Αφιερώματα

Αφιέρωμα: Ανακαλύψτε 10 από τα καλύτερα nails spots στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Για νύχια περιποιημένα, υγιή και λαμπερά

 18/04/2023 15:55

Αφιέρωμα: Ανακαλύψτε 10 από τα καλύτερα nails spots στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Σήμερα η περιποίηση των νυχιών είναι η επιτομή της ομορφιάς – και είναι πιο προσιτή από ποτέ.

Και ποιες είναι αυτές οι προσιτές απολαύσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο; Σίγουρα μία από αυτές είναι η περιποίηση των νυχιών. Ένα από τα ισχυρότερα boost για την ψυχολογία σου, είναι να αντικρύζεις τα νύχια σου περιποιημένα, υγιή και λαμπερά, είτε τα βλέπεις στην κούπα του καφέ σου, είτε πληκτρολογώντας κάτι στο κινητό σου ή χαϊδεύοντας το κατοικίδιό σου.

Στη Δυτική Θεσσαλονίκη οι χώροι που θα σου προσφέρουν αυτό το boost είναι πλέον ουκ ολίγοι. Φροντισμένοι, ιδιαίτεροι, με όμορφη αισθητική και design. Ξεχωρίσαμε 10 από αυτούς και σου τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Eleven Beauty Salon

eleven-beauty-salon1.jpg

Σε έναν μοναδικής αισθητικής χώρο, το «Eleven Beauty Salon» παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ. Στα 3 σχεδόν χρόνια λειτουργίας του στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, έχει κερδίσει την εκτίμηση των γυναικών που αγαπούν να έχουν περιποιημένα άκρα και μάλιστα κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Το «Eleven Beauty Salon» θέλοντας να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες, έχει επικεντρωθεί μόνο στην περιποίηση των άκρων και φροντίζει αυτό να το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Ξεκινώντας από τον χώρο, όπου έγινε ολική ανακαίνιση και η διακόσμηση του έφερε κάτι από λονδρέζικο αέρα στην περιοχή.

Ένας κομψός, minimal και ταυτόχρονα ζεστός χώρος δημιουργεί την χαλαρή ατμόσφαιρα που αξίζει κανείς να απολαμβάνει αυτή τη λίγη ώρα που αφιερώνει στον εαυτό του.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται στο «Eleven Beauty Salon» είναι ποικίλες, ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Σε ό,τι αφορά τα χέρια, έπειτα από ένα καλό μανικιούρ μπορείτε να επιλέξετε απλό βάψιμο, ημιμόνιμο ή 12 ημερών. Έχετε ακόμα και την επιλογή gel για φυσική ενίσχυση ή επιμήκυνση και συντήρηση ή επιδιόρθωση.

Τις ίδιες επιλογές έχετε και έπειτα από ένα απολαυστικό πεντικιούρ. Στο πεντικιούρ όμως μπορείτε να έχετε και μία έξτρα παροχή, εκείνη του spa. Απολέπιση και μάσκα είναι τα δύο στάδια που προστίθενται στην ιεροτελεστία του πεντικιούρ, ώστε να έχετε ακόμα πιο απαλά και περιποιημένα άκρα.

Για λίγο πιο απαιτητικές περιπτώσεις, στο «Eleven Beauty Salon» παρέχεται και θεραπευτικό πεντικιούρ που ανακουφίζει από πόνους και ενοχλήσεις.

Φυσικά, οι υπηρεσίες αφορούν και άνδρες που θέλουν να έχουν περιποιημένα άκρα.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του φροντίζει για το καλύτερο αποτέλεσμα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μεταμορφώσεως 23, Κορδελιό
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 822473

La Coquette

la-coquette-1.jpg

Στην οδό Κρήτης 28 στο Κορδελιό θα συναντήσετε το La Cοquette, έναν εξαιρετικά μοντέρνο και ευχάριστο χώρο περιποίησης άκρων και ομορφιάς. Από τη στιγμή που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του, το Σεπτέμβριο του 2019, βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα και πιο εξελιγμένα κέντρα υπηρεσιών αισθητικής στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Η minimal, μοντέρνα αισθητική που χαρακτηρίζει το χώρο και οι προσεγμένες λεπτομέρειες στη διακόσμηση θα σας κερδίσουν αμέσως. Η άρτια καταρτισμένη και φιλική ομάδα του La Coquette θα σας υποδεχτεί πάντα με μεράκι και χαμόγελο, πρόθυμη να ικανοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία σας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ σε αυτά τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του.

Στο La Coquette θα βρείτε εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ, εξειδικευμένης ποδολογίας ενώ παράλληλα παρέχεται η υπηρεσία αποτρίχωσης με κερί, σχεδιασμού και βαφή φρυδιών με τεχνική χένα, lash lift αλλά και τοποθέτηση exte βλεφαρίδων. Όλες οι παροχές του χώρου, τηρούνται κάτω υπό άριστες συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας όσο εσείς απολαμβάνεται στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας.

Κάθε γυναίκα θεωρεί την περιποίηση των άκρων της ως μία ξεχωριστή στιγμή για την ίδια και πάντα θα βρίσκει χρόνο, για να χαρίσει στον εαυτό της λίγη χαλάρωση και αυτό το μαγικό αίσθημα του να σε περιποιούνται τα καλύτερα χέρια. Και αυτό είναι κάτι που το team του La Coquette έχει καταφέρει με μεγάλη επιτυχία.

Εδώ το μανικιούρ γίνεται η προσωπική σας στιγμή πολυτέλειας. Μπορείτε να επιλέξετε απλό μανικιούρ ή ημιμόνιμο για μεγαλύτερη διάρκεια, τεχνική gel για φυσική ενίσχυση ή επιμήκυνση των νυχιών σας όπως επίσης συντήρηση αυτού ή επιδιόρθωση.

Οι έμπειρες τεχνίτριες δίνουν μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες των νυχιών σας και δημιουργούν ένα κομψό και επαγγελματικό αποτέλεσμα. Αφεθείτε στη τεράστια ποικιλία χρωμάτων και επιλέξτε αυτό που αντιπροσωπεύει καλύτερα τον εαυτό σας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την περιποίηση των νυχιών σας είναι τα καλύτερα και ποιοτικότερα της αγοράς. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κρήτης 28, Κορδελιό
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 709014

Nail Club Fili

nail-club-fili1.jpg

Το ινστιτούτο αισθητικής και περιποίησης άκρων Nail Club Fili άνοιξε πρώτη φορά τις πόρτες του το 2015, ενώ από το 2020 λειτουργεί σε νέα διεύθυνση, στους Αμπελόκηπους. Η πολύχρονη εμπειρία και η αγάπη για την αισθητική και την ομορφιά έχουν κάνει το ινστιτούτο σημείο αναφοράς της περιοχής.

Από την πρώτη ματιά στο χώρο θα διαπιστώσετε πως η καθαριότητα και η ευγένεια είναι το βασικότερο μέλημά τους, μαζί φυσικά με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Στον όμορφο, ζεστό χώρο του ινστιτούτου Nail Club Fili μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες φροντίδας νυχιών χεριών και ποδιών, περιποίηση προσώπου, ανόρθωση βλεφαρίδων, σχηματισμό φρυδιών και επαγγελματικό μακιγιάζ.

Και επειδή η ομορφιά και η περιποίηση δεν έχουν ηλικία, εδώ μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε το δικό σας μοναδικό spa party για τις μικρές κυρίες!

Εδώ θα βρείτε, επίσης, επιλεγμένα καλλυντικά προϊόντα περιποίησης, όπως σειρές με φυσικά προϊόντα από κερί μέλισσας, προϊόντα για ειδικές ομάδες, προϊόντα για ακνεϊκά πρόσωπα, θεραπείες νυχιών και επαγγελματικές κρέμες χεριών.

Η επαγγελματική περιποίηση των χεριών και των νυχιών είναι μία τελετουργία πολυτέλειας και χαλάρωσης που αξίζει να προσφέρετε στον εαυτό σας. Άλλωστε, τα όμορφα χέρια είναι το επιστέγασμα του στυλ κάθε γυναίκας, οπότε δεν πρέπει να παραβλέπετε την περιποίησή τους. Στο Nail Club Fili θα βρείτε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων για να επιλέξετε.

Φυσικά εδώ θα βρείτε διαθέσιμες όλες τις σύγχρονες τεχνικές περιποίησης, για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου 68, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 024223

Enamel Beauty Salon

enamel-beauty-salon1.jpg

Το Enamel Beauty Salon άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο, και έγινε αμέσως αγαπημένος προορισμός ομορφιάς, στα Πεύκα. Πρόκειται για έναν όμορφο, καλαίσθητο χώρο που παρέχει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών για την περιποίηση και την φροντίδα των άκρων. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις σύγχρονες τεχνικές, σε μανικιούρ, πεντικιούρ, ημιμόνιμο, gel και acrygel.

Η επαγγελματική περιποίηση των νυχιών είναι μία πολυτέλεια που όλοι αξίζουν να προσφέρουν στον εαυτό τους. Στον σύγχρονο, ζεστό χώρο του Enamel Beauty Salon σας υποδέχονται πάντα με χαμόγελο, για να περιποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο τα άκρα σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά χρώματα και σχέδια. Τα αγαπημένα μανικιούρ της Άνοιξης, όπως μας εκμυστηρεύτηκαν οι ειδικοί, είναι τα παστέλ χρώματα, τα διάφανα και το clean manicure.

Στο Enamel Beauty Salon θα βρείτε τις καλύτερες υπηρεσίες manicure που θα κάνουν τα χέρια σας να ξεχωρίσουν. Η επαγγελματική περιποίηση των χεριών και των νυχιών είναι ο καλύτερος τρόπος να προσφέρετε στον εαυτό σας μερικές στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης. Τα όμορφα και περιποιημένα χέρια αναδεικνύουν την κομψότητα και το ξεχωριστό σας στυλ.

Εδώ θα βρείτε διαθέσιμες όλες τις σύγχρονες τεχνικές περιποίησης, για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει. Από απλό manicure, express ή ημιμόνιμο μέχρι τεχνητά νύχια με gel ή ακρυλικό, αλλά και τεχνικές αφαίρεσης και συντήρησης. Φυσικά, μπορούν να κάνουν ότι σχέδιο επιλέξετε, ombré, γαλλικό κλπ., ενώ η θεραπεία παραφίνης υπόσχεται να αφήσει τα χέρια σας απαλά και όμορφα. Στο Enamel Beauty Salon ασφαλώς αναλαμβάνουν και ανδρικό manicure, αφού η περιποίηση και τα όμορφα χέρια δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των γυναικών. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόρος Παπανικολάου 56, Πεύκα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 674247

V.I.P'S

vips1.jpg

Το κέντρο περιποίησης V.I.P’S άνοιξε τις πόρτες του πριν από 5 χρόνια, στην περιοχή της Νεάπολης, και έφερε έναν νέο αέρα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Ο όμορφος, προσεγμένος χώρος, με μεγάλη έμφαση στην καθαριότητα και την υγιεινή, θα σας κερδίσει με την πρώτη ματιά.

Στο καλαίσθητο, φιλικό περιβάλλον του κέντρου περιποίησης V.I.P’S μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες περιποίησης άνω και κάτω άκρων, αποτρίχωση με κερί, επαγγελματικό μακιγιάζ, σχηματισμό φρυδιών και ανόρθωση βλεφαρίδων.

Επίσης, εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα για αισθητική φροντίδα στο σπίτι, όπως επιλεγμένα καλλυντικά, μοναδικά αρώματα και καλαίσθητα αξεσουάρ, που θα συμπληρώσουν το στυλ σας με τον καλύτερο τρόπο.

Η επαγγελματική περιποίηση των νυχιών και των χεριών είναι μία πολυτέλεια στην οποία αξίζει να επενδύσετε, καθώς τα όμορφα χέρια είναι σημάδι κομψότητας και ομορφιάς. Στο κέντρο περιποίησης V.I.P’S θα βρείτε ασφαλώς όλες τις σύγχρονες τεχνικές περιποίησης, αλλά και πιο εξειδικευμένες θεραπείες νυχιών, όπως η αντιμετώπιση περιπτώσεων ονυχοφαγίας ή μυκητιάσεων.

Πέρα όμως, από την περιποίηση και τις διάφορες θεραπείες, δεν υπολείπονται και στο καλλωπιστικό κομμάτι. Η έμπειρη ομάδα μπορεί να δημιουργήσει για εσάς τα ωραιότερα nail art, στον μικροσκοπικό καμβά των νυχιών σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κωνσταντίνου Καραμανλή 3, Νεάπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 002367

Queen of Style

queen-of-style1.jpg

Εδώ και έναν χρόνο περίπου, το «Queen of Style», στους Αμπελοκήπους, σας κάνει να νιώθετε βασίλισσες. Σε ένα όμορφο, φιλικό περιβάλλον, μπορείτε να απολαύσετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο ομορφιάς και μαζί…τον καφέ σας. Πρόκειται για έναν χώρο που παρέχει υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ, κομμώσεις, αλλά και coffee spot, είτε για να απολαύσετε τον καφέ σας εκεί είτε για takeaway.

Εάν ψάχνετε έναν φιλόξενο χώρο, που φροντίζει για την ομορφιά σας και τη χαλάρωση σας, τότε το «Queen of Style» είναι αυτό που ζητάτε.

Καθώς η περιποίηση των άκρων αποτελεί τα τελευταία χρόνια μέρος του βασικού beauty routine των γυναικών κάθε ηλικίας, καμία δεν συμβιβάζεται με ημίμετρα.

Έτσι, το «Queen of Style», με πολύ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό, παρέχει μοναδικές υπηρεσίες περιποίησης άκρων.

Μανικιούρ και πεντικιούρ απλό ή ημιμόνιμο, αλλά και gel για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Διαλέγετε χρώμα και η ιεροτελεστία ξεκινά. Με τη χρήση του σωστού εξοπλισμού και με επώνυμα βερνίκια που υπόσχονται μοναδικές αποχρώσεις, έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε, το καλύτερο.

Για όσους μάλιστα αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις στα κάτω άκρα, στο «Queen of Style» παρέχουν και θεραπευτικό πεντικιούρ.

Στον ίδιο χώρο λειτουργεί και κομμωτήριο, όπου οι ειδικοί αναλαμβάνουν να περιποιηθούν και τα μαλλιά σας. Κομμώσεις γυναικείες, ανδρικές και παιδικές, χτενίσματα και βαφή είναι οι βασικές υπηρεσίες. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 89, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 024215

Belle Beautique

belle-beautique.jpg

Το ταξίδι του «Belle Beautique» ξεκινά τον Νοέμβριο του 2019, όταν η Ειρήνη Ταχτσίδου πήρε την απόφαση να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, δημιουργώντας έναν χώρο Αισθητικής, έναν χώρο ονειρεμένο, γεμάτη αγάπη για το αντικείμενο και φυσικά, με όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία.

Όπως μας ανέφερε η ίδια, η ενασχόλησή της με την Ομορφιά ξεκίνησε από πάρα πολύ νωρίς και βεβαίως, στη συνέχεια την «πρακτική» της αποτέλεσαν οι αγαπημένες της φίλες στις οποίες εφάρμοζε όλες τις νέες τάσεις σε νύχια, φρύδια και βλεφαρίδες… Τα όμορφα λόγια για το απoτέλεσμα που δημιουργούσε την έκαναν να εισχωρήσει πιο βαθιά στο αντικείμενο, να καταρτιστεί κατάλληλα – πέραν της σχολής της και με πλήθος σεμιναρίων – και να δημιουργήσει το «Belle Beautique».

Πράγματι, το όνειρό της πήρε σάρκα και οστά και πλέον το «Belle Beautique» αποτελεί έναν από τους πιο όμορφους χώρους στη δυτική Θεσσαλονίκη και δη στη Σταυρούπολη και η ίδια μία από τις πιο περιζήτητες Αισθητικούς στην πόλη.

Στο «Belle Beautique» θα θαυμάσεις τα σχέδια που αποτυπώνουν οι τεχνίτριες στις άκρες των δαχτύλων σου, όπως επίσης και την απίστευτη τεχνική τους, που κάνει τα νύχια να κρατάνε και οι φθορές να είναι ανύπαρκτες – γεγονός που έρχεται σε συνάρτηση με τα άριστης ποιότητας υλικά και τις πρώτες ύλες του καταστήματος.

Εδώ θα βρεις υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ, με τζελ, ακρυτζέλ, ακρυλικό, ημιμόνιμο, αλλά και απλή βαφή. Φυσικά, το nailart έχει την τιμητική του, γι’ αυτό και σου προτείνουμε να το τολμήσεις και θα δεις πως θα ενθουσιαστείς με αυτά τα μικρά έργα τέχνης που δημιουργεί το team του!

Διεύθυνση: Φιλώτα 15, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 095567

Black and White Nails

black-and-white-nails.jpg

Το «Black and White Nails» άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό τον Δεκέμβριο του 2021. Παρά την αβεβαιότητα των ημερών και τη δύνη της πανδημίας, o συγκεκριμένοςχώρος κατάφερε να θέσει πολύ γερά τα θεμέλιά του στην αγορά της ονυχοπλαστικής, με μόνα του εφόδια την αγάπη για το αντικείμενο και την αποφασιστικότητα της ιδιοκτήτριάς του, κας Ελένης Ιωακειμίδου.

Είναι ένας χώρος φρέσκος, με ιδιαίτερο design, που έχει βάλει ως στόχο του να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες περιποίησης άκρων στο κοινό του και καθώς φαίνεται τα καταφέρνει ήδη περίφημα.

Στο «Black and White Nails» θα βρεις όλες τις υπηρεσίες μανικιούρ. Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να επιλέξεις μέσα από μία γκάμα τεχνικών, όπως ημιμόνιμο, τζελ, ακρυτζέλ, ακρυλικό και φυσικά, το απλό μανικιούρ.

Επίσης, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να απολαύσεις το υπέροχο πεντικιούρ του «Black and White Nails» και να χαρίσεις στον εαυτό σου συν τοις άλλοις στιγμές μοναδικής χαλάρωσης και αποσυμπίεσης, ξεφεύγοντας έστω και για λίγο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 43 (Ιατρού Γωγούση 44), Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315 114228

Nail by nail

nail-by-nail.jpg

Είναι κοινό μυστικό ότι οι γυναίκες της Θεσσαλονίκης φροντίζουν ιδιαίτερα την εμφάνισή τους και είναι πάντα περιποιημένες. Μας αξίζει, άλλωστε, να αφιερώνουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας, στην περιποίησή και στην ομορφιά μας.

Το Nail by Nail στη Σταυρούπολη εξειδικεύεται στην περιποίηση των άκρων. Ένας οικείος και σύγχρονος χώρος, όπου μπορείς να απολαύσεις το μανικιούρ και/ή το πεντικιούρ σου.

Η ιδιοκτήτρια Ελένη Βεργίδου, θα σε καλωσορίσει πάντα με ένα ζεστό χαμόγελο και θα συζητήσει μαζί σου για τις ανάγκες σου, ώστε να βρείτε μαζί αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην περιποίηση των άκρων, γεγονός που αποτελεί εγγύηση για το αρτιότερο αποτέλεσμα.

Θα περιποιηθεί τα νύχια σου με αγάπη και μεράκι και θα φροντίσει να τα αναδείξει, ώστε να αποτελούν ένα δυνατό σημείο της εμφάνισής σου. Άλλωστε, τα περιποιημένα νύχια τονώνουν την ψυχολογία και τη διάθεσή σου. Μην ξεχνάς ότι τα βλέπεις καθημερινά και συνέχεια, σε ό,τι κι αν κάνεις. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να τα βλέπεις όμορφα, υγιή και περιποιημένα.

Διεύθυνση: Αμπελοκήπων 30, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 005377, 6972773340

Nails by Schoina

nails-by-schoina.jpg

Το «Nails by Schoina» ανήκει σε εκείνες τις κατηγορίες καταστημάτων που μέσα από την καλή τους δουλειά και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν έχουν γίνει γνωστά σε όλη τη γύρω περιοχή από στόμα σε στόμα…

Η ιστορία του ξεκινά πριν από 19 ολόκληρα χρόνια, όταν η 23χρονη τότε, Όλγα Σχοινά, πήρε την απόφαση να κάνει το δικό της άλμα στη ζωή και να δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση περιποίησης άκρων.

Ήδη από τα 18 της είχε αποφασίσει ότι αυτό είναι το επάγγελμα που γεμίζει την ψυχή της, καθώς από πολύ μικρή ηλικία τη μάγευε ο κόσμος της Αισθητικής των άκρων. Ξεκίνησε να εργάζεται δειλά δειλά, ωστόσο γρήγορα απέκτησε τη δική της πελατεία, μιας που ήταν αδύνατο να μην ξεχωρίσει κανείς την υπέροχη δουλειά της.

Η Όλγα είναι η περίπτωση του ανθρώπου που επέλεξε να κάνει ως επάγγελμα το μεράκι και την αγάπη της, γι’ αυτό και η επιτυχία ήταν προδιαγεγραμμένη, αν και ακόμη τότε δεν μπορούσε καν να φανταστεί τη συνέχεια του «Nails by Schoina»…

Στο «Nails by Schoina» θα βρεις όλες τις υπηρεσίες που αφορούν το μανικιούρ και το πεντικιούρ. Ειδικότερα, σου παρέχει όλες τις τεχνικές, όπως τζελ, ακρυτζέλ, ακρυλικό, ημιμόνιμο, αλλά και απλή βαφή.

Αν είσαι λάτρης του nail-art αυτό είναι το μέρος που έψαχνες. Θα εντυπωσιαστείς από τη «λεπτοδουλειά» των τεχνητριών, καθώς και από το πλήθος των τεχνικών που… παίζουν στα δάχτυλα!

Θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε αν δεις προηγούμενες δουλειές τους με τη δημοφιλή τεχνική για παράδειγμα του όμπρε. Μπορεί να είναι πολύ διαδεδομένη τεχνική, ωστόσο θέλει τέχνη και γνώση από την πλευρά της τεχνήτριας… Στο «Nails by Schoina» θα τα βρεις όλα αυτά σε αφθονία!

Διεύθυνση: Ωραιοκάστρου 23, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 649301





















Σήμερα η περιποίηση των νυχιών είναι η επιτομή της ομορφιάς – και είναι πιο προσιτή από ποτέ.

Και ποιες είναι αυτές οι προσιτές απολαύσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο; Σίγουρα μία από αυτές είναι η περιποίηση των νυχιών. Ένα από τα ισχυρότερα boost για την ψυχολογία σου, είναι να αντικρύζεις τα νύχια σου περιποιημένα, υγιή και λαμπερά, είτε τα βλέπεις στην κούπα του καφέ σου, είτε πληκτρολογώντας κάτι στο κινητό σου ή χαϊδεύοντας το κατοικίδιό σου.

Στη Δυτική Θεσσαλονίκη οι χώροι που θα σου προσφέρουν αυτό το boost είναι πλέον ουκ ολίγοι. Φροντισμένοι, ιδιαίτεροι, με όμορφη αισθητική και design. Ξεχωρίσαμε 10 από αυτούς και σου τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Eleven Beauty Salon

eleven-beauty-salon1.jpg

Σε έναν μοναδικής αισθητικής χώρο, το «Eleven Beauty Salon» παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ. Στα 3 σχεδόν χρόνια λειτουργίας του στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, έχει κερδίσει την εκτίμηση των γυναικών που αγαπούν να έχουν περιποιημένα άκρα και μάλιστα κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Το «Eleven Beauty Salon» θέλοντας να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες, έχει επικεντρωθεί μόνο στην περιποίηση των άκρων και φροντίζει αυτό να το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Ξεκινώντας από τον χώρο, όπου έγινε ολική ανακαίνιση και η διακόσμηση του έφερε κάτι από λονδρέζικο αέρα στην περιοχή.

Ένας κομψός, minimal και ταυτόχρονα ζεστός χώρος δημιουργεί την χαλαρή ατμόσφαιρα που αξίζει κανείς να απολαμβάνει αυτή τη λίγη ώρα που αφιερώνει στον εαυτό του.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται στο «Eleven Beauty Salon» είναι ποικίλες, ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Σε ό,τι αφορά τα χέρια, έπειτα από ένα καλό μανικιούρ μπορείτε να επιλέξετε απλό βάψιμο, ημιμόνιμο ή 12 ημερών. Έχετε ακόμα και την επιλογή gel για φυσική ενίσχυση ή επιμήκυνση και συντήρηση ή επιδιόρθωση.

Τις ίδιες επιλογές έχετε και έπειτα από ένα απολαυστικό πεντικιούρ. Στο πεντικιούρ όμως μπορείτε να έχετε και μία έξτρα παροχή, εκείνη του spa. Απολέπιση και μάσκα είναι τα δύο στάδια που προστίθενται στην ιεροτελεστία του πεντικιούρ, ώστε να έχετε ακόμα πιο απαλά και περιποιημένα άκρα.

Για λίγο πιο απαιτητικές περιπτώσεις, στο «Eleven Beauty Salon» παρέχεται και θεραπευτικό πεντικιούρ που ανακουφίζει από πόνους και ενοχλήσεις.

Φυσικά, οι υπηρεσίες αφορούν και άνδρες που θέλουν να έχουν περιποιημένα άκρα.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του φροντίζει για το καλύτερο αποτέλεσμα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μεταμορφώσεως 23, Κορδελιό
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 822473

La Coquette

la-coquette-1.jpg

Στην οδό Κρήτης 28 στο Κορδελιό θα συναντήσετε το La Cοquette, έναν εξαιρετικά μοντέρνο και ευχάριστο χώρο περιποίησης άκρων και ομορφιάς. Από τη στιγμή που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του, το Σεπτέμβριο του 2019, βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα και πιο εξελιγμένα κέντρα υπηρεσιών αισθητικής στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Η minimal, μοντέρνα αισθητική που χαρακτηρίζει το χώρο και οι προσεγμένες λεπτομέρειες στη διακόσμηση θα σας κερδίσουν αμέσως. Η άρτια καταρτισμένη και φιλική ομάδα του La Coquette θα σας υποδεχτεί πάντα με μεράκι και χαμόγελο, πρόθυμη να ικανοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία σας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ σε αυτά τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του.

Στο La Coquette θα βρείτε εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ, εξειδικευμένης ποδολογίας ενώ παράλληλα παρέχεται η υπηρεσία αποτρίχωσης με κερί, σχεδιασμού και βαφή φρυδιών με τεχνική χένα, lash lift αλλά και τοποθέτηση exte βλεφαρίδων. Όλες οι παροχές του χώρου, τηρούνται κάτω υπό άριστες συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας όσο εσείς απολαμβάνεται στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας.

Κάθε γυναίκα θεωρεί την περιποίηση των άκρων της ως μία ξεχωριστή στιγμή για την ίδια και πάντα θα βρίσκει χρόνο, για να χαρίσει στον εαυτό της λίγη χαλάρωση και αυτό το μαγικό αίσθημα του να σε περιποιούνται τα καλύτερα χέρια. Και αυτό είναι κάτι που το team του La Coquette έχει καταφέρει με μεγάλη επιτυχία.

Εδώ το μανικιούρ γίνεται η προσωπική σας στιγμή πολυτέλειας. Μπορείτε να επιλέξετε απλό μανικιούρ ή ημιμόνιμο για μεγαλύτερη διάρκεια, τεχνική gel για φυσική ενίσχυση ή επιμήκυνση των νυχιών σας όπως επίσης συντήρηση αυτού ή επιδιόρθωση.

Οι έμπειρες τεχνίτριες δίνουν μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες των νυχιών σας και δημιουργούν ένα κομψό και επαγγελματικό αποτέλεσμα. Αφεθείτε στη τεράστια ποικιλία χρωμάτων και επιλέξτε αυτό που αντιπροσωπεύει καλύτερα τον εαυτό σας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την περιποίηση των νυχιών σας είναι τα καλύτερα και ποιοτικότερα της αγοράς. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κρήτης 28, Κορδελιό
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 709014

Nail Club Fili

nail-club-fili1.jpg

Το ινστιτούτο αισθητικής και περιποίησης άκρων Nail Club Fili άνοιξε πρώτη φορά τις πόρτες του το 2015, ενώ από το 2020 λειτουργεί σε νέα διεύθυνση, στους Αμπελόκηπους. Η πολύχρονη εμπειρία και η αγάπη για την αισθητική και την ομορφιά έχουν κάνει το ινστιτούτο σημείο αναφοράς της περιοχής.

Από την πρώτη ματιά στο χώρο θα διαπιστώσετε πως η καθαριότητα και η ευγένεια είναι το βασικότερο μέλημά τους, μαζί φυσικά με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Στον όμορφο, ζεστό χώρο του ινστιτούτου Nail Club Fili μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες φροντίδας νυχιών χεριών και ποδιών, περιποίηση προσώπου, ανόρθωση βλεφαρίδων, σχηματισμό φρυδιών και επαγγελματικό μακιγιάζ.

Και επειδή η ομορφιά και η περιποίηση δεν έχουν ηλικία, εδώ μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε το δικό σας μοναδικό spa party για τις μικρές κυρίες!

Εδώ θα βρείτε, επίσης, επιλεγμένα καλλυντικά προϊόντα περιποίησης, όπως σειρές με φυσικά προϊόντα από κερί μέλισσας, προϊόντα για ειδικές ομάδες, προϊόντα για ακνεϊκά πρόσωπα, θεραπείες νυχιών και επαγγελματικές κρέμες χεριών.

Η επαγγελματική περιποίηση των χεριών και των νυχιών είναι μία τελετουργία πολυτέλειας και χαλάρωσης που αξίζει να προσφέρετε στον εαυτό σας. Άλλωστε, τα όμορφα χέρια είναι το επιστέγασμα του στυλ κάθε γυναίκας, οπότε δεν πρέπει να παραβλέπετε την περιποίησή τους. Στο Nail Club Fili θα βρείτε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων για να επιλέξετε.

Φυσικά εδώ θα βρείτε διαθέσιμες όλες τις σύγχρονες τεχνικές περιποίησης, για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου 68, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 024223

Enamel Beauty Salon

enamel-beauty-salon1.jpg

Το Enamel Beauty Salon άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο, και έγινε αμέσως αγαπημένος προορισμός ομορφιάς, στα Πεύκα. Πρόκειται για έναν όμορφο, καλαίσθητο χώρο που παρέχει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών για την περιποίηση και την φροντίδα των άκρων. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις σύγχρονες τεχνικές, σε μανικιούρ, πεντικιούρ, ημιμόνιμο, gel και acrygel.

Η επαγγελματική περιποίηση των νυχιών είναι μία πολυτέλεια που όλοι αξίζουν να προσφέρουν στον εαυτό τους. Στον σύγχρονο, ζεστό χώρο του Enamel Beauty Salon σας υποδέχονται πάντα με χαμόγελο, για να περιποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο τα άκρα σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά χρώματα και σχέδια. Τα αγαπημένα μανικιούρ της Άνοιξης, όπως μας εκμυστηρεύτηκαν οι ειδικοί, είναι τα παστέλ χρώματα, τα διάφανα και το clean manicure.

Στο Enamel Beauty Salon θα βρείτε τις καλύτερες υπηρεσίες manicure που θα κάνουν τα χέρια σας να ξεχωρίσουν. Η επαγγελματική περιποίηση των χεριών και των νυχιών είναι ο καλύτερος τρόπος να προσφέρετε στον εαυτό σας μερικές στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης. Τα όμορφα και περιποιημένα χέρια αναδεικνύουν την κομψότητα και το ξεχωριστό σας στυλ.

Εδώ θα βρείτε διαθέσιμες όλες τις σύγχρονες τεχνικές περιποίησης, για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει. Από απλό manicure, express ή ημιμόνιμο μέχρι τεχνητά νύχια με gel ή ακρυλικό, αλλά και τεχνικές αφαίρεσης και συντήρησης. Φυσικά, μπορούν να κάνουν ότι σχέδιο επιλέξετε, ombré, γαλλικό κλπ., ενώ η θεραπεία παραφίνης υπόσχεται να αφήσει τα χέρια σας απαλά και όμορφα. Στο Enamel Beauty Salon ασφαλώς αναλαμβάνουν και ανδρικό manicure, αφού η περιποίηση και τα όμορφα χέρια δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των γυναικών. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόρος Παπανικολάου 56, Πεύκα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 674247

V.I.P'S

vips1.jpg

Το κέντρο περιποίησης V.I.P’S άνοιξε τις πόρτες του πριν από 5 χρόνια, στην περιοχή της Νεάπολης, και έφερε έναν νέο αέρα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Ο όμορφος, προσεγμένος χώρος, με μεγάλη έμφαση στην καθαριότητα και την υγιεινή, θα σας κερδίσει με την πρώτη ματιά.

Στο καλαίσθητο, φιλικό περιβάλλον του κέντρου περιποίησης V.I.P’S μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες περιποίησης άνω και κάτω άκρων, αποτρίχωση με κερί, επαγγελματικό μακιγιάζ, σχηματισμό φρυδιών και ανόρθωση βλεφαρίδων.

Επίσης, εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα για αισθητική φροντίδα στο σπίτι, όπως επιλεγμένα καλλυντικά, μοναδικά αρώματα και καλαίσθητα αξεσουάρ, που θα συμπληρώσουν το στυλ σας με τον καλύτερο τρόπο.

Η επαγγελματική περιποίηση των νυχιών και των χεριών είναι μία πολυτέλεια στην οποία αξίζει να επενδύσετε, καθώς τα όμορφα χέρια είναι σημάδι κομψότητας και ομορφιάς. Στο κέντρο περιποίησης V.I.P’S θα βρείτε ασφαλώς όλες τις σύγχρονες τεχνικές περιποίησης, αλλά και πιο εξειδικευμένες θεραπείες νυχιών, όπως η αντιμετώπιση περιπτώσεων ονυχοφαγίας ή μυκητιάσεων.

Πέρα όμως, από την περιποίηση και τις διάφορες θεραπείες, δεν υπολείπονται και στο καλλωπιστικό κομμάτι. Η έμπειρη ομάδα μπορεί να δημιουργήσει για εσάς τα ωραιότερα nail art, στον μικροσκοπικό καμβά των νυχιών σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κωνσταντίνου Καραμανλή 3, Νεάπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 002367

Queen of Style

queen-of-style1.jpg

Εδώ και έναν χρόνο περίπου, το «Queen of Style», στους Αμπελοκήπους, σας κάνει να νιώθετε βασίλισσες. Σε ένα όμορφο, φιλικό περιβάλλον, μπορείτε να απολαύσετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο ομορφιάς και μαζί…τον καφέ σας. Πρόκειται για έναν χώρο που παρέχει υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ, κομμώσεις, αλλά και coffee spot, είτε για να απολαύσετε τον καφέ σας εκεί είτε για takeaway.

Εάν ψάχνετε έναν φιλόξενο χώρο, που φροντίζει για την ομορφιά σας και τη χαλάρωση σας, τότε το «Queen of Style» είναι αυτό που ζητάτε.

Καθώς η περιποίηση των άκρων αποτελεί τα τελευταία χρόνια μέρος του βασικού beauty routine των γυναικών κάθε ηλικίας, καμία δεν συμβιβάζεται με ημίμετρα.

Έτσι, το «Queen of Style», με πολύ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό, παρέχει μοναδικές υπηρεσίες περιποίησης άκρων.

Μανικιούρ και πεντικιούρ απλό ή ημιμόνιμο, αλλά και gel για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Διαλέγετε χρώμα και η ιεροτελεστία ξεκινά. Με τη χρήση του σωστού εξοπλισμού και με επώνυμα βερνίκια που υπόσχονται μοναδικές αποχρώσεις, έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε, το καλύτερο.

Για όσους μάλιστα αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις στα κάτω άκρα, στο «Queen of Style» παρέχουν και θεραπευτικό πεντικιούρ.

Στον ίδιο χώρο λειτουργεί και κομμωτήριο, όπου οι ειδικοί αναλαμβάνουν να περιποιηθούν και τα μαλλιά σας. Κομμώσεις γυναικείες, ανδρικές και παιδικές, χτενίσματα και βαφή είναι οι βασικές υπηρεσίες. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 89, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 024215

Belle Beautique

belle-beautique.jpg

Το ταξίδι του «Belle Beautique» ξεκινά τον Νοέμβριο του 2019, όταν η Ειρήνη Ταχτσίδου πήρε την απόφαση να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, δημιουργώντας έναν χώρο Αισθητικής, έναν χώρο ονειρεμένο, γεμάτη αγάπη για το αντικείμενο και φυσικά, με όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία.

Όπως μας ανέφερε η ίδια, η ενασχόλησή της με την Ομορφιά ξεκίνησε από πάρα πολύ νωρίς και βεβαίως, στη συνέχεια την «πρακτική» της αποτέλεσαν οι αγαπημένες της φίλες στις οποίες εφάρμοζε όλες τις νέες τάσεις σε νύχια, φρύδια και βλεφαρίδες… Τα όμορφα λόγια για το απoτέλεσμα που δημιουργούσε την έκαναν να εισχωρήσει πιο βαθιά στο αντικείμενο, να καταρτιστεί κατάλληλα – πέραν της σχολής της και με πλήθος σεμιναρίων – και να δημιουργήσει το «Belle Beautique».

Πράγματι, το όνειρό της πήρε σάρκα και οστά και πλέον το «Belle Beautique» αποτελεί έναν από τους πιο όμορφους χώρους στη δυτική Θεσσαλονίκη και δη στη Σταυρούπολη και η ίδια μία από τις πιο περιζήτητες Αισθητικούς στην πόλη.

Στο «Belle Beautique» θα θαυμάσεις τα σχέδια που αποτυπώνουν οι τεχνίτριες στις άκρες των δαχτύλων σου, όπως επίσης και την απίστευτη τεχνική τους, που κάνει τα νύχια να κρατάνε και οι φθορές να είναι ανύπαρκτες – γεγονός που έρχεται σε συνάρτηση με τα άριστης ποιότητας υλικά και τις πρώτες ύλες του καταστήματος.

Εδώ θα βρεις υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ, με τζελ, ακρυτζέλ, ακρυλικό, ημιμόνιμο, αλλά και απλή βαφή. Φυσικά, το nailart έχει την τιμητική του, γι’ αυτό και σου προτείνουμε να το τολμήσεις και θα δεις πως θα ενθουσιαστείς με αυτά τα μικρά έργα τέχνης που δημιουργεί το team του!

Διεύθυνση: Φιλώτα 15, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 095567

Black and White Nails

black-and-white-nails.jpg

Το «Black and White Nails» άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό τον Δεκέμβριο του 2021. Παρά την αβεβαιότητα των ημερών και τη δύνη της πανδημίας, o συγκεκριμένοςχώρος κατάφερε να θέσει πολύ γερά τα θεμέλιά του στην αγορά της ονυχοπλαστικής, με μόνα του εφόδια την αγάπη για το αντικείμενο και την αποφασιστικότητα της ιδιοκτήτριάς του, κας Ελένης Ιωακειμίδου.

Είναι ένας χώρος φρέσκος, με ιδιαίτερο design, που έχει βάλει ως στόχο του να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες περιποίησης άκρων στο κοινό του και καθώς φαίνεται τα καταφέρνει ήδη περίφημα.

Στο «Black and White Nails» θα βρεις όλες τις υπηρεσίες μανικιούρ. Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να επιλέξεις μέσα από μία γκάμα τεχνικών, όπως ημιμόνιμο, τζελ, ακρυτζέλ, ακρυλικό και φυσικά, το απλό μανικιούρ.

Επίσης, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να απολαύσεις το υπέροχο πεντικιούρ του «Black and White Nails» και να χαρίσεις στον εαυτό σου συν τοις άλλοις στιγμές μοναδικής χαλάρωσης και αποσυμπίεσης, ξεφεύγοντας έστω και για λίγο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 43 (Ιατρού Γωγούση 44), Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315 114228

Nail by nail

nail-by-nail.jpg

Είναι κοινό μυστικό ότι οι γυναίκες της Θεσσαλονίκης φροντίζουν ιδιαίτερα την εμφάνισή τους και είναι πάντα περιποιημένες. Μας αξίζει, άλλωστε, να αφιερώνουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας, στην περιποίησή και στην ομορφιά μας.

Το Nail by Nail στη Σταυρούπολη εξειδικεύεται στην περιποίηση των άκρων. Ένας οικείος και σύγχρονος χώρος, όπου μπορείς να απολαύσεις το μανικιούρ και/ή το πεντικιούρ σου.

Η ιδιοκτήτρια Ελένη Βεργίδου, θα σε καλωσορίσει πάντα με ένα ζεστό χαμόγελο και θα συζητήσει μαζί σου για τις ανάγκες σου, ώστε να βρείτε μαζί αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην περιποίηση των άκρων, γεγονός που αποτελεί εγγύηση για το αρτιότερο αποτέλεσμα.

Θα περιποιηθεί τα νύχια σου με αγάπη και μεράκι και θα φροντίσει να τα αναδείξει, ώστε να αποτελούν ένα δυνατό σημείο της εμφάνισής σου. Άλλωστε, τα περιποιημένα νύχια τονώνουν την ψυχολογία και τη διάθεσή σου. Μην ξεχνάς ότι τα βλέπεις καθημερινά και συνέχεια, σε ό,τι κι αν κάνεις. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να τα βλέπεις όμορφα, υγιή και περιποιημένα.

Διεύθυνση: Αμπελοκήπων 30, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 005377, 6972773340

Nails by Schoina

nails-by-schoina.jpg

Το «Nails by Schoina» ανήκει σε εκείνες τις κατηγορίες καταστημάτων που μέσα από την καλή τους δουλειά και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν έχουν γίνει γνωστά σε όλη τη γύρω περιοχή από στόμα σε στόμα…

Η ιστορία του ξεκινά πριν από 19 ολόκληρα χρόνια, όταν η 23χρονη τότε, Όλγα Σχοινά, πήρε την απόφαση να κάνει το δικό της άλμα στη ζωή και να δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση περιποίησης άκρων.

Ήδη από τα 18 της είχε αποφασίσει ότι αυτό είναι το επάγγελμα που γεμίζει την ψυχή της, καθώς από πολύ μικρή ηλικία τη μάγευε ο κόσμος της Αισθητικής των άκρων. Ξεκίνησε να εργάζεται δειλά δειλά, ωστόσο γρήγορα απέκτησε τη δική της πελατεία, μιας που ήταν αδύνατο να μην ξεχωρίσει κανείς την υπέροχη δουλειά της.

Η Όλγα είναι η περίπτωση του ανθρώπου που επέλεξε να κάνει ως επάγγελμα το μεράκι και την αγάπη της, γι’ αυτό και η επιτυχία ήταν προδιαγεγραμμένη, αν και ακόμη τότε δεν μπορούσε καν να φανταστεί τη συνέχεια του «Nails by Schoina»…

Στο «Nails by Schoina» θα βρεις όλες τις υπηρεσίες που αφορούν το μανικιούρ και το πεντικιούρ. Ειδικότερα, σου παρέχει όλες τις τεχνικές, όπως τζελ, ακρυτζέλ, ακρυλικό, ημιμόνιμο, αλλά και απλή βαφή.

Αν είσαι λάτρης του nail-art αυτό είναι το μέρος που έψαχνες. Θα εντυπωσιαστείς από τη «λεπτοδουλειά» των τεχνητριών, καθώς και από το πλήθος των τεχνικών που… παίζουν στα δάχτυλα!

Θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε αν δεις προηγούμενες δουλειές τους με τη δημοφιλή τεχνική για παράδειγμα του όμπρε. Μπορεί να είναι πολύ διαδεδομένη τεχνική, ωστόσο θέλει τέχνη και γνώση από την πλευρά της τεχνήτριας… Στο «Nails by Schoina» θα τα βρεις όλα αυτά σε αφθονία!

Διεύθυνση: Ωραιοκάστρου 23, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 649301





















ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία