ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΠΘ: Οι συλλήψεις για ναρκωτικά δεν αλλάζουν το σκηνικό

Γιάννης Ιωαννίδης09 Νοεμβρίου 2018

Τη μοίρα της περιοχής της οδού Γιαννιτσών φαίνεται ότι ακολουθεί η περιοχή της Ροτόντας και του ΑΠΘ, καθώς οι αστυνομικές επιχειρήσεις που γίνονται πέρα από κάποιες συλλήψεις δεν αποφέρουν αποτέλεσμα.

Όπως είναι γνωστό στην οδό Γιαννιτσών εδώ και χρόνια λειτουργεί πιάτσα του αγοραίου έρωτα. Μόλις νυχτώσει, φιγούρες με ντύσιμο που παραπέμπει άμεσα στο αρχαιότερο επάγγελμα κάνουν την εμφάνισή τους.

Η αστυνομία εδώ και χρόνια ανακοινώνει επιχειρήσεις στην περιοχή, που έχουν ως αποτέλεσμα προσαγωγές αλλά και συλλήψεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ωστόσο την επόμενη μέρα το σκηνικό στην περιοχή είναι ακριβώς το ίδιο.  

Το ίδιο φαίνεται ότι συμβαίνει πλέον και στην πιάτσα διακίνησης ναρκωτικών που υπάρχει στη Ροτόντα και στους χώρους γύρω από το Πανεπιστήμιο.

Σήμερα η αστυνομία ανακοίνωσε τα αποτελέσματα μιας ακόμη επιχειρησιακής δράσης που έγινε χθες και κατά την οποία συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και κατάσχεσαν ποσότητες κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων. Μάλιστα νωρίτερα και στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών από πολίτες για διακίνηση ναρκωτικών μέσα σε χώρους του ΑΠΘ, αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων συνέλαβαν τέσσερα ακόμη άτομα, ενώ κατάσχεσαν επιπλέον ποσότητες κάνναβης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Από ότι φαίνεται ούτε η κραυγή αγωνίας των φοιτητών και της ακαδημαϊκής κοινότητας, ούτε και οι επιχειρήσεις της αστυνομίας έχουν αποτέλεσμα, οπότε  κάθε μέρα που περνά φέρνει πιο κοντά το ενδεχόμενο οι χώροι του ΑΠΘ να έχουν την τύχη της περιοχής της Γιαννιτσών.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.