Αρώματα εσπεριδοειδών θα πλημμυρίσουν την κουζίνα μας σήμερα. Φιλέτα γλώσσας λοιπόν, αυτά τα τρυφερά, λευκά λευκά και νόστιμα που κάνουν και τα πιο δύσκολα πιτσιρίκια να αγαπούν τα ψάρια. Υπέροχη η πρώτη ύλη, όμως με ξύσμα πορτοκαλιού, λεμονιού, ελαιόλαδο και μπόλικο αλάτι, απογειώνεται η γεύση της και ανταγωνίζεται επάξια τα κρέατα, τους βασιλιάδες -για κάποιους- της κουζίνας.
Βάζουμε τα ψαράκια μας στο ταψάκι, πασπαλίζουμε με όλα μας τα αρωματικά, φουρνίζουμε για 20 λεπτά κι απολαμβάνουμε...
Καλή μας όρεξη...