Λόγια του Βαρδάρη

  • Αιχμές για την παρακμή των Λουτρών Λαγκαδά
    19/06/2020 16:27

    Αιχμές για την παρακμή των Λουτρών Λαγκαδά

    Με… κομψό αλλά δηκτικό τρόπο σχολίασε ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης, την εικόνα εγκατάλειψης και παρακμής των Λουτρών της περιοχής που άφησαν πίσω τους οι προκατόχοι του. Κατά τη σημερινή παρουσίαση των έργων αναβάθμισης των εγκαταστάσεων των Λουτρών, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «επιθυμία μας είναι να αλλάξουμε την εικόνα των λουτρών του Λαγκαδά, να τα αναδείξουμε για να καταστούν πόλο έλξης τουριστών».

    Υποστήριξε μάλιστα ότι τα λουτρά, που κάποτε ήταν το brand name της περιοχής, αδίκησαν τον εαυτό τους με τον τρόπο που λειτούργησαν… «Υπήρξαν περίοδοι παρακμής και θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό γιατί τα λουτρά έχουν τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες», σημείωσε ο ίδιος.

    Δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφερθεί και στη Δημοτική Επιχείρηση που διαχειρίζεται τα Λουτρά, λέγοντας ότι η διοίκηση του δήμου θέλησε να απαλλαγεί από τα βάρη, που αφορούσαν σε υπέρογκα χρέη και φορολογικές παρατυπίες, για αυτό και προχώρησε σε διοίκηση Πρωτοδικείου. «Ευτυχώς το καταφέραμε αυτό, όπως καταφέραμε να κάνουμε μέσα σε λίγο διάστημα έργα που δεν έγιναν για δεκαετίες» σχολίασε ο κ. Ταχματζίδης.