ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΥΓΕΙΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

5 tips για τα σγουρά μαλλιά

Ιωάννα Λαμπροπούλου02 Δεκεμβρίου 2018

  • Χτενίστε πάντα τα μαλλιά σας από κάτω προς τα πάνω

Με αυτό τον τρόπο θα ξεμπερδέψετε απαλά κάθε κόμπο, αντί να πάτε όλους τους κόμπους προς τα κάτω και να μην ξέρετε πως να τους ξεμπλέξετε με την χτένα.

  • Κόψτε τακτικά τα μαλλιά σας προκειμένου να μην σπάνε

Σε καμία δεν αρέσει να έχει σπασμένες άκρες. Αν θέλετε υγιείς μπούκλες που φαίνονται γεμάτες και φρέσκες, πηγαίνετε στον κομμωτή σας κάθε έξι έως οκτώ εβδομάδες.

  • Χρησιμοποιήστε ένα «κοκτέιλ» προϊόντων για να προσαρμόσετε το σχήμα κατά την περιποίηση των μαλλιών σας

«Το κοκτέιλ προϊόντων απλά αναμιγνύει δύο ή περισσότερα προϊόντα μαζί για να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες σας στο styling». Τα αγαπημένα κοκτέιλ : αφρός, και τζελ με έλαιο καρύδας . Και τα δύο επιτρέπουν το γερό κράτημα χωρίς να αφήνουν τα μαλλιά στεγνά και ¨κοκαλωμένα».

  • Εφαρμόστε μια θεραπεία για τις άκρες σας

Όταν τα μαλλιά σας περνούν μια ξηρή ή θαμπή φάση, αυτό που δεν θέλετε να κάνετε είναι να τα λούζετε με έναν τόνο προϊόντος. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα σας για να εφαρμόσετε στις άκρες των μπούκλων σας μια κρέμα ή ένα λαδάκι styling, δίνοντάς τους επιπλέον υγρασία και ζωντάνια.

  • Χρησιμοποιήστε το «τέχνασμα ανανά» για τέλειες μπούκλες

Με αυτή τη τεχνική πρέπει να μαζέψετε χαλαρά τα μαλλιά σας στο υψηλότερο σημείο του κεφαλιού, συνήθως πριν τον ύπνο. Αυτό προστατεύει την μπούκλα ενώ βοηθά τα μαλλιά σας να διατηρούν την φυσική τους ένταση . Αφήστε τε κάτω και οι μπούκλες σας θα είναι έτοιμες.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.