ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καταδικάστηκε επειδή επιχείρησε να κλέψει… κατεψυγμένες μπουγάτσες αξίας 15 ευρώ

Αργύρης Ηλιάδης14 Ιουλίου 2022

Ποινή φυλάκισης 4 μηνών και 10 ημερών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε έναν μεσήλικα άνδρα, Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος νωρίτερα τον Ιούλιο επιχείρησε να αποσπάσει 7 συσκευασίες κατεψυγμένης μπουγάτσας από σούπερ μάρκετ, ενώ στην συνέχεια προέβαλε αντίσταση στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Κρίθηκε ένοχος, κατά πλειοψηφία, για κλοπή και για αντίσταση ενώ του αναγνωρίστηκε μειωμένος καταλογισμός.

Ο άνδρας, περίπου 60 ετών, σύμφωνα με τις καταθέσεις των μαρτύρων, από τα τέλη του 2019 φέρει κάποιον τραυματισμό στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μην πράττει βάσει λογικής, αλλά και να μην μπορεί να συνομιλήσει στα Ελληνικά, παρόλο που ζει στην Ελλάδα για παραπάνω από 25 χρόνια.

Ενώπιον του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος άνδρας δεν μπόρεσε να περιγράψει τα γεγονότα και να τοποθετηθεί επ’ αυτών, καθώς καμία από τις απαντήσεις του δεν αντιστοιχούσαν στις ερωτήσεις της έδρας. «Δεν πρόλαβα να τις πληρώσω γιατί με συνέλαβαν οι αστυνομικοί», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο άνδρας εργάζεται σε εργαστήριο παραγωγής τυριών για πάνω από δυο δεκαετίες, ενώ οι οικείοι του διαμένουν στην Αλβανία.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.