ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουκουλοφόρος επιτέθηκε με χημικό υγρό σε γυναίκα στη Μεσσήνη

MakThes Team10 Αυγούστου 2022

Επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο δέχθηκε σήμερα τα ξημερώματα, Τετάρτη, μία 49χρονη υπάλληλος καταστήματος στην Ανάληψη του δήμου Μεσσήνης.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, ο δράστης αναζητήθηκε στο περιβάλλον της γυναίκας και στη συνέχεια η αστυνομία ενημέρωσε ότι πρώτα προσήγαγε και μετά συνέλαβε έναν 50χρονο άνδρα, που είναι ο πρώην σύζυγός της και ο οποίος οδηγήθηκε στην ασφάλεια της Καλαμάτας. 

Ο άνδρας έστησε καρτέρι στην 49χρονη έξω από το καθαριστήριο στο οποίο εργάζεται και μόλις εκείνη εμφανίστηκε στις 04:00 για να το ανοίξει, εκείνος την αιφνιδίασε. 

Οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν εξαρχής το ενδεχόμενο ληστείας, όπως και η επίθεση να σχετίζεται με εργασιακές διαφορές ή με την επιχείρηση και όλα συνέκλιναν σε προσωπικά κίνητρα του δράστη. 

Ο κουκουλοφόρος δράστης με ένα πανί ποτισμένο με το ίδιο υγρό με αυτό που προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο της γυναίκας, προσπάθησε να της κλείσει το στόμα για να μη φωνάξει. Η 49χρονη αντιστάθηκε, ωστόσο ο δράστης κατάφερε να της ρίξει το υγρό στο πρόσωπο προτού διαφύγει.

Η 49χρονη έχει τραυματιστεί σοβαρά στο ένα μάτι, διότι το υγρό προκάλεσε χημικό έγκαυμα

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε επέμβαση στο νοσοκομείο Καλαμάτας και νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική, με τους γιατρούς να αναμένουν να διαπιστώσουν εάν έχει προκληθεί μόνιμη βλάβη στην όρασή της.

Τέλος, να σημειωθεί ότι προς το παρόν δεν έχει αποδειχθεί τι είδους υγρό χρησιμοποίησε ο δράστης.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.