Τι γεύση έχουν οι γιορτές; Ποιες είναι οι νέες τάσεις για το τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς; Πώς να «παντρέψω» παραδοσιακές συνταγές με κρεατικά με νόστιμα πιάτα για τους vegan καλεσμένους μου; Πώς περνούν τις μέρες των γιορτών οι άνθρωποι στην Αυστραλία και τι δε λείπει ποτέ από το γιορτινό τραπέζι στην Ισλανδία;
Αυτή την Κυριακή το «Food Magazine» έρχεται μαζί με τη «Μακεδονία» για να βάλει τους αναγνώστες στο mood των γιορτών. Με την πολύτιμη συνδρομή του Μανώλη Παπουτσάκη που δημιουργεί αποκλειστικά για το περιοδικό γεύσης της «ΜτΚ» ένα υπέροχο και πεντανόστιμο μενού για τις γιορτές και όχι μόνο, το «Food» θα είναι πολύτιμος σύντροφος στις μέρες χαράς, θαλπωρής και κυρίως φαγητού που έρχονται.
Αυτή την Κυριακή 12/12 στα περίπτερα με τη «ΜτΚ»