ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ COVID-19

Κορονοϊός: 49 νεκροί και 82 νέα κρούσματα στη χώρα

MakThes Team31 Μαρτίου 2020

Συνολικά 49 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους λόγω κορονοϊού στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας. Οι άνθρωποι που είναι θετικοί στον ιό αυξήθηκαν στα 1.314, καθώς το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 82 νέα κρούσματα.

Το μεσημέρι έγινε γνωστό πως κατέληξε 51χρονος ασθενής στο ΑΧΕΠΑ, ενώ νωρίτερα είχε ανακοινωθεί πως έχασαν την ζωή τους ένας 78χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία», μια 82χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και ένας 79χρονος που κατέληξε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Ωστόσο, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του υπουργείου Υγείας ανακοινώθηκαν ακόμα δυο θάνατοι. 

Ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό ανέφερε πως 20 άτομα που επέβαιναν σε κρουαζιερόπλοιο βρέθηκαν θετικά στον ιό. Την ίδια στιγμή, συνολικά 85 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα στα νοσοκομεία. Όπως είπε ο κ. Τσιόδρας, μέχρι στιγμής έχουν διενεργηθεί 16.732 εργαστηριακά τεστ.

Τα νέα δεδομένα για τον κορονοϊό και την κατάσταση στην χώρα παρουσιάζει ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς: 

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.