ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Geri Outlaw: Το εθνικιστικό προφίλ του 20χρονου Αλβανού που διέφυγε της σύλληψης - Διεθνές ένταλμα σύλληψης εις βάρος του (φωτ.)

Νίκος Παππάς06 Φεβρουαρίου 2022

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει τον 20χρονο Ρότζερς Ντεμιράζι ως έναν από τους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού. Ωστόσο, ένα 24ωρο μετά την απεχθή πράξη, ο Ντεμιράζι επέστρεψε στην Αλβανία και μάλιστα θεώρησε χωρίς κανένα πρόβλημα το διαβατήριό του, αφού τότε η αστυνομία ακόμη αναζητούσε τους ενόχους.

Σύμφωνα με όσα έχει αναρτήσει ο ίδιος στο προφίλ του στο facebook, όπου φέρει το ψευδώνυμο Geri Outlaw, ο Ντεμιράζι ασπάζεται τον αλβανικό εθνικισμό, καθώς έχει αναρτήσει ενδεικτικές φωτογραφίες μαζί με συμπατριώτες του.

Ο Ντεμιράζι έχει φοιτήσει στο ΕΠΑΛ Ευκλείδη, ενώ πλούσιο είναι το υλικό που έχει αναρτήσει από δράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, με πιο χαρακτηριστικό το φωτομοντάζ από τα άγρια επεισόδια στο Πανθεσσαλικό.

Εις βάρος του 20χρονου αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, αφού, εκτός των άλλων, συμμετείχε σε ανάλογη επίθεση το 2019.

Στην ομάδα των χούλιγκαν, που προκάλεσαν τον θάνατο του Άλκη Καμπανού, υπάρχουν και άλλοι αλλοδαποί, όπως ένας Γεωργιανός με το ψευδώνυμο "Τιφλίδας", με την αστυνομία να έχει ταυτοποιήσει και να αναζητεί κάποιους εξ αυτών.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.