ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ COVID-19

Χάνεται ο έλεγχος των μέτρων-Άλλα δύο κορονοπάρτι εντόπισε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη

MakThes Team14 Μαρτίου 2021

Αυξάνονται οι περιπτώσεις «κορονοπάρτι» που εντοπίζει η αστυνομία, την ώρα που η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση σε πολλά σημεία της χώρας, με επίκεντρο την Αττική.

Μόνο χθες, Σάββατο, η αστυνομία ενημερώθηκε για δύο συγκεντρώσεις δεκάδων ατόμων, συνολικά, σε ένα σπίτι στην Επανομή και σε ένα κατάστημα στο Ωραιόκαστρο.

Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Α.Τ. Θερμαϊκού, βραδινές ώρες χθες, συνέλαβαν μία 33χρονη, διότι εντός της οικίας της στην περιοχή της Επανομής, είχε διοργανώσει κοινωνική εκδήλωση με τη συμμετοχή άλλων δέκα ατόμων, παραβιάζοντας έτσι τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό. Στη συλληφθείσα βεβαιώθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ και στους συμμετέχοντες των 300 ευρώ για τον καθένα.

Παρόμοιο σκηνικό εκτυλίχθηκε και στο Ωραιόκαστρο, όπου αστυνομικοί του Α.Τ. Ωραιοκάστρου, συνέλαβαν χθες το βράδυ έναν 35χρονο, ο οποίος σε βοηθητικό χώρο καταστήματος στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, είχε διοργανώσει κοινωνική εκδήλωση με τη συμμετοχή ατόμων, παραβιάζοντας τα μέτρα προστασίας. 

Στον διοργανωτή βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και στους επτά συμμετέχοντες διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ έκαστο.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.