ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η εικαστική έκθεση «Κορίτσια του Μάη» στο Πολιτιστικό Κέντρο Πανοράματος

MakThes Team24 Απριλίου 2024

Έκθεση ζωγραφικής και διακόσμησης πάνω σε ύφασμα με τίτλο «Κορίτσια του Μάη» της εικαστικής καλλιτέχνιδας Αμαλίας Παυλίδου, εγκαινιάζει ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη και η Αντιδημαρχία Διεθνών Σχέσεων, Τεχνών & Αθλητικής Ανάπτυξης, την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 ώρα 6.30 μμ στην αίθουσα “Λίτσα Φωκίδη” του Πολιτιστικού Κέντρου Πανοράματος.

Με εφαρμογή πάνω σε jeans, αλλά και μεταξωτά υφάσματα, η καλλιτέχνιδα εξερευνά τις διαδρομές της χαράς, με συνδυασμούς από χρώματα, υφές, ποιότητες, πέτρες και κρύσταλλα. Στόχος της πάντοτε η Απλότητα, η Αρμονία και η Ισορροπία. Όπως πιστεύει η Αμαλία Παυλίδου «αν αυτές τις ιδιότητες επιλέγει μια γυναίκα για να “ντυθεί και να βγει” στον κόσμο, τότε η παρουσία της θα ελκύει πάντα αντίστοιχες συμπεριφορές».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ η αίθουσα “Λίτσα Φωκίδη “ του Πολιτιστικού Κέντρου Πανοράματος θα είναι ανοιχτή από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ.

Η Αμαλία Παυλίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Graphic Design στις ΗΠΑ. Εργάστηκε ως graphic designer και έκανε 2 εκθέσεις ζωγραφικής (ακουαρέλες). Μετείχε σε fashion show, δημιουργώντας τα «θέματα» πάνω στα ρούχα (ζωγραφική-σύνθεση).

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.