ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φεύγουν οι πρώτοι εκδρομείς του Πάσχα - Γεμάτα τα πλοία για τα νησιά του Αιγαίου (βίντεο)

MakThes Team26 Απριλίου 2024

Ξεκίνησε σταδιακά η έξοδος των πρώτων εκδρομέων για τις διακοπές του Πάσχα - μεταξύ των οποίων και πολλοί τουρίστες - με τα πλοία να αναχωρούν σχεδόν γεμάτα από τον Πειραιά, ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να αναχωρήσουν σήμερα Παρασκευή 44 πλοία για τα νησιά: 19 για Κυκλάδες, νησιά Αιγαίου και Κρήτη, ενώ 25 για τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η πληρότητα των πλοίων φτάνει ακόμη και το 97% γεγονός που καταδεικνύει τη μαζική φυγή των Αθηναίων.

Παράλληλα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κόσμος μεταφέρει ακόμα και αρνιά στις αποσκευές του, κάτι που αποδεικνύει την ακρίβεια που υπάρχει στα νησιά.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, το πρώτο καράβι για Πάρο – Νάξο – Ιο – Σαντορίνη έφυγε σήμερα στις 7:30 το πρωί με σχεδόν 100% πληρότητα.

Την ίδια ώρα, το καράβι για Σύρο, Τήνο, Μύκονο αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά με 75% πληρότητα.

Στο μεταξύ, και στα ΚΤΕΛ, αρχίζει να υπάρχει κινητικότητα, ωστόσο η κορύφωση της εξόδου των εκδρομέων αναμένεται έως και το Μ. Σάββατο. Μάλιστα, καθ' όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας θα υπάρξουν και έκτακτα δρομολόγια για αρκετούς προορισμούς. 


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.