ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Ψηφίστε με καρδιά και με μυαλό»

Νίκος Οικονόμου05 Ιουλίου 2019

Να ψηφίσουν με καρδιά και με μυαλό κάλεσε τους πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη σημερινή του ομιλία στη Θεσσαλονίκη, με την οποία έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία. Μιλώντας στο περίπτερο της Ν.Δ στην πλατεία Αροστοτέλους, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε την Κυριακή μια μεγάλη νίκη και μια ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας.

«Για να τα αλλάξουμε όλα. Αν θέλετε περισσότερη δουλειά, λιγότερους φόρους και μια Θεσσαλονίκη πραγματική πρωτεύουσα των Βαλκανίων, πρέπει η κάλπη τη Κυριακή να γεμίσει με γαλάζια ψηφοδέλτια. Την Κυριακή δεν υπάρχει χαλαρότητα, δεν υπάρχει εφησυχασμός, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν υπάρχει μπάνιο. Πρώρα η ψήφος και μετά το μπάνιο» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος, επειδή κλείνει την προεκλογική του εκστρατεία με ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ν.Δ χαρακτήρισε γουρλήδες του Θεσσαλονικείς, καθώς εδώ είχε ολοκληρώσει και την προεκλογική του εκστρατεία στις Ευρωεκλογές.

Κατά τη σημερινή παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Μητσοτάκης έγινε δεκτός με θερμές εκδηλώσεις από την πλευρά του κόσμου, ο οποίος τον επευφημούσε κατά τη διάρκεια της βόλτας του στην πλατεία Αριστοτέλους.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.