ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανανεώνει το ψηφοδέλτιο και ετοιμάζεται ο Μανδαλιανός στο δήμο Κορδελιού- Ευόσμου

Φανή Σοβιτσλή05 Σεπτεμβρίου 2022

Σε προεκλογική τροχιά βρίσκεται ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και η παράταξή του «Νέα Πνοή», καθώς στόχος του είναι να ανανεώσει το ψηφοδέλτιό του, εντάσσοντας νέα πρόσωπα, ενεργούς πολίτες που έχουν όρεξη να δουλέψουν. Ο δήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου μετά τη Θεσσαλονίκη άνοιξε την προεκλογική αυλαία τον περασμένο Μάιο, διοργανώνοντας την πρώτη μεγάλη συγκέντρωση της παράταξής του, όπου παρουσιάζοντας τον απολογισμό έργων και δράσεων, βρήκε την ευκαιρία να στείλει μήνυμα αυτοδιοικητικής ενότητας.

Ωστόσο, ο κ. Μανδαλιανός έχει αρχίσει ήδη τις περιοδείες του σε όλο το δήμο «αλιεύοντας» νέα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στη μάχη των εκλογών του 2023. Ο νέος νόμος θα προκαλέσει δυσκολίες στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου και για το λόγο αυτό ο δήμαρχος επιχειρεί να «κλειδώσει» τα πρόσωπα που ενταχθούν στο νέο ψηφοδέλτιο της παράταξης.

«Το όραμά μας για μία πόλη σύγχρονη και φιλική προς τους πολίτες υπερβαίνει τη θητεία της μίας τετραετίας. Γι’ αυτό θέλουμε ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και είναι έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για να προσφέρουμε στον τόπο μας» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μανδαλιανός καλωσορίζοντας στη «Νέα Πνοή» τον Ευοσμίτη Γιώργο Κωνσταντινίδη, για να δώσουν μαζί τη μάχη των εκλογών του Οκτωβρίου του 2023.

… και η λίστα μεγαλώνει

Στο πλαίσιο της αναζήτησης των νέων προσώπων ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου υποδέχθηκε στους κόλπους της παράταξης και ένα ακόμη νέο μέλος που θα προστεθεί στη μακρά λίστα των νέων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Πρόκειται για τον καθηγητή φυσικής αγωγής, Διονύση Αβραμίδη, διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου, ο οποίος είναι γνωστό μέλος της εκπαιδευτικής και αθλητικής κοινότητας του δήμου.

Η επιλογές πάντως είναι πάνω από όλα στοχευμένες, καθώς στόχος του δημάρχου είναι να καλύψει όλο το φάσμα της κοινωνίας.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.