Αφιερώματα

Αφιέρωμα: 9 από τους καλύτερους χώρους άθλησης στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Για να γυμνάσετε σώμα και πνεύμα

 01/11/2022 18:30

Αφιέρωμα: 9 από τους καλύτερους χώρους άθλησης στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Είτε ψάχνεις γυμναστήρια με μεγάλες εγκαταστάσεις, είτε πιο boutique χώρους άθλησης στην ανατολική Θεσσαλονίκη, οι επιλογές σου είναι πολλές.

Χώροι με πλήθος προγραμμάτων, με σύγχρονα όργανα γυμναστικής και με έμπειρους γυμναστές σε περιμένουν για να γυμνάσεις σώμα και πνεύμα.

Εδώ θα γνωρίσεις τους 9 από τους καλύτερους χώρους άθλησης ανατολικά και εν συνεχεία… η επιλογή είναι δική σου.

Real Fit

real-fit.jpg

Το «Real Fit» Training Area είναι ό,τι πιο καινοτόμο και σύγχρονο έχει δημιουργηθεί στον χώρο της εκγύμνασης και της άθλησης τις τελευταίες δεκαετίες στη Θεσσαλονίκη!

H προπόνησή σου στο Real Fit παρέχει ένα αποτελεσματικό, ξεκάθαρο και χωρίς περιορισμούς τρόπο συμβάλλοντας τόσο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όσο και στην επίτευξη των στόχων σου.

Το υπερσύγχρονο design, η άψογη εξυπηρέτηση, η συνεργασία με το έμπειρο προσωπικό και η διαρκής τήρηση υψηλής υγιεινής με σύγχρονα μέσα (κάμερα θερμομέτρησης κατά την είσοδο, σύγχρονο σύστημα εξαερισμού εισαγωγής και εξαγωγής νωπού αέρα, συσκευές ατμοκαθαρισμού και δεκάδες dispenser με αντισηπτικό υγρό) κάνουν το γυμναστήριο Real Fit το ασφαλέστερο και πιο σύγχρονο γυμναστήριο στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ένας πλήρης και πολυτελής χώρος 2.500 τ.μ με 6 ανεξάρτητες αίθουσες (Fitness area, Functional Area, Holistic Area, RealRyder Area, Personal Training Area και Studio Pilates).

Το Real Fit μπορεί να σου δώσει ένα μεγάλο εύρος επιλογών εκγύμνασης, προκειμένου να βρεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

Το μόνο που μένει είναι να βάλεις εσύ τον εαυτό σου σε… πρώτο πλάνο!

Διεύθυνση: Τομπάζη 21, Πυλαία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 700780

Fitness Fans

fitness-fans.jpg

Πριν από 27 χρόνια, ένα εξαιρετικός χώρος άθλησης άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή της Χαριλάου και μέχρι σήμερα, με πρώτιστο στόχο τη σωματική, ψυχική και ηθική ενδυνάμωση των αθλουμένων του, συνεχίζει να ανανεώνεται διαρκώς και να τους προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία γυμναστηρίου στην Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μιχάλης Παναγιωτόπουλος, ιδιοκτήτης του Fitness Fans, υποστηρίζει ότι οποιαδήποτε ενασχόληση που ανταποκρίνεται στην ιδιοσυγκρασία του καθενός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας ευτυχισμένης και ισορροπημένης ζωής.

Μέσα στο χώρο του Fitness Fans, ο κάθε αθλούμενος με τη βοήθεια καταρτισμένων Καθ. Φυσικής Αγωγής διαμορφώνει το πρόγραμμα που του ταιριάζει και τον εξυπηρετεί με βάση τις ώρες και τις μορφές άσκησης που επιθυμεί.

Εκτός αυτών, το γυμναστήριο παρέχει επιπλέον υπηρεσίες για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στη φυσική κατάσταση του καθενός.

Το Fitness Fans είναι ένας υπέροχος, καθαρός και πλήρως εξοπλισμένος χώρος για τους λάτρεις της άθλησης, αλλά και για όσους θέλουν σταδιακά να μυηθούν σε έναν πιο υγιεινό και fitness τρόπο ζωής.

Στο χώρο του Fitness Fans θα βρει κανείς μεγάλη ποικιλία από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία προσαρμόζονται στο ατομικό πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε ενδιαφερόμενου. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Νικ. Πλαστήρα 13, Χαριλάου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 326080

Transformers Fitness Club

transformers.jpg

Το Transformers Fitness Club είναι το δημιούργημα μίας ομάδας από λάτρεις του fitness και του αθλητισμού, οι οποίοι αποφάσισαν τον Οκτώβρη του 2013 να δημιουργήσουν ένα γυμναστήριο με σύγχρονο εξοπλισμό, έμπειρους προπονητές και ποικιλία προγραμμάτων εκγύμνασης - όπως ακριβώς, δηλαδή, το είχαν ονειρευτεί.

10 χρόνια μετά και ο στόχος επετεύχθη με αποτέλεσμα να έχουν εδραιωθεί στον χώρο της εκγύμνασης, όχι μόνο στην Καλαμαριά και την ανατολική Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όλη τη Θεσσαλονίκη, καθώς η φήμη τους αναφορικά με την ποιότητα των υπηρεσιών τους έμελλε να εξαπλωθεί γρήγορα.

Το Transformers Fitness Club στεγάζεται σε έναν άνετο χώρο 1.000 τ.μ., όπου ο κάθε ασκούμενος έχει τον απαραίτητο χώρο και την άνεση να κάνει χρήση των υπερσύγχρονων μηχανημάτων της Technogym, αλλά και των ελεύθερων βαρών, για να ενδυναμώσει τους μύες του.

Εδώ θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων τα οποία λαμβάνουν χώρα στις αίθουσές του και να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία σου. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 30, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 384186

Fitness Lifestyle Club

fitness-lifestyle.jpg

Σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον στα ανατολικά της πόλης, στη Θεμ. Σοφούλη, βρίσκεται ένας από τους καλύτερους χώρους άθλησης στη Θεσσαλονίκη, το Fitness Lifestyle Club.

Με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στη μέθοδο του Pilates και 3 διαφορετικές αίθουσες εξοπλισμένες με Reformer, Cadillac, Tower, Spingboard, Chairs & Barrells βρίσκεσαι σίγουρα στο κέντρο του Pilates, σε ιδανικές συνθήκες για τους στόχους σου, από την αποκατάσταση τραυματισμών έως την προπόνηση για πρωταθλητισμό.

Στο Functional Training, η προπόνηση γίνεται με αντιστάσεις και όλα τα απαραίτητα gadgets και αξεσουάρ. Spinning, TRX, Kettlebells, VIPR, Penalty box και άλλα πολλά, που κυκλοφορούν παγκοσμίως, με δυναμικά πρωτόκολλα για να πετύχεις τους στόχους σου.

Επίσης, σε διάφορες περιόδους του χρόνου, μπορούν να γίνουν μαθήματα και σε εξωτερικό χώρο, απολαμβάνοντας την άσκηση σε μια άλλη διάσταση!

Εδώ μπορείς να απολαύσεις την εμπειρία της προσωπικής παρακολούθησης και του εξειδικευμένου προγράμματος που θα δημιουργήσουν μόνο για σένα οι έμπειροι προπονητές του. Θα είναι κοντά σου συνέχεια, ώστε να παρακολουθούν την πορεία σου και να διασφαλίζουν την επίτευξη των στόχων σου.

Αν πάλι, προτιμάς την άσκηση σε μικρά γκρουπ, μπορείς κατόπιν ραντεβού να συμμετέχεις στα κλειστά τμήματα 2-5 ατόμων.

Επιλέγεις ανάμεσα σε Reformer και Mat Pilates, Yoga και Aerial Yoga, Trx, Βάρη, Crosstraining, Spinning, Fitboxe και Dance.

Το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό τους και η εξατομικευμένη τους προσέγγιση αποτελούν εγγύηση για την παροχή υπηρεσιών άσκησης υψηλού επιπέδου και εξασφαλίζουν την επιτυχία των στόχων σου με την μέγιστη ασφάλεια.

Όντας σε άμεση επαφή και συνεργασία με ιατρούς, φυσικοθεραπευτές, διαιτολόγους, μπορούν να διαχειριστούν υπεύθυνα την αποκατάσταση και την επαναφορά σου στις καθημερινές σου δραστηριότητες.

Άκουσε, λοιπόν, την πρόσκλησή τους κι έλα να επαναπροσδιορίσεις την εμπειρία σου στην άσκηση!

Διεύθυνση: Θεμ. Σοφούλη 60, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 402982

Fit Life

fit-life.jpg

Το Fit Life άνοιξε τις πύλες του το 2012 στον Άγιο Ιωάννη στην Καλαμαριά, και έκτοτε, φροντίζει για σένα, ώστε να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου και να αποκτήσεις ενέργεια κι αυτοπεποίθηση.

Πρόκειται για ένα γυμναστήριο personal training, με εξατομικευμένα προγράμματα, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ασκούμενου.

Το εξειδικευμένο team του, αποτελείται αποκλειστικά από γυμναστές ΤΕΦΑΑ και εν ενεργεία αθλητές. Όλοι τους με εξειδικευμένες γνώσεις και πολυετή εμπειρία στο χώρο, είναι πάντα πρόθυμοι να σε βοηθήσουν με το εξατομικευμένο πρόγραμμα και τις ασκήσεις σου.

Στο Fit Life εξειδικεύονται στο personal training. Υπάρχει όμως, μία μεγάλη γκάμα προγραμμάτων για να διαμορφώσεις το δικό σου πρόγραμμα άθλησης. Οι γυμναστές είναι πάντα δίπλα σου να σε καθοδηγήσουν και να σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους στόχους σου.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε functional training, δυναμική γυμναστική με ελεύθερα βάρη, gymnastics και καλλισθενική ενόργανη, εργομετρικά προγράμματα, ή φυσικά, συνδυασμό όλων των ειδών άσκησης για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κων. Καραμανλή 42, Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 482248

Fit For Life

fit-for-life.jpg

Εδώ και 8 χρόνια το Fit for Life φροντίζει για σας, ώστε να επιτύχετε κάθε στόχο, να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας και να αποκτήσετε ενέργεια κι αυτοπεποίθηση.

Πρόκειται για ένα γυμναστήριο που δίνει ιδιαίτερη προσοχή στον κάθε αθλούμενο όποια υπηρεσία και αν επιλέγει. Αυτός είναι και ο λόγος που θα πρέπει πάντα να κλείνετε ραντεβού πριν την επίσκεψή σας, ακόμη και αν θέλετε απλά να χρησιμοποιήσετε τα ελεύθερα βάρη.

Το κλίμα εδώ είναι ιδιαίτερα φιλικό. Όλο το team είναι σαν μία οικογένεια, και αυτό θα το καταλάβετε αμέσως, αφού κάθε αθλούμενος προσεγγίζεται ξεχωριστά, όποια παροχή και να επιλέξει. Δεν θα αργήσετε, λοιπόν, να ενταχθείτε κι εσείς σε αυτή την ξεχωριστή οικογένεια, όπου σας προσέχουν και σας φροντίζουν πάντα.

Στο Fit for Life θα βρείτε πολλά προγράμματα για να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς. Είτε σας ταιριάζει η αερόβια γυμναστική, είτε προτιμάτε τα πιο δυναμικά προγράμματα, εδώ σίγουρα θα βρείτε τις καλύτερες επιλογές. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Νίκαιας 7, Κάτω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 947603

Ultra Fighters

ultra-fighters.jpg

Η ιστορία του γυμναστηρίου Ultra Fighters ξεκινά επισήμως το 2009, με τη φιλοδοξία της δημιουργίας ενός χώρου που δεν θα μπορούσε να συγκριθεί με κανέναν άλλον σε ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα και το όραμα ενός ανθρώπου το οποίο αποτέλεσε θεμέλιο λίθο στη γέννηση αυτού.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος διατέλεσε για πολλά χρόνια καθηγητής Αγγλικών σε σχολεία ανά την επικράτεια, ωστόσο η φλόγα του αθλητισμού έκαιγε μέσα του διαρκώς όλα αυτά τα χρόνια, όντας ο ίδιος δεινός αθλητής, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη γυμναστική ακαδημία, ακολουθώντας την αγάπη και το πάθος του.

Λίγο αργότερα, έκανε το επόμενο βήμα και δημιούργησε αυτόν τον χώρο άθλησης, προπόνησης και εκγύμνασης, που όμοιό του, πράγματι, δύσκολα θα βρεις αλλού.

Το γυμναστήριο Ultra Fighters το επιλέγουν τόσο για την κορυφαία τεχνογνωσία του στα δυναμικά και μαχητικά αθλήματα, όσο και για τις συμβατικές προπονήσεις.

Το Ultra Fighters είναι χωρίς αμφιβολία το πληρέστερο γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης, με 1.000 τ.μ. χώρου που προσφέρουν την ανάλογη άνεση στον αθλούμενο, με όργανα εκγύμνασης τελευταίας τεχνολογίας και χωρισμένο σε περιοχές ανάλογα με το είδος της προπόνησης. Ειδικότερα, στους χώρους του υπάρχουν: strength area, cardio area, hiit area, calisthenics area, fight sports area και heavy bag area. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Εμμανουήλ Παπά 7 και Ζιάκα 3, Κηφισιά, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 269432

Fitness 4all Ladies

fitness-4all.jpg

Ένα σύγχρονο κέντρο άσκησης και ευεξίας, το Fitness 4all Ladies, σε περιμένει στην Κλεάνθους, με πολυτελείς εγκαταστάσεις, τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τις αρτιότερες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ένα κέντρο μόνο για γυναίκες, όπου το έμπειρο, καταρτισμένο και συνεχώς ενημερωμένο προσωπικό, σε βοηθά να συνδυάσεις σωστά τη φυσική άσκηση, την εκτόνωση, τη χαλάρωση, την περιποίηση αλλά και τη διασκέδαση!

Το Fitness 4all Ladies προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες άσκησης και ευεξίας, με προγράμματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις.

Pilates, TRX, Oρθοσωμική, Cross training, Tabata, Zumba είναι μερικά μόνο. Έχεις, επίσης, τη δυνατότητα να γυμναστείς παρέα με τις φίλες σου σε premium υπηρεσίες mini group και personal training όπως Tx ems, Pilates Reformer, Penalty box, 4d Pro Bungee Fitness, Spiral Band και Freestyler.

Indoor αλλά και Outdoor Training, καθώς το συγκεκριμένο γυμναστήριο διαθέτει ιδιωτικό προαύλιο χώρο 140τμ Full εξοπλισμένο.

Μια απόφαση είναι, μην καθυστερείς! Πρόσφερε στον εαυτό σου λίγες ώρες που θα σου κάνουν μεγάλο καλό, θα σε αναζωογονήσουν και θα βελτιώσουν την ψυχολογία και τη διάθεσή σου. Το σώμα σου θα σ’ ευγνωμονεί!

Διεύθυνση: Κλεάνθους 30, Κάτω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 951038

Energym

energym1.jpg

Μετρώντας 24 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Άνω Τούμπα, το γυμναστήριο Energym συνεχίζει να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και σύγχρονες εγκαταστάσεις για την εκγύμνασή σου.

Ξεκίνησαν το 1998 με ενθουσιασμό και πάθος για τη γυμναστική, μεγάλωσαν, εκσυγχρόνισαν τις εγκαταστάσεις, εμπλουτίσανε την παλέτα των υπηρεσιών τους και συνεχίζουν να διαβάζουν τις ανάγκες σου και να προλαβαίνουν τις επιθυμίες σου.

Στο Energym η γυμναστική παύει να είναι μία «τυπική διαδικασία» και γίνεται ένα ευχάριστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Εδώ δε θα βρεις μόνο καταρτισμένους και έμπειρους γυμναστές, θα βρεις τον Χάρη, την Κωνσταντίνα, τον Θάνο, τη Μαρία, τον Γιώργο, που νοιάζονται και αγαπούν αυτό που κάνουν και θα είναι πάντα δίπλα σου, με επαγγελματισμό και περισσή προθυμία, να μοιραστούν μαζί σου τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Έχουν πολύ μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων, ώστε να βρεις αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες και αυτό που απολαμβάνεις περισσότερο. Σε χώρους 700τ.μ., με σύγχρονα μηχανήματα, η προπόνηση γίνεται διασκέδαση!

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προσφέρεις στον εαυτό σου τη «φόρτιση» που χρειάζεται! Μέσα από την άσκηση, θα ενισχύσεις τη φυσική και μυοσκελετική σου κατάσταση, θα αυξήσεις την αντοχή και το μεταβολισμό σου και – κυρίως – θα το διασκεδάσεις και θα βελτιώσεις τη διάθεσή σου.

Διεύθυνση: Καθηγητού Κ. Τριανταφυλλοπούλου 28, Άνω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 905205









Είτε ψάχνεις γυμναστήρια με μεγάλες εγκαταστάσεις, είτε πιο boutique χώρους άθλησης στην ανατολική Θεσσαλονίκη, οι επιλογές σου είναι πολλές.

Χώροι με πλήθος προγραμμάτων, με σύγχρονα όργανα γυμναστικής και με έμπειρους γυμναστές σε περιμένουν για να γυμνάσεις σώμα και πνεύμα.

Εδώ θα γνωρίσεις τους 9 από τους καλύτερους χώρους άθλησης ανατολικά και εν συνεχεία… η επιλογή είναι δική σου.

Real Fit

real-fit.jpg

Το «Real Fit» Training Area είναι ό,τι πιο καινοτόμο και σύγχρονο έχει δημιουργηθεί στον χώρο της εκγύμνασης και της άθλησης τις τελευταίες δεκαετίες στη Θεσσαλονίκη!

H προπόνησή σου στο Real Fit παρέχει ένα αποτελεσματικό, ξεκάθαρο και χωρίς περιορισμούς τρόπο συμβάλλοντας τόσο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όσο και στην επίτευξη των στόχων σου.

Το υπερσύγχρονο design, η άψογη εξυπηρέτηση, η συνεργασία με το έμπειρο προσωπικό και η διαρκής τήρηση υψηλής υγιεινής με σύγχρονα μέσα (κάμερα θερμομέτρησης κατά την είσοδο, σύγχρονο σύστημα εξαερισμού εισαγωγής και εξαγωγής νωπού αέρα, συσκευές ατμοκαθαρισμού και δεκάδες dispenser με αντισηπτικό υγρό) κάνουν το γυμναστήριο Real Fit το ασφαλέστερο και πιο σύγχρονο γυμναστήριο στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ένας πλήρης και πολυτελής χώρος 2.500 τ.μ με 6 ανεξάρτητες αίθουσες (Fitness area, Functional Area, Holistic Area, RealRyder Area, Personal Training Area και Studio Pilates).

Το Real Fit μπορεί να σου δώσει ένα μεγάλο εύρος επιλογών εκγύμνασης, προκειμένου να βρεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

Το μόνο που μένει είναι να βάλεις εσύ τον εαυτό σου σε… πρώτο πλάνο!

Διεύθυνση: Τομπάζη 21, Πυλαία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 700780

Fitness Fans

fitness-fans.jpg

Πριν από 27 χρόνια, ένα εξαιρετικός χώρος άθλησης άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή της Χαριλάου και μέχρι σήμερα, με πρώτιστο στόχο τη σωματική, ψυχική και ηθική ενδυνάμωση των αθλουμένων του, συνεχίζει να ανανεώνεται διαρκώς και να τους προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία γυμναστηρίου στην Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μιχάλης Παναγιωτόπουλος, ιδιοκτήτης του Fitness Fans, υποστηρίζει ότι οποιαδήποτε ενασχόληση που ανταποκρίνεται στην ιδιοσυγκρασία του καθενός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας ευτυχισμένης και ισορροπημένης ζωής.

Μέσα στο χώρο του Fitness Fans, ο κάθε αθλούμενος με τη βοήθεια καταρτισμένων Καθ. Φυσικής Αγωγής διαμορφώνει το πρόγραμμα που του ταιριάζει και τον εξυπηρετεί με βάση τις ώρες και τις μορφές άσκησης που επιθυμεί.

Εκτός αυτών, το γυμναστήριο παρέχει επιπλέον υπηρεσίες για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στη φυσική κατάσταση του καθενός.

Το Fitness Fans είναι ένας υπέροχος, καθαρός και πλήρως εξοπλισμένος χώρος για τους λάτρεις της άθλησης, αλλά και για όσους θέλουν σταδιακά να μυηθούν σε έναν πιο υγιεινό και fitness τρόπο ζωής.

Στο χώρο του Fitness Fans θα βρει κανείς μεγάλη ποικιλία από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία προσαρμόζονται στο ατομικό πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε ενδιαφερόμενου. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Νικ. Πλαστήρα 13, Χαριλάου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 326080

Transformers Fitness Club

transformers.jpg

Το Transformers Fitness Club είναι το δημιούργημα μίας ομάδας από λάτρεις του fitness και του αθλητισμού, οι οποίοι αποφάσισαν τον Οκτώβρη του 2013 να δημιουργήσουν ένα γυμναστήριο με σύγχρονο εξοπλισμό, έμπειρους προπονητές και ποικιλία προγραμμάτων εκγύμνασης - όπως ακριβώς, δηλαδή, το είχαν ονειρευτεί.

10 χρόνια μετά και ο στόχος επετεύχθη με αποτέλεσμα να έχουν εδραιωθεί στον χώρο της εκγύμνασης, όχι μόνο στην Καλαμαριά και την ανατολική Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όλη τη Θεσσαλονίκη, καθώς η φήμη τους αναφορικά με την ποιότητα των υπηρεσιών τους έμελλε να εξαπλωθεί γρήγορα.

Το Transformers Fitness Club στεγάζεται σε έναν άνετο χώρο 1.000 τ.μ., όπου ο κάθε ασκούμενος έχει τον απαραίτητο χώρο και την άνεση να κάνει χρήση των υπερσύγχρονων μηχανημάτων της Technogym, αλλά και των ελεύθερων βαρών, για να ενδυναμώσει τους μύες του.

Εδώ θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων τα οποία λαμβάνουν χώρα στις αίθουσές του και να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία σου. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 30, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 384186

Fitness Lifestyle Club

fitness-lifestyle.jpg

Σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον στα ανατολικά της πόλης, στη Θεμ. Σοφούλη, βρίσκεται ένας από τους καλύτερους χώρους άθλησης στη Θεσσαλονίκη, το Fitness Lifestyle Club.

Με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στη μέθοδο του Pilates και 3 διαφορετικές αίθουσες εξοπλισμένες με Reformer, Cadillac, Tower, Spingboard, Chairs & Barrells βρίσκεσαι σίγουρα στο κέντρο του Pilates, σε ιδανικές συνθήκες για τους στόχους σου, από την αποκατάσταση τραυματισμών έως την προπόνηση για πρωταθλητισμό.

Στο Functional Training, η προπόνηση γίνεται με αντιστάσεις και όλα τα απαραίτητα gadgets και αξεσουάρ. Spinning, TRX, Kettlebells, VIPR, Penalty box και άλλα πολλά, που κυκλοφορούν παγκοσμίως, με δυναμικά πρωτόκολλα για να πετύχεις τους στόχους σου.

Επίσης, σε διάφορες περιόδους του χρόνου, μπορούν να γίνουν μαθήματα και σε εξωτερικό χώρο, απολαμβάνοντας την άσκηση σε μια άλλη διάσταση!

Εδώ μπορείς να απολαύσεις την εμπειρία της προσωπικής παρακολούθησης και του εξειδικευμένου προγράμματος που θα δημιουργήσουν μόνο για σένα οι έμπειροι προπονητές του. Θα είναι κοντά σου συνέχεια, ώστε να παρακολουθούν την πορεία σου και να διασφαλίζουν την επίτευξη των στόχων σου.

Αν πάλι, προτιμάς την άσκηση σε μικρά γκρουπ, μπορείς κατόπιν ραντεβού να συμμετέχεις στα κλειστά τμήματα 2-5 ατόμων.

Επιλέγεις ανάμεσα σε Reformer και Mat Pilates, Yoga και Aerial Yoga, Trx, Βάρη, Crosstraining, Spinning, Fitboxe και Dance.

Το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό τους και η εξατομικευμένη τους προσέγγιση αποτελούν εγγύηση για την παροχή υπηρεσιών άσκησης υψηλού επιπέδου και εξασφαλίζουν την επιτυχία των στόχων σου με την μέγιστη ασφάλεια.

Όντας σε άμεση επαφή και συνεργασία με ιατρούς, φυσικοθεραπευτές, διαιτολόγους, μπορούν να διαχειριστούν υπεύθυνα την αποκατάσταση και την επαναφορά σου στις καθημερινές σου δραστηριότητες.

Άκουσε, λοιπόν, την πρόσκλησή τους κι έλα να επαναπροσδιορίσεις την εμπειρία σου στην άσκηση!

Διεύθυνση: Θεμ. Σοφούλη 60, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 402982

Fit Life

fit-life.jpg

Το Fit Life άνοιξε τις πύλες του το 2012 στον Άγιο Ιωάννη στην Καλαμαριά, και έκτοτε, φροντίζει για σένα, ώστε να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου και να αποκτήσεις ενέργεια κι αυτοπεποίθηση.

Πρόκειται για ένα γυμναστήριο personal training, με εξατομικευμένα προγράμματα, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ασκούμενου.

Το εξειδικευμένο team του, αποτελείται αποκλειστικά από γυμναστές ΤΕΦΑΑ και εν ενεργεία αθλητές. Όλοι τους με εξειδικευμένες γνώσεις και πολυετή εμπειρία στο χώρο, είναι πάντα πρόθυμοι να σε βοηθήσουν με το εξατομικευμένο πρόγραμμα και τις ασκήσεις σου.

Στο Fit Life εξειδικεύονται στο personal training. Υπάρχει όμως, μία μεγάλη γκάμα προγραμμάτων για να διαμορφώσεις το δικό σου πρόγραμμα άθλησης. Οι γυμναστές είναι πάντα δίπλα σου να σε καθοδηγήσουν και να σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους στόχους σου.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε functional training, δυναμική γυμναστική με ελεύθερα βάρη, gymnastics και καλλισθενική ενόργανη, εργομετρικά προγράμματα, ή φυσικά, συνδυασμό όλων των ειδών άσκησης για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κων. Καραμανλή 42, Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 482248

Fit For Life

fit-for-life.jpg

Εδώ και 8 χρόνια το Fit for Life φροντίζει για σας, ώστε να επιτύχετε κάθε στόχο, να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας και να αποκτήσετε ενέργεια κι αυτοπεποίθηση.

Πρόκειται για ένα γυμναστήριο που δίνει ιδιαίτερη προσοχή στον κάθε αθλούμενο όποια υπηρεσία και αν επιλέγει. Αυτός είναι και ο λόγος που θα πρέπει πάντα να κλείνετε ραντεβού πριν την επίσκεψή σας, ακόμη και αν θέλετε απλά να χρησιμοποιήσετε τα ελεύθερα βάρη.

Το κλίμα εδώ είναι ιδιαίτερα φιλικό. Όλο το team είναι σαν μία οικογένεια, και αυτό θα το καταλάβετε αμέσως, αφού κάθε αθλούμενος προσεγγίζεται ξεχωριστά, όποια παροχή και να επιλέξει. Δεν θα αργήσετε, λοιπόν, να ενταχθείτε κι εσείς σε αυτή την ξεχωριστή οικογένεια, όπου σας προσέχουν και σας φροντίζουν πάντα.

Στο Fit for Life θα βρείτε πολλά προγράμματα για να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς. Είτε σας ταιριάζει η αερόβια γυμναστική, είτε προτιμάτε τα πιο δυναμικά προγράμματα, εδώ σίγουρα θα βρείτε τις καλύτερες επιλογές. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Νίκαιας 7, Κάτω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 947603

Ultra Fighters

ultra-fighters.jpg

Η ιστορία του γυμναστηρίου Ultra Fighters ξεκινά επισήμως το 2009, με τη φιλοδοξία της δημιουργίας ενός χώρου που δεν θα μπορούσε να συγκριθεί με κανέναν άλλον σε ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα και το όραμα ενός ανθρώπου το οποίο αποτέλεσε θεμέλιο λίθο στη γέννηση αυτού.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος διατέλεσε για πολλά χρόνια καθηγητής Αγγλικών σε σχολεία ανά την επικράτεια, ωστόσο η φλόγα του αθλητισμού έκαιγε μέσα του διαρκώς όλα αυτά τα χρόνια, όντας ο ίδιος δεινός αθλητής, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη γυμναστική ακαδημία, ακολουθώντας την αγάπη και το πάθος του.

Λίγο αργότερα, έκανε το επόμενο βήμα και δημιούργησε αυτόν τον χώρο άθλησης, προπόνησης και εκγύμνασης, που όμοιό του, πράγματι, δύσκολα θα βρεις αλλού.

Το γυμναστήριο Ultra Fighters το επιλέγουν τόσο για την κορυφαία τεχνογνωσία του στα δυναμικά και μαχητικά αθλήματα, όσο και για τις συμβατικές προπονήσεις.

Το Ultra Fighters είναι χωρίς αμφιβολία το πληρέστερο γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης, με 1.000 τ.μ. χώρου που προσφέρουν την ανάλογη άνεση στον αθλούμενο, με όργανα εκγύμνασης τελευταίας τεχνολογίας και χωρισμένο σε περιοχές ανάλογα με το είδος της προπόνησης. Ειδικότερα, στους χώρους του υπάρχουν: strength area, cardio area, hiit area, calisthenics area, fight sports area και heavy bag area. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Εμμανουήλ Παπά 7 και Ζιάκα 3, Κηφισιά, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 269432

Fitness 4all Ladies

fitness-4all.jpg

Ένα σύγχρονο κέντρο άσκησης και ευεξίας, το Fitness 4all Ladies, σε περιμένει στην Κλεάνθους, με πολυτελείς εγκαταστάσεις, τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τις αρτιότερες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ένα κέντρο μόνο για γυναίκες, όπου το έμπειρο, καταρτισμένο και συνεχώς ενημερωμένο προσωπικό, σε βοηθά να συνδυάσεις σωστά τη φυσική άσκηση, την εκτόνωση, τη χαλάρωση, την περιποίηση αλλά και τη διασκέδαση!

Το Fitness 4all Ladies προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες άσκησης και ευεξίας, με προγράμματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις.

Pilates, TRX, Oρθοσωμική, Cross training, Tabata, Zumba είναι μερικά μόνο. Έχεις, επίσης, τη δυνατότητα να γυμναστείς παρέα με τις φίλες σου σε premium υπηρεσίες mini group και personal training όπως Tx ems, Pilates Reformer, Penalty box, 4d Pro Bungee Fitness, Spiral Band και Freestyler.

Indoor αλλά και Outdoor Training, καθώς το συγκεκριμένο γυμναστήριο διαθέτει ιδιωτικό προαύλιο χώρο 140τμ Full εξοπλισμένο.

Μια απόφαση είναι, μην καθυστερείς! Πρόσφερε στον εαυτό σου λίγες ώρες που θα σου κάνουν μεγάλο καλό, θα σε αναζωογονήσουν και θα βελτιώσουν την ψυχολογία και τη διάθεσή σου. Το σώμα σου θα σ’ ευγνωμονεί!

Διεύθυνση: Κλεάνθους 30, Κάτω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 951038

Energym

energym1.jpg

Μετρώντας 24 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Άνω Τούμπα, το γυμναστήριο Energym συνεχίζει να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και σύγχρονες εγκαταστάσεις για την εκγύμνασή σου.

Ξεκίνησαν το 1998 με ενθουσιασμό και πάθος για τη γυμναστική, μεγάλωσαν, εκσυγχρόνισαν τις εγκαταστάσεις, εμπλουτίσανε την παλέτα των υπηρεσιών τους και συνεχίζουν να διαβάζουν τις ανάγκες σου και να προλαβαίνουν τις επιθυμίες σου.

Στο Energym η γυμναστική παύει να είναι μία «τυπική διαδικασία» και γίνεται ένα ευχάριστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Εδώ δε θα βρεις μόνο καταρτισμένους και έμπειρους γυμναστές, θα βρεις τον Χάρη, την Κωνσταντίνα, τον Θάνο, τη Μαρία, τον Γιώργο, που νοιάζονται και αγαπούν αυτό που κάνουν και θα είναι πάντα δίπλα σου, με επαγγελματισμό και περισσή προθυμία, να μοιραστούν μαζί σου τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Έχουν πολύ μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων, ώστε να βρεις αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες και αυτό που απολαμβάνεις περισσότερο. Σε χώρους 700τ.μ., με σύγχρονα μηχανήματα, η προπόνηση γίνεται διασκέδαση!

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προσφέρεις στον εαυτό σου τη «φόρτιση» που χρειάζεται! Μέσα από την άσκηση, θα ενισχύσεις τη φυσική και μυοσκελετική σου κατάσταση, θα αυξήσεις την αντοχή και το μεταβολισμό σου και – κυρίως – θα το διασκεδάσεις και θα βελτιώσεις τη διάθεσή σου.

Διεύθυνση: Καθηγητού Κ. Τριανταφυλλοπούλου 28, Άνω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 905205









ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία