ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Απολογείται ο 35χρονος Γερμανός που παρίστανε τον αστυνομικό και «κυνηγούσε» παιδόφιλους (βίντεο)

Βιολέτα Φωτιάδη23 Νοεμβρίου 2022

Ενώπιον της 5ης Τακτικής Ανακρίτριας στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε ο 35χρονος Γερμανός ο οποίος παρίστανε τον αστυνομικό που «κυνηγά» παιδόφιλους και συνελήφθη στις 17 Νοεμβρίου έξω από το σπίτι του για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους, πλαστογραφία πιστοποιητικών και αντιποίηση.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν τρία Εντάλματα Σύλληψης από τις Γερμανικές Αρχές, καθώς και ένα Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για απάτες και κυβερνοέγκλημα, δυνάμει του οποίου και συνελήφθη.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στο όχημα και στην οικία του εντοπίστηκαν δύο κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας γερμανικών αρχών εκ των οποίων τουλάχιστον η μία ήταν πλαστή, διάφορα παραπεμπτικά και ιατρικές εξετάσεις από νοσοκομείο, πλαστά σημειώματα αποδοχών των γερμανικών αρχών, έγγραφα με στοιχεία ταυτότητας άλλου ατόμου, καθώς και μια πλήρης στολή Έλληνα αστυνομικού.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο στον αποθηκευτικό χώρο του οποίου εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός αρχείων φωτογραφίας και βίντεο που αφορούν υλικό παιδικής πορνογραφίας, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο φερόμενος δράστης φέροντας στολή της Ελληνικής Αστυνομίας μετέβη σε νοσοκομείο της πόλης, όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων παριστάνοντας τον αστυνομικό.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.