ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ημαθία: Tαυτοποιήθηκε ο οδηγός που παρέσυρε οικογένεια και σκότωσε 15χρονη

MakThes Team23 Οκτωβρίου 2022

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τραγικό τροχαίο στο χωριό Παλαιόχωρα Ημαθίας, σκοτώνοντας την 15χρονη μαθήτρια και τραυματίζοντας σοβαρά την μητέρα και την μικρότερη αδερφή της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα άντρα Ρομά και αναζητείται από την αστυνομία για να συλληφθεί. Μάλιστα, το θανατηφόρο τροχαίο έγινε κοντά σε καταυλισμό της Παλαιοχώρας και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός του μαύρου ΙΧ έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να παρασύρει τις τρεις γυναίκες και στη συνέχεια να διαφύγει.

Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της 11χρονης, αδελφής της 15χρονης, που νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής, προχθές, στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.Το παιδί νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική, υπό την επίβλεψη παιδοχειρουργών και ορθοπεδικών, με κατάγματα στα κάτω άκρα του, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, αναφέρουν πηγές του νοσοκομείου. Ταυτόχρονα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Βέροιας νοσηλεύεται η 37χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της οικογένειας, που αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει μόνος του την 15χρονη κόρη του, καθώς η σύζυγος και η δεύτερη κόρη τους νοσηλεύονται. 

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.