ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ

Η «ΜτΚ» ταξιδεύει... γευστικά τους αναγνώστες στην ιστορία της Μακεδονίας

MakThes Team22 Απριλίου 2021

Ένα μοναδικό ταξίδι στις γεύσεις και τις συνταγές της Μακεδονικής Κουζίνας έχει ετοιμάσει γι' αυτή την Κυριακή η "ΜτΚ" και το περιοδικό "Food Magazine".

Σε μια πολυτελή έκδοση 68 σελίδων που κυκλοφορεί μαζί με τη "Μακεδονία της Κυριακής" στις 25 Απριλίου στα περίπτερα, ζωντανεύει η γαστρονομική παράδοση της περιοχής μας, που είναι ένα ξεχωριστό σταυροδρόμι πολιτισμών και γεύσεων.

Από την Θεσσαλονίκη έως το Κιλκίς, από την Ημαθία μέχρι την Πιερία, από την Πέλλα μέχρι τις Σέρρες και τη Χαλκιδική, οι επτά νομοί της Κεντρικής Μακεδονίας έχουν βαριά κληρονομιά γεύσης και έρχονται μέσω του "Food Magazine" στο τραπέζι σας.

Ακόμη, ο σπουδαίος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης δημιουργεί ένα μοναδικό μενού αποκλειστικά για τους αναγνώστες της "ΜτΚ", παντρεύοντας την παράδοση της Κρήτης με την ιστορία της Μακεδονίας.

Το "Food Magazine" γεμάτο γαστριμαργικές εκπλήξεις έρχεται αυτή την Κυριακή στα περίπτερα, συντροφιά με τη "Μακεδονία". 

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.