ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητροκτονία το έγκλημα στο Γουδί

MakThes Team16 Ιουνίου 2019

Η κόρη του θύματος το οποίο βρέθηκε από περαστικούς το απόγευμα του Σαββάτου, 15/6, νεκρό στον δρόμο στο Γουδί στην Αθήνα είναι η θύτρια, σύμφωνα με την αστυνομία, πηγές της οποίας επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η δράστις, 68 ετών, σκότωσε την 92χρονη μητέρα της η οποία έπασχε από άνοια. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατος της ηλικιωμένης είχε επέλθει μερικές ώρες πριν από την ανεύρεση της σορού της, η οποία ήταν τυλιγμένη σε κουβέρτα και δεμένη με σχοινί, ενώ τα πόδια ήταν τυλιγμένα σε σακούλα απορριμμάτων. Παράλληλα, έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και τα άνω άκρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, η 68χρονη υποστήριξε, ότι σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της γιατί έπασχε από άνοια και δεν άντεχε άλλο να την βλέπει να υποφέρει. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης. 

Πρωτύτερα, από τις πρώτες ώρες που βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας, η ασφάλεια Αττικής έκρινε ως ύποπτη την κόρη της, η οποία την φρόντιζε.

Η κόρη της ηλικιωμένης προσήχθη νωρίτερα σήμερα από τις αρχές και ομολόγησε τον φόνο της μητέρας της.

Η ηλικιωμένη κατοικούσε κοντά στο πεζοδρόμιο όπου βρέθηκε νεκρή, ενώ κρίσιμη χαρακτηρίζεται η μαρτυρία νεαρού ο οποίος φέρεται να είδε το πτώμα να μεταφέρεται από την κόρη του θύματος. Ο μάρτυρας δεν έδωσε αρχικά σημασία στο γεγονός, ωστόσο συνέδεσε την εικόνα που παρατήρησε, όταν διάβασε για την υπόθεση στα μέσα ενημέρωσης.

Η πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή κάνει λόγο για ασφυκτικό θάνατο, ωστόσο την ακριβή αιτία θα δείξει η νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 18/6.

*Αίθουσα σύνταξης makthes.gr με πληροφορίες από την ert.gr και το ΑΠΕ-ΜΠΕ

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.