ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Έρχονται νέες καταθέσεις τη Δευτέρα για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης (βίντεο)

MakThes Team23 Ιανουαρίου 2022

Eυθύνες για την καθυστέρηση των τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες μέχρι στιγμής, δεν έχουν παραδοθεί στις αρμόδιες Αρχές, θα αναζητηθούν στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη, τονίζει ο δικηγόρος της κοπέλας.

Μια κοπέλα που ήταν καλεσμένη στο πάρτι, μίλησε στο MEGA. «Με το που μπήκαμε μέσα είδαμε μια μικρή κουζίνα και το μπαρ με τα ποτά. Ακριβώς δίπλα ήταν η τραπεζαρία. Μετά το σαλόνι με έναν μεγάλο καναπέ που κάθονταν οι περισσότεροι. Αν προχωρούσες ευθεία, υπήρχε μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα, ήταν το μοναδικό ξεχωριστό δωμάτιο στη σουίτα. Θυμάμαι πως είδα να έχει και ένα τζακούζι», ανέφερε.

Έρευνα για κυκλώματα μαστροπείας
Η αστυνομία κατάσχεσε τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές των τριών ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης, ενώ έρευνες πραγματοποιήθηκαν και στα σπίτια τους.

Τη Δευτέρα αναμένεται να καταθέσουν ο φίλος του εργοδότη της 24χρονης που τον συνόδευσε στο ξενοδοχείο το πρωί της Πρωτοχρονιάς και η 17χρονη που ήταν μαζί με τη Γεωργία.

«Απεικόνιση της σημερινής κουλτούρας»

Μιλώντας στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, ο Σπύρος Δημητρίου, ποινικολόγος, σημείωσε πως οι συμπεριφορές αυτές είναι αποτύπωση της σημερινής κουλτούρας των νέων.

«Η συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων, αν όντως τα έχουν κάνει αυτά, είναι μια κλασική και πλήρης απεικόνιση της παιδείας και τη κουλτούρας που δίνεται στα νέα παιδιά. Μια συμπεριφορά που απεικονίζεται στη σύγχρονη μουσική που ακούν οι νέοι. Υποτακτικές γυναίκες, νεοπλουτισμός, όπλα, αυτοί είναι οι στίχοι που ακούν τα παιδιά».

Σύμφωνα με τον ποινικολόγο, αν αποδειχτεί ότι διαπράχθηκε το αδίκημα του ομαδικού βιασμού, οι κατηγορούμενοι θα είναι αντιμέτωποι με ποινή ισόβιας κάθειρξης.


Δείτε το βίντεο:

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.