ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαντσίνι: "Αποφασισμένοι να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ"

MakThes Team21 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Άρη και βρίσκεται ακόμη σε φάση εγκλιματισμού. Ο Αργεντινός εξτρέμ είναι, όμως, ενήμερος για τη σημασία των ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και μιλώντας στη NOVA, τόνισε: “Είναι αλήθεια ότι είμαι λίγο καιρό εδώ. Ήδη έχουμε ένα τοπικό ντέρμπι, ένα πολύ σημαντικό ματς. Σαν ομάδα είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό το παιχνίδι. Έχουμε αυτοσυγκέντρωση και αυτοπεποίθηση για να το αντιμετωπίσουμε και περιμένω να έρθει η Κυριακή ώστε από την πρώτη στιγμή να βγούμε αποφασισμένοι για να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη”.

Ο νεαρός άσος σχολίασε και τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό: “Μας βοήθησαν πάρα πολύ το αποτέλεσμα αλλά και η εμφάνιση στο ματς με τον Παναθηναϊκό δεδομένου ότι προερχόμασταν από όχι καλές εμφανίσεις. Είναι αλήθεια ότι  κάθε νίκη βοηθάει όχι μόνο στον ψυχολογικό τομέα αλλά και αγωνιστικά, ποδοσφαιρικά. Μας βγαίνουνε πράγματα στο γήπεδο πλέον. Μπορούμε πλέον να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτό το σημαντικό ντέρμπι που έρχεται κόντρα στον ΠΑΟΚ”.

Ο Μαντσίνι μίλησε τέλος για τις πρώτες του εντυπώσεις από το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τη σχέση του Άρη με τους φιλάθλους του: “Είναι αλήθεια ότι προέρχομαι από ένα διαφορετικό στιλ ποδοσφαίρου που είναι το γαλλικό. Είναι πιο έντονο στον ρυθμό, πιο δυναμικό. Ωστόσο οι εντυπώσεις μου από το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ καλές. Αγωνιζόμενος στο ματς στον Βόλο, ένιωσα αρκετά άνετα, ήρθα αρκετές φορές σε επαφή με την μπάλα. Νομίζω ότι η ομάδα μας έχει ποιότητα. Εδώ στον Άρη έχουμε επίσης πολύ παθιασμένο κόσμο που μπορούμε να τον συγκρίνουμε με αυτόν της Αργεντινής. Είναι ένα επιπρόσθετο ατού για την ομάδα. Όταν παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας αισθανόμαστε πιο ισχυροί και το πάθος των φιλάθλων μάς βοηθάει πάρα πολύ στο να διεκδικούμε τα παιχνίδια με μεγαλύτερο δυναμισμό”.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.