ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Λαϊκή Συσπείρωση: Σύμβουλοι του Ι. Καϊτεζίδη η αλαζονεία και η υποκρισία

MakThes Team21 Απριλίου 2019

Για αλαζονεία και υποκρισία κατηγορεί τον δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, η Λαϊκή Συσπείρωση Πυλαίας Χορτιάτη, με αφορμή δηλώσεις του πρώτου περί ανεξάρτητης υποψηφιότητας.

«Με «συμβούλους» την αλαζονεία και την υποκρισία πορεύεται προς τις δημοτικές εκλογές η παράταξη του κ. Καϊτεζίδη. Σε πρόσφατη ομιλία του ο δήμαρχος επιχείρησε - για πολλοστή φορά - να ενδυθεί το μανδύα του «υπερκομματικού» και «ανεξάρτητου» σημειώνοντας πως το «δικό του κόμμα» είναι «ο δήμος», σημειώνει η Λαϊκή Συσπείρωση Πυλαίας Χορτιάτη.

Επίσης, η παράταξη της αντιπολίτευσης αναφέρει ότι «ο κ. Καϊτεζίδης ήταν, μέχρι πριν από λίγο καιρό, ο εκλεκτός της ΝΔ για το Δήμο Θεσσαλονίκης. Στην δε εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου του την περασμένη Πέμπτη, παρέλασαν πέντε βουλευτές της ΝΔ και άλλα προβεβλημένα στελέχη του κόμματος! Ο λαός του δήμου μας μπορεί και πρέπει να βγάλει συμπεράσματα από την στάση αυτή του δημάρχου. Να δει ξεκάθαρα το ψέμα που προσπαθούν να του πασάρουν οι δήθεν «ακομμάτιστοι» υποψήφιοι, να αναρωτηθεί γιατί επιχειρούν να τον κοροϊδέψουν και να του υφαρπάξουν την ψήφο». 

Τέλος, η Λαϊκή Συσπείρωση Πυλαίας Χορτιάτη καλεί τους δημότες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιό της, «δίνοντας μ' αυτόν τον τρόπο ηχηρή απάντηση σε όλους όσους επιχειρούν να καταστήσουν «πολιτικό» τους βιλαέτι το δήμο».

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.