ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜέΡΑ 25: Συνεχίζεται το μπάχαλο της κυβέρνησης και στα σχολεία

MakThes Team07 Ιανουαρίου 2021

Για «μπάχαλο της Κυβέρνησης» αναφορικά με τη λειτουργία των σχολείων κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης, σε ανακοίνωσή του. 

«Μετά το Κυβερνητικό αλαλούμ όσον αφορά τις εκκλησίες ανήμερα των φώτων, το συνεχές μπρος-πίσω στον εμβολιασμό και τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις με τα μαγαζιά και εν γενεί την οικονομική δραστηριότητα, συνεχίζεται το μπάχαλο της Κυβέρνησης και όσον αφορά τα σχολεία», γράφει ο κ. Κριθαρίδης.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, «άλλα λεν τα μεν Κυβερνητικά στελέχη, αλλά τα δε, αύριο είναι Παρασκευή και υποτίθεται πως την Δευτέρα ανοίγουν ορισμένες βαθμίδες της εκπαίδευσης και η Κυβέρνηση ακόμα ταλαντεύεται, ενώ δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός, καμία προετοιμασία, καμία γνώμη των ειδικών και πάλι».

Παράλληλα, «το ίδιο συμβαίνει και με το πιο σκληρό lockdown, μιας και η συνεδρίαση για το περιβόητο “click away” αναβλήθηκε και η άρση των αυστηρότερων μέτρων στις 11 του μηνός απομακρύνεται, για δε την άρση των γενικότερων περιοριστικών μέτρων δεν γίνεται ούτε λόγος», συνεχίζει ο κ. Κριθαρίδης.

Αναφορικά με τον σχεδιασμό του εμβολιασμού, «ό,τι και να λέει η Κυβέρνηση παραμένει εξαιρετικά θόλος. Η εγκληματική διαχειριστή της Κυβέρνησης λοιπόν, συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα με το ένα μπάχαλο, να διαδέχεται το άλλο», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ 25.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.