ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ημαθία: Πριν 15 ημέρες πήρε το αμάξι ο οδηγός που σκότωσε την 15χρονη - Ο τσακωμός με την γυναίκα του

MakThes Team23 Οκτωβρίου 2022

Ο οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου έχει ταυτοποιηθεί, καθώς όλοι στην Παλαιόχωρα Ημαθίας τον γνωρίζουν και έδωσαν πληροφορίες στις αρχές για αυτόν. Πρόκειται για έναν νεαρό Ρομά, περίπου 25 ετών, που ζει και αυτός στον ίδιο συνοικισμό με τα θύματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, ο νεαρός οδηγός αγόρασε και παρέλαβε το αυτοκίνητο, με το οποίο παρέσυρε την μητέρα και τις δυο κόρες της, πριν από 15 ημέρες. Σύμφωνα με μαρτυρίες είναι λάτρης της ταχύτητας και οι κάτοικοι της Παλαιόχωρας τον είχα δει πολλές φορές να τρέχει μέσα σε κατοικήσιμη περιοχή. 

Το μοιραίο βράδυ, όμως, φαίνεται πως ξέσπασε στο γκάζι παρασύροντας στο θάνατο μια 15χρονη και τραυματίζοντας βαρύτατα την 11χρονη αδελφή της και την 37χρονη μητέρα της. «Μάλωσε άγρια με την γυναίκα του, έφυγε από το σπίτι και μπήκε στο αυτοκίνητο. Ξέσπασε πατώντας το γκάζι» λέει στο makthes.gr κάτοικος του χωριού. 

Μετά το τροχαίο, ο νεαρός οδηγός εξαφανίστηκε και οι αρχές τον αναζητούν για να τον συλλάβουν. Ωστόσο, πριν από μερικές ώρες άλλαξε την φωτογραφία προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.