ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΒΑΛΑ

Χρυσούπολη: «Φως» στη δολοφονία του 52χρονου - Γιατί τον σκότωσε ο 25χρονος φίλος του - Κρατούνται η σύζυγός του και οι γονείς (Φωτ.)

MakThes Team23 Σεπτεμβρίου 2022

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία με θύμα 52χρονο στη Χρυσούπολη Καβάλας. Δράστης είναι ένας 25χρονος φίλος του ο οποίος φέρεται να ομολόγησε. Ισχυρίζεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ότι στο παρελθόν το θύμα του έκανε bullying ενώ φέρεται να έχει πει πως εξαιτίας της συμπεριφοράς του 52χρονου έχασε τη δουλειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, όταν ο 25χρονος άνδρας απολύθηκε από το λατομείο που εργαζόταν μαζί με το θύμα, στράφηκε κατά του 52χρονου επιρρίπτοντας του ευθύνες και δημιουργώντας εντάσεις. 

Από την αστυνομία κρατούνται κι άλλα άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον του 25χρονου, τα οποία ερευνώνται για υπόθαλψη εγκληματία. Σύμφωνα με το CENTER TV, αυτήν την ώρα, κρατούνται συνολικά τέσσερα άτομα στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Εκτός από τον 25χρονο, κρατούνται η σύζυγός του και οι γονείς για υπόθαλψη εγκληματία. Ο 25χρονος πήρε το δρόμο για τον εισαγγελέα Πρωτοδικών στην Καβάλα, με τους αστυνομικούς να οδηγούν στο τμήμα, τόσο τους γονείς όσο και τη σύντροφό του. Όλοι τους δέχονται ερωτήσεις και καλούνται να περιγράψουν τα όσα συνέβαιναν τις τελευταίες μέρες. Στόχος των Αρχών, είναι να διαπιστωθεί αν τα παραπάνω άτομα γνώριζαν πως ο 25χρονος ήταν δολοφόνος και τον κάλυπταν. Αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, θα τους αποδοθούν κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης απασχολούσε συχνά τις αρχές επειδή έστηνε κόντρες με μηχανές εδώ και χρόνια. Ανήσυχο πνεύμα από όταν ήταν μαθητής γυμνασίου και λυκείου, με αποτέλεσμα οι καθηγητές να ζητούν συχνά την αλλαγή σχολικού συγκροτήματος.

Πώς έγινε η άγρια δολοφονία στην Καβάλα

Το έγκλημα έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου όταν ο δράστης ή οι δράστες έστησαν καρτέρι έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος και όταν εκείνος έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 05:30 άνοιξαν πυρ με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο ο 52χρονος, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, το εκτελούσε καθημερινά. Έφτασε στο μαρμαράδικο, πάρκαρε το αυτοκίνητό του και πριν προλάβει να βγει από αυτό δέχθηκε τα πυρά. Μαρτυρίες ανέφεραν ότι οι εργάτες μέσα στο εργοστάσιο μαρμάρου άκουσαν τους πυροβολισμούς, ωστόσο δεν έδωσαν σημασία και συνέχισαν να εργάζονται κανονικά. Λίγο αργότερα διαπίστωσαν πως ο Δ.Ν ήταν νεκρός.

Αμέσως μετά το άγριο έγκλημα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.