ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δολοφονία Άλκη: Την Πέμπτη απολογείται ο 22χρονος «Ντίνος» (βίντεο)

Αργύρης Ηλιάδης15 Φεβρουαρίου 2022

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασε, σήμερα ο 22χρονος «Ντίνος» για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, τη πρώτη Φεβρουαρίου στην περιοχή της Χαριλάου. Ο 22χρονος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Πέμπτη.

Φορώντας κουκούλα και μάσκα και με γρήγορες κινήσεις μετήχθη από τη πλαϊνή είσοδο του Δικαστηρίου, επί της οδού Πολυτεχνείου. Στη συνέχεια μετέβη πρώτα στο γραφείο του εισαγγελέα και στη συνέχεια αντίκρυσε την 7η τακτική ανακρίτρια από την οποία ζήτησε προθεσμία ώστε να απολογηθεί.

Πρόκειται για έναν νεαρό, γεννηθέντα το 2000, με αρχικά ονόματος Τ.Κ., ο οποίος αναζητούνταν επί μέρες από την αστυνομία καθώς υπήρξε ο οδηγός του τρίτου αμαξιού, μάρκας Volkswagen γκρι χρώματος, τη μοιραία βραδιά του φονικού. Μέχρι πρότινος, οι συλληφθέντες, εκτός ενός, αδυνατούσαν να περιγράψουν το άτομο του και να δώσουν επιπρόσθετες πληροφορίες για τον εντοπισμό του, αφού δεν τον γνώριζαν προσωπικά, όπως υποστήριξαν. Όμως, χτες το πρωί, μετέβη με το αυτοκίνητο του (το οποίο ανήκει στους γονείς του) στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης όπου και παραδόθηκε αυτοβούλως. Αφού κατέθεσε, εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης. Πάντως στη δική του περίπτωση, σε αντίθεση με όλων των προηγουμένων συλληφθέντων δε διέρρευσαν τα στοιχεία της ταυτότητάς του και ο βαθμός εμπλοκής του στην υπόθεση.

Μέχρι στιγμής, για τη δολοφονία του 19χρονου και τον τραυματισμό δύο φίλων του, με οπαδικά κίνητρα, έχουν κριθεί προφυλακιστέοι 11 άτομα.

Αναβλήθηκε η δίκη του 22χρονου στο αυτόφωρο για τον σουγιά

Παράλληλα, ο 22χρονος που αποτέλεσε τον 12ο συλληφθέντα για τη δολοφονία του Άλκη, ζήτησε από το αυτόφωρο αναβολή για την υπόθεση του σουγιά που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του. 

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.