ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ COVID-19

Αυστηροί έλεγχοι σε αυτοκίνητα προς τη Χαλκιδική (φωτ.)

Θεολόγος Ηλιού25 Απριλίου 2021

Σε αστυνομικό έλεγχο υπόκεινται όλοι οι οδηγοί οχημάτων που κατευθύνονται από τη Θεσσαλονίκη προς τη Χαλκιδική, στο πλαίσιο της προσπάθειας να αποφευχθούν οι μετακινήσεις μεταξύ Περιφερειακών Ενοτήτων ενόψει Πάσχα.

Όπως κατέγραψε ο φακός του makthes.gr, από σήμερα το πρωί, Κυριακή των Βαΐων, η αστυνομία έχει στήσει μπλόκο επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Μουδανίων στο ύψος του χωριού Άγιος Παύλος περίπου 35 χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα οι αστυνομικοί δίνουν εντολή σε όλα τα οχήματα να σταματήσουν στην άκρη του δρόμου για έλεγχο με αποτέλεσμα να σχηματίζονται «ουρές», ανά διαστήματα.

Κάποιοι εκ των οδηγών δηλώνουν κάτοικοι Χαλκιδικής και εμφανίζουν βεβαιώσεις μετακίνησης εργαζομένου, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι έχουν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό κατά του νέου κορονοϊού σε υγειονομική δομή της Χαλκιδικής.

Πέραν αυτών όμως, καταγράφηκαν και άλλες δικαιολογίες, όπως ένας άνδρας που δήλωσε ότι πηγαίνει για... βόλτα στη Νέα Ηράκλεια, ή ένας έτερος ηλικιωμένος κύριος ο οποίος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι μεταβαίνει στη Χαλκιδική για να ελέγξει την εξοχική κατοικία του.

Υπενθυμίζεται ότι χθες μόνο στα διόδια των Μαλγάρων βεβαιώθηκαν οκτώ πρόστιμα σε οδηγούς που δεν είχαν λόγο για να μετακινηθούν εκτός Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Δείτε φωτογραφίες του makthes.gr από τους ελέγχους στον δρόμο για Χαλκιδική:







This page might use cookies if your analytics vendor requires them.