Αφιερώματα

Αφιέρωμα: 9 από τους καλύτερους χώρους άθλησης στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Βάρη, όργανα, διάδρομοι, yoga, pilates και όχι μόνο… στην υπηρεσία σας

 31/10/2022 16:15

Αφιέρωμα: 9 από τους καλύτερους χώρους άθλησης στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Η Δυτική Θεσσαλονίκη διαθέτει πλέον ουκ ολίγους χώρους άθλησης και το καλύτερο από όλα είναι ότι στην πορεία των ετών, όχι απλά αυξήθηκαν αριθμητικά, αλλά βελτίωσαν και αισθητά τις υποδομές τους προσφέροντας στο αθλούμενο κοινό, υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις αλλά και υπηρεσίες.

Το ακόλουθο αφιέρωμα σας συστήνει και σας παρουσιάζει 9 από τις καλύτερες διευθύνσεις για την άθληση σας Δυτικά, για να επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, στις δικές σας επιθυμίες. Καλή αρχή!

Friends and Family

friends-family.jpg

Το πρώτο γυμναστήριο Friends and Family ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από 8 χρόνια στη Σταυρούπολη, με στόχο να δημιουργήσει έναν χώρο «ζεστό» και φιλικό προς τον καθένα, όπως ακριβώς «μαρτυρά» και το όνομά του…

Γρήγορα ο κόσμος της δυτικής Θεσσαλονίκης το ξεχώρισε για την αμεσότητά του και την κατάρτιση των προπονητών του, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, να δημιουργηθούν άλλα δύο γυμναστήρια Friends and Family –ένα Ladies στην Πολίχνη και έπειτα ένα ακόμη στον Εύοσμο.

Το Friends and Family είναι ένα γυμναστήριο μέσα στο οποίο θα αισθανθείς άνετα από την πρώτη στιγμή, ακόμη και αν η σχέση σου με τη γυμναστική δεν είναι (προς το παρόν) και τόσο θερμή. Εδώ θα σε καλοδεχτούνε και θα καταλάβεις πως σε αντιμετωπίζουν σαν «συνοδοιπόρο» σε αυτό το μαγικό ταξίδι της άσκησης και της ευεξίας.

«Εμείς εδώ για εσάς», θα σου πούνε οι έμπειροι προπονητές του και θα καταλάβεις αμέσως πως το εννοούν, όταν θα δεις το πόσο θα προσέξουν το πρόγραμμα γυμναστικής σου, το οποίο διαμορφώνουν για τον κάθε αθλούμενο ξεχωριστά.

Οι προπονητές του Friends and Family διακρίνονται από μία «ομοιογένεια» στις τεχνικές εκγύμνασης που χρησιμοποιούν στους αθλούμενους, έχοντας δημιουργήσει ουσιαστικά μία δική τους «σχολή», βασισμένη στην επιστημονική κατάρτιση, τη συνέπεια, τη σωστή τεχνική, το ειλικρινές ενδιαφέρον για τον ασκούμενο και φυσικά, στην ουσιαστική γνώση του αντικειμένου της Φυσικής Αγωγής. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις και τηλέφωνα επικοινωνίας:
(1) Ιατρού Γωγούση 15-19, Σταυρούπολη 2310 668453
(2) Αγνώστου Στρατιώτη 3-5, Πολίχνη 2310 600601
(3) Σμύρνης 34, Εύοσμος 2310 767672

Sporting Fitness Center

porting-fitness.jpg

Το Sporting Fitness Center ξεκίνησε την λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 1994, αποτελώντας μάλιστα τότε το πρώτο σύγχρονο γυμναστήριο στην περιοχή του. Σήμερα, έχει γίνει πλέον το δικό σας γυμναστήριο, μετά από 28 χρόνια ποιοτικής διαδρομής και παρουσίας στο χώρο του fitness.

Μοναδικός στόχος στο Sporting Fitness Center είναι να μας μάθουν να βλέπουμε και να αντιμετωπίζουμε τη γυμναστική σαν διασκέδαση και τρόπο ζωής.

Άλλωστε, κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του γυμναστηρίου, είναι το ευχάριστο περιβάλλον και η φιλική σχέση που έχει δημιουργηθεί και διατηρείται ανάμεσα στους γυμναστές και στα μέλη του γυμναστηρίου.

Στην πρόσφατη ανακαίνιση του χώρου μάλιστα δημιουργήθηκε και μία αυλή στο χώρο του, όπου τις καλές καιρικά ημέρες μπορείς να απολαύσεις την προπόνησή σου και outdoor.

Στον άρτια εξοπλισμένο χώρο με την φιλική ατμόσφαιρα θα συναντήσεις εκατοντάδες ευχαριστημένα και γυμνασμένα μέλη του, χάρη στον προγραμματισμό, την καθαριότητα, την πληρότητα των προγραμμάτων, τον σύγχρονο εξοπλισμό με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και στις ειδικές παροχές, όπως είναι η διαιτολογική υποστήριξη και η ατομική παρακολούθηση των μελών. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ιθάκης 63,Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 607177

West Hall

west-hall.jpg

Στη Σταυρούπολη, στην οδό Μπουμπουλίνας 22Α, υπάρχει ένας χώρος εκγύμνασης, τόσο για personal όσο και για semi personal και group training, διαφορετικός από όσους έχεις συνηθίσει.

Το West Hall Personal & Group Training ήρθε το Σεπτέμβριο του 2021 και εδώ κι έναν χρόνο, φροντίζει να ασκηθείς σωστά και να αγαπήσεις τη γυμναστική από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.

Το West Hall Personal & Group Training είναι ένας μεγάλος, φροντισμένος και σωστά διαμορφωμένος χώρος, περίπου 100 τ.μ., στον οποίο μπορείς να γυμναστείς με σωστή καθοδήγηση και απόλυτη ασφάλεια.

Για τις μέρες που ο καιρός το επιτρέπει, ο πανέμορφος εξωτερικός χώρος του γυμναστηρίου, προσφέρεται για προπόνηση με καθαρή ατμόσφαιρα, σε ένα περιβάλλον που κυριολεκτικά θα σε ενθουσιάσει.

Οι δύο προπονητές που απαρτίζουν το West Hall είναι πιστοποιημένοι γυμναστές, απόλυτα καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι στο functional training.

Λαμβάνοντας το ιστορικό σου και γνωρίζοντας τους στόχους σου, θα σε καθοδηγήσουν σωστά και θα διαμορφώσουν μαζί σου το ιδανικό πρόγραμμα φυσικής άσκησης που θέλεις να βάλεις στην καθημερινότητά σου και να γίνει για σένα τρόπος ζωής. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μπουμπουλίνας 22, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 602755

Studio Ευεξία

-gJSEW.jpg

Το Studio Ευεξία είναι ένας νέος, όμορφος χώρος σωματικής άσκησης και ευεξίας που βρίσκεται στα Πεύκα Θεσσαλονίκης. Από την πρώτη στιγμή θα διαπιστώσετε πως πρόκειται για ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, όπου στόχος είναι η καλή και ποιοτική άθληση.

Στο χώρο λειτουργούν τμήματα yoga και pilates, καθώς και εναλλακτικές θεραπείες, αθλητικό, λεμφικό και θεραπευτικό μασάζ. Μπορείτε ακόμη να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά και την κυτταρίτιδα με τα πιο στοχευμένα προγράμματα.

Επίσης σημαντικό είναι πως παρέχεται η τεχνική του Clinical Pilates, που απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται από κάποιο αυτοάνοσο νόσημα, όπως π.χ. πάρκινσον, σκλήρυνση κατά πλάκας, αρθρίτιδες κλπ.

Εδώ μπορείτε να αθληθείτε με τη σιγουριά πως σας προσέχουν και σας φροντίζουν, ώστε να έχετε μόνο τα επιθυμητά θετικά οφέλη. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Παπανικολάου 1, Πεύκα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 007930

Body Harmony

body-harmony.jpg

To Body Harmony, δημιουργήθηκε το 2014, με τη φιλοσοφία ενός χώρου εκγύμνασης, που έχει ως στόχο την υγεία, την ευεξία και, βέβαια, τη διασκέδαση του κάθε ατόμου.

Θα το βρεις στα Πεύκα, στην οδό Κατίνας Παξινού και θα το επιλέξεις για το ευχάριστο και μεγάλο περιβάλλον άσκησης που προσφέρει, καθώς και για τις premium υπηρεσίες που παρέχει μέσα από τη δημιουργία μικρών (έως 6 άτομα) ή personal τμημάτων που εγγυώνται τη μέγιστη απόδοση και αποτελεσματικότητα των αθλούμενων.

Στο Body Harmony το Personal Training είναι μία από τις σημαντικότερες υπηρεσίες του για κάθε ασκούμενο που αναζητά άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο ασκούμενος γυμνάζεται σε ένα χώρο αποκλειστικά για αυτόν με την μέθοδο ένας προς ένα, και καθοδηγείται και επιτηρείται από τον προσωπικό του γυμναστή έχοντας την ευκαιρία ατομικής φροντίδας και αφοσίωσης, με ευελιξία και εξατομίκευση των προγραμμάτων του απολαμβάνοντας τις πιο σύγχρονες και επαναστατικές μεθόδους γυμναστικής απόλυτα προσαρμοσμένες στις προσωπικές του ανάγκες.

Στο Body Harmony, το Pilates & η Yoga, έχουν την τιμητική τους. Μέσα από μια πρώτη επαφή με τους ανθρώπους του studio, θα μπορέσει κανείς να επιλέξει τον τρόπο εκγύμνασης που του ταιριάζει. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κατίνας Παξινού , στο κτίριο Βοσνάκη (πρώτος όροφος), Πεύκα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 582359, 6943020479

Koha gym

koha-gym.jpg

Το Koha gym στο Κορδελιό αποτελεί από τον Σεπτέμβρη του 2020, όταν και πρωτοάνοιξε τις πόρτες του, ένα σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της γυμναστικής και της άθλησης σε ολόκληρη τη δυτική Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

Η «ψυχή» και ιδιοκτήτης του Koha gym, ο Χρήστος Κούσης, είναι από τους πιο γνωστούς προπονητές στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με πολλά χρόνια εμπειρίας και αμείωτη αγάπη για το μεγάλο και παντοτινό του πάθος – τη γυμναστική. Ο ίδιος έχει διακριθεί πολλάκις σε πλήθος διαγωνισμών bodybuilding, κατακτώντας μάλιστα την πρώτη θέση στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Πλέον, έχει βάλει στόχο του να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και το μεράκι του για τη γυμναστική σε όλους αυτούς που τον ακολουθούν εδώ και χρόνια, αλλά και σε όσους μπαίνουν τώρα δειλά δειλά στις αθλητικές δραστηριότητες, έχοντας στο πλάι τους έναν από τους καλύτερους προπονητές στην κατηγορία του.

Εδώ θα βρεις όργανα εκγύμνασης τελευταίας τεχνολογίας που θα σε βοηθήσουν στη βελτίωση της σωματικής σου διάπλασης, αλλά επίσης ομαδικά προγράμματα και personal, σε περίπτωση που θέλεις να προσφέρεις στον εαυτό σου μία πιο στοχευμένη εκγύμναση και πιο εντατική – ανάλογα, φυσικά και με τους δικούς σου ρυθμούς.
Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 76, Κορδελιό
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 764683

Training Lab

training-lab.jpg

Κάθε νέα σεζόν, είναι η ευκαιρία για να θέτουμε νέους στόχους και… να τους πετυχαίνουμε. Ένας από αυτούς που είναι απαραίτητοι, είναι η προσθήκη της άσκησης στην καθημερινότητά μας, όχι ως αναγκαία δραστηριότητα, αλλά ως τρόπο ζωής.

Στην περιοχή της Νεάπολης και των Συκεών, το Training Lab διαθέτει δύο χώρους εκγύμνασης για σένα που θέλεις αποκτήσεις το δικό σου πρόγραμμα άθλησης και να αγαπήσεις τη γυμναστική, βάζοντάς τη στην καθημερινότητα σου.

Το Training Lab απευθύνεται σε άτομα ανεξαρτήτως φύλου και ηλικιακής ομάδας, από ασκούμενους στα πρώτα του βήματα έως αθλητές ερασιτέχνες ή και επαγγελματίες. Οι δύο γυμναστηριακοί χώροι, στην Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 135 στη Νεάπολη και στην Καβάφη 4 στις Συκιές, είναι απόλυτα καθαροί και φροντισμένοι ώστε να δημιουργήσουν το ιδανικό κλίμα για εσένα που θέλεις να ασκείσαι σε ένα όμορφο και υγιεινό περιβάλλον.

Μέσα στα δύο γυμναστήρια, θα βρεις μπάλες γυμναστικής, μονόζυγα, σχοινάκια, λάστιχα, ιμάντες, αλτήρες και άλλα εξαρτήματα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να εξασκήσεις όλα τα μέρη του σώματός σου, πάντοτε με την καθοδήγηση των γυμναστών, οι οποίοι θα φροντίσουν για την ασφάλειά σου. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις: (1) Ανδρέα Παπανδρέου 135, Νεάπολη, (2) Καβάφη 4, Συκιές
Τηλέφωνα επικοινωνίας: (1) 2310 628002, (2) 2310 624147

Fit and Style Ladies Studio

fit-style.jpg

Το Fit and Style Ladies Studio δεν είναι ένα ακόμα γυμναστήριο, αλλά ένα ινστιτούτο γυμναστικής. Εδώ και 6 χρόνια προσφέρει εξατομικευμένα, καινοτόμα προγράμματα αποκλειστικά για γυναίκες.

Η Μελίνα Πανίδου, ίδρυσε αυτό το χώρο, και αφιερώνει όλη της την προσοχή και το χρόνο ξεχωριστά, σε κάθε γυναίκα που επιλέγει το Fit and Style Ladies Studio για να αθληθεί.

Ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής, με 20ετή εμπειρία σε προγράμματα γυμναστικής, και πολλά χρόνια στον πρωταθλητισμό, στο άθλημα της κολύμβησης, γνωρίζει σίγουρα τον τρόπο να σας βοηθήσει να πετύχετε κάθε στόχο.

Αναλαμβάνει προσωπικά την εκγύμναση κάθε γυναίκας, που επιλέγει το Fit and Style Ladies Studio. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως συστήνεται ως «γιατρός του σώματος»!

Το Fit and Style Ladies Studio δεν είναι ένα συνηθισμένο γυμναστήριο, όπου θα χρειαστεί να «λιώσετε» με τις ώρες στα όργανα ώστε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εδώ, αφιερώνουν χρόνο για να έχουν το ιστορικό σας, να καθορίσετε μαζί τους στόχους σας, ώστε να διαμορφωθεί ένα απόλυτα εξατομικευμένο πρόγραμμα, που θα σας επιτρέπει να αφιερώνετε λίγο χρόνο στην εκγύμνασή σας, αλλά να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, ταχύτερα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄ 21, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6906091395

Happy Fit

happy-fit.jpg

Το Happy Fit άνοιξε τις πόρτες του το 2014 και έκτοτε έχει γίνει το αγαπημένο γυμναστήριο της περιοχής των Αμπελοκήπων, και όχι τυχαία. Εδώ δεν χάνεστε ανάμεσα σε μεγάλα πλήθη και τεράστιους χώρους. Αντίθετα, πρόκειται για έναν πολύ φιλικό χώρο, που όλοι μπορούν να νιώσουν άνετα, ακόμα κι αν είναι αρχάριοι.

Ο ιδιοκτήτης και οι συνεργάτες του έχουν 25ετή εμπειρία στο χώρο της γυμναστικής, όλοι τους πτυχιούχοι του Τ.Ε.Φ.Α.Α, φροντίζουν να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με κάθε αθλούμενο χωριστά, ώστε να υπάρχει ουσιαστική επαφή, χωρίς τυπικότητες, και να νιώθουν όλοι οι ασκούμενοι ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Στο Happy Fit θα βρείτε πολλά προγράμματα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Είτε είστε τύπος της αερόβιας γυμναστικής, είτε προτιμάτε τα πιο δυναμικά προγράμματα, εδώ σίγουρα θα βρείτε τις καλύτερες επιλογές.

Στο Happy Fit δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη Διορθωτική Γυμναστική και στην πρόληψη τραυματισμών. Με κλινική εμπειρία, εξειδικευμένα σεμινάρια και μεταπτυχιακούς τίτλους στον συγκεκριμένο τομέα, αναλαμβάνουν τον απαιτητικό ρόλο της μετα-αποκατάστασης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 49, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 738927








Η Δυτική Θεσσαλονίκη διαθέτει πλέον ουκ ολίγους χώρους άθλησης και το καλύτερο από όλα είναι ότι στην πορεία των ετών, όχι απλά αυξήθηκαν αριθμητικά, αλλά βελτίωσαν και αισθητά τις υποδομές τους προσφέροντας στο αθλούμενο κοινό, υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις αλλά και υπηρεσίες.

Το ακόλουθο αφιέρωμα σας συστήνει και σας παρουσιάζει 9 από τις καλύτερες διευθύνσεις για την άθληση σας Δυτικά, για να επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, στις δικές σας επιθυμίες. Καλή αρχή!

Friends and Family

friends-family.jpg

Το πρώτο γυμναστήριο Friends and Family ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από 8 χρόνια στη Σταυρούπολη, με στόχο να δημιουργήσει έναν χώρο «ζεστό» και φιλικό προς τον καθένα, όπως ακριβώς «μαρτυρά» και το όνομά του…

Γρήγορα ο κόσμος της δυτικής Θεσσαλονίκης το ξεχώρισε για την αμεσότητά του και την κατάρτιση των προπονητών του, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, να δημιουργηθούν άλλα δύο γυμναστήρια Friends and Family –ένα Ladies στην Πολίχνη και έπειτα ένα ακόμη στον Εύοσμο.

Το Friends and Family είναι ένα γυμναστήριο μέσα στο οποίο θα αισθανθείς άνετα από την πρώτη στιγμή, ακόμη και αν η σχέση σου με τη γυμναστική δεν είναι (προς το παρόν) και τόσο θερμή. Εδώ θα σε καλοδεχτούνε και θα καταλάβεις πως σε αντιμετωπίζουν σαν «συνοδοιπόρο» σε αυτό το μαγικό ταξίδι της άσκησης και της ευεξίας.

«Εμείς εδώ για εσάς», θα σου πούνε οι έμπειροι προπονητές του και θα καταλάβεις αμέσως πως το εννοούν, όταν θα δεις το πόσο θα προσέξουν το πρόγραμμα γυμναστικής σου, το οποίο διαμορφώνουν για τον κάθε αθλούμενο ξεχωριστά.

Οι προπονητές του Friends and Family διακρίνονται από μία «ομοιογένεια» στις τεχνικές εκγύμνασης που χρησιμοποιούν στους αθλούμενους, έχοντας δημιουργήσει ουσιαστικά μία δική τους «σχολή», βασισμένη στην επιστημονική κατάρτιση, τη συνέπεια, τη σωστή τεχνική, το ειλικρινές ενδιαφέρον για τον ασκούμενο και φυσικά, στην ουσιαστική γνώση του αντικειμένου της Φυσικής Αγωγής. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις και τηλέφωνα επικοινωνίας:
(1) Ιατρού Γωγούση 15-19, Σταυρούπολη 2310 668453
(2) Αγνώστου Στρατιώτη 3-5, Πολίχνη 2310 600601
(3) Σμύρνης 34, Εύοσμος 2310 767672

Sporting Fitness Center

porting-fitness.jpg

Το Sporting Fitness Center ξεκίνησε την λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 1994, αποτελώντας μάλιστα τότε το πρώτο σύγχρονο γυμναστήριο στην περιοχή του. Σήμερα, έχει γίνει πλέον το δικό σας γυμναστήριο, μετά από 28 χρόνια ποιοτικής διαδρομής και παρουσίας στο χώρο του fitness.

Μοναδικός στόχος στο Sporting Fitness Center είναι να μας μάθουν να βλέπουμε και να αντιμετωπίζουμε τη γυμναστική σαν διασκέδαση και τρόπο ζωής.

Άλλωστε, κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του γυμναστηρίου, είναι το ευχάριστο περιβάλλον και η φιλική σχέση που έχει δημιουργηθεί και διατηρείται ανάμεσα στους γυμναστές και στα μέλη του γυμναστηρίου.

Στην πρόσφατη ανακαίνιση του χώρου μάλιστα δημιουργήθηκε και μία αυλή στο χώρο του, όπου τις καλές καιρικά ημέρες μπορείς να απολαύσεις την προπόνησή σου και outdoor.

Στον άρτια εξοπλισμένο χώρο με την φιλική ατμόσφαιρα θα συναντήσεις εκατοντάδες ευχαριστημένα και γυμνασμένα μέλη του, χάρη στον προγραμματισμό, την καθαριότητα, την πληρότητα των προγραμμάτων, τον σύγχρονο εξοπλισμό με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και στις ειδικές παροχές, όπως είναι η διαιτολογική υποστήριξη και η ατομική παρακολούθηση των μελών. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ιθάκης 63,Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 607177

West Hall

west-hall.jpg

Στη Σταυρούπολη, στην οδό Μπουμπουλίνας 22Α, υπάρχει ένας χώρος εκγύμνασης, τόσο για personal όσο και για semi personal και group training, διαφορετικός από όσους έχεις συνηθίσει.

Το West Hall Personal & Group Training ήρθε το Σεπτέμβριο του 2021 και εδώ κι έναν χρόνο, φροντίζει να ασκηθείς σωστά και να αγαπήσεις τη γυμναστική από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.

Το West Hall Personal & Group Training είναι ένας μεγάλος, φροντισμένος και σωστά διαμορφωμένος χώρος, περίπου 100 τ.μ., στον οποίο μπορείς να γυμναστείς με σωστή καθοδήγηση και απόλυτη ασφάλεια.

Για τις μέρες που ο καιρός το επιτρέπει, ο πανέμορφος εξωτερικός χώρος του γυμναστηρίου, προσφέρεται για προπόνηση με καθαρή ατμόσφαιρα, σε ένα περιβάλλον που κυριολεκτικά θα σε ενθουσιάσει.

Οι δύο προπονητές που απαρτίζουν το West Hall είναι πιστοποιημένοι γυμναστές, απόλυτα καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι στο functional training.

Λαμβάνοντας το ιστορικό σου και γνωρίζοντας τους στόχους σου, θα σε καθοδηγήσουν σωστά και θα διαμορφώσουν μαζί σου το ιδανικό πρόγραμμα φυσικής άσκησης που θέλεις να βάλεις στην καθημερινότητά σου και να γίνει για σένα τρόπος ζωής. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μπουμπουλίνας 22, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 602755

Studio Ευεξία

-gJSEW.jpg

Το Studio Ευεξία είναι ένας νέος, όμορφος χώρος σωματικής άσκησης και ευεξίας που βρίσκεται στα Πεύκα Θεσσαλονίκης. Από την πρώτη στιγμή θα διαπιστώσετε πως πρόκειται για ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, όπου στόχος είναι η καλή και ποιοτική άθληση.

Στο χώρο λειτουργούν τμήματα yoga και pilates, καθώς και εναλλακτικές θεραπείες, αθλητικό, λεμφικό και θεραπευτικό μασάζ. Μπορείτε ακόμη να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά και την κυτταρίτιδα με τα πιο στοχευμένα προγράμματα.

Επίσης σημαντικό είναι πως παρέχεται η τεχνική του Clinical Pilates, που απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται από κάποιο αυτοάνοσο νόσημα, όπως π.χ. πάρκινσον, σκλήρυνση κατά πλάκας, αρθρίτιδες κλπ.

Εδώ μπορείτε να αθληθείτε με τη σιγουριά πως σας προσέχουν και σας φροντίζουν, ώστε να έχετε μόνο τα επιθυμητά θετικά οφέλη. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Παπανικολάου 1, Πεύκα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 007930

Body Harmony

body-harmony.jpg

To Body Harmony, δημιουργήθηκε το 2014, με τη φιλοσοφία ενός χώρου εκγύμνασης, που έχει ως στόχο την υγεία, την ευεξία και, βέβαια, τη διασκέδαση του κάθε ατόμου.

Θα το βρεις στα Πεύκα, στην οδό Κατίνας Παξινού και θα το επιλέξεις για το ευχάριστο και μεγάλο περιβάλλον άσκησης που προσφέρει, καθώς και για τις premium υπηρεσίες που παρέχει μέσα από τη δημιουργία μικρών (έως 6 άτομα) ή personal τμημάτων που εγγυώνται τη μέγιστη απόδοση και αποτελεσματικότητα των αθλούμενων.

Στο Body Harmony το Personal Training είναι μία από τις σημαντικότερες υπηρεσίες του για κάθε ασκούμενο που αναζητά άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο ασκούμενος γυμνάζεται σε ένα χώρο αποκλειστικά για αυτόν με την μέθοδο ένας προς ένα, και καθοδηγείται και επιτηρείται από τον προσωπικό του γυμναστή έχοντας την ευκαιρία ατομικής φροντίδας και αφοσίωσης, με ευελιξία και εξατομίκευση των προγραμμάτων του απολαμβάνοντας τις πιο σύγχρονες και επαναστατικές μεθόδους γυμναστικής απόλυτα προσαρμοσμένες στις προσωπικές του ανάγκες.

Στο Body Harmony, το Pilates & η Yoga, έχουν την τιμητική τους. Μέσα από μια πρώτη επαφή με τους ανθρώπους του studio, θα μπορέσει κανείς να επιλέξει τον τρόπο εκγύμνασης που του ταιριάζει. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κατίνας Παξινού , στο κτίριο Βοσνάκη (πρώτος όροφος), Πεύκα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 582359, 6943020479

Koha gym

koha-gym.jpg

Το Koha gym στο Κορδελιό αποτελεί από τον Σεπτέμβρη του 2020, όταν και πρωτοάνοιξε τις πόρτες του, ένα σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της γυμναστικής και της άθλησης σε ολόκληρη τη δυτική Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

Η «ψυχή» και ιδιοκτήτης του Koha gym, ο Χρήστος Κούσης, είναι από τους πιο γνωστούς προπονητές στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με πολλά χρόνια εμπειρίας και αμείωτη αγάπη για το μεγάλο και παντοτινό του πάθος – τη γυμναστική. Ο ίδιος έχει διακριθεί πολλάκις σε πλήθος διαγωνισμών bodybuilding, κατακτώντας μάλιστα την πρώτη θέση στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Πλέον, έχει βάλει στόχο του να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και το μεράκι του για τη γυμναστική σε όλους αυτούς που τον ακολουθούν εδώ και χρόνια, αλλά και σε όσους μπαίνουν τώρα δειλά δειλά στις αθλητικές δραστηριότητες, έχοντας στο πλάι τους έναν από τους καλύτερους προπονητές στην κατηγορία του.

Εδώ θα βρεις όργανα εκγύμνασης τελευταίας τεχνολογίας που θα σε βοηθήσουν στη βελτίωση της σωματικής σου διάπλασης, αλλά επίσης ομαδικά προγράμματα και personal, σε περίπτωση που θέλεις να προσφέρεις στον εαυτό σου μία πιο στοχευμένη εκγύμναση και πιο εντατική – ανάλογα, φυσικά και με τους δικούς σου ρυθμούς.
Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 76, Κορδελιό
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 764683

Training Lab

training-lab.jpg

Κάθε νέα σεζόν, είναι η ευκαιρία για να θέτουμε νέους στόχους και… να τους πετυχαίνουμε. Ένας από αυτούς που είναι απαραίτητοι, είναι η προσθήκη της άσκησης στην καθημερινότητά μας, όχι ως αναγκαία δραστηριότητα, αλλά ως τρόπο ζωής.

Στην περιοχή της Νεάπολης και των Συκεών, το Training Lab διαθέτει δύο χώρους εκγύμνασης για σένα που θέλεις αποκτήσεις το δικό σου πρόγραμμα άθλησης και να αγαπήσεις τη γυμναστική, βάζοντάς τη στην καθημερινότητα σου.

Το Training Lab απευθύνεται σε άτομα ανεξαρτήτως φύλου και ηλικιακής ομάδας, από ασκούμενους στα πρώτα του βήματα έως αθλητές ερασιτέχνες ή και επαγγελματίες. Οι δύο γυμναστηριακοί χώροι, στην Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 135 στη Νεάπολη και στην Καβάφη 4 στις Συκιές, είναι απόλυτα καθαροί και φροντισμένοι ώστε να δημιουργήσουν το ιδανικό κλίμα για εσένα που θέλεις να ασκείσαι σε ένα όμορφο και υγιεινό περιβάλλον.

Μέσα στα δύο γυμναστήρια, θα βρεις μπάλες γυμναστικής, μονόζυγα, σχοινάκια, λάστιχα, ιμάντες, αλτήρες και άλλα εξαρτήματα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να εξασκήσεις όλα τα μέρη του σώματός σου, πάντοτε με την καθοδήγηση των γυμναστών, οι οποίοι θα φροντίσουν για την ασφάλειά σου. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις: (1) Ανδρέα Παπανδρέου 135, Νεάπολη, (2) Καβάφη 4, Συκιές
Τηλέφωνα επικοινωνίας: (1) 2310 628002, (2) 2310 624147

Fit and Style Ladies Studio

fit-style.jpg

Το Fit and Style Ladies Studio δεν είναι ένα ακόμα γυμναστήριο, αλλά ένα ινστιτούτο γυμναστικής. Εδώ και 6 χρόνια προσφέρει εξατομικευμένα, καινοτόμα προγράμματα αποκλειστικά για γυναίκες.

Η Μελίνα Πανίδου, ίδρυσε αυτό το χώρο, και αφιερώνει όλη της την προσοχή και το χρόνο ξεχωριστά, σε κάθε γυναίκα που επιλέγει το Fit and Style Ladies Studio για να αθληθεί.

Ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής, με 20ετή εμπειρία σε προγράμματα γυμναστικής, και πολλά χρόνια στον πρωταθλητισμό, στο άθλημα της κολύμβησης, γνωρίζει σίγουρα τον τρόπο να σας βοηθήσει να πετύχετε κάθε στόχο.

Αναλαμβάνει προσωπικά την εκγύμναση κάθε γυναίκας, που επιλέγει το Fit and Style Ladies Studio. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως συστήνεται ως «γιατρός του σώματος»!

Το Fit and Style Ladies Studio δεν είναι ένα συνηθισμένο γυμναστήριο, όπου θα χρειαστεί να «λιώσετε» με τις ώρες στα όργανα ώστε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εδώ, αφιερώνουν χρόνο για να έχουν το ιστορικό σας, να καθορίσετε μαζί τους στόχους σας, ώστε να διαμορφωθεί ένα απόλυτα εξατομικευμένο πρόγραμμα, που θα σας επιτρέπει να αφιερώνετε λίγο χρόνο στην εκγύμνασή σας, αλλά να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, ταχύτερα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄ 21, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6906091395

Happy Fit

happy-fit.jpg

Το Happy Fit άνοιξε τις πόρτες του το 2014 και έκτοτε έχει γίνει το αγαπημένο γυμναστήριο της περιοχής των Αμπελοκήπων, και όχι τυχαία. Εδώ δεν χάνεστε ανάμεσα σε μεγάλα πλήθη και τεράστιους χώρους. Αντίθετα, πρόκειται για έναν πολύ φιλικό χώρο, που όλοι μπορούν να νιώσουν άνετα, ακόμα κι αν είναι αρχάριοι.

Ο ιδιοκτήτης και οι συνεργάτες του έχουν 25ετή εμπειρία στο χώρο της γυμναστικής, όλοι τους πτυχιούχοι του Τ.Ε.Φ.Α.Α, φροντίζουν να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με κάθε αθλούμενο χωριστά, ώστε να υπάρχει ουσιαστική επαφή, χωρίς τυπικότητες, και να νιώθουν όλοι οι ασκούμενοι ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Στο Happy Fit θα βρείτε πολλά προγράμματα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Είτε είστε τύπος της αερόβιας γυμναστικής, είτε προτιμάτε τα πιο δυναμικά προγράμματα, εδώ σίγουρα θα βρείτε τις καλύτερες επιλογές.

Στο Happy Fit δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη Διορθωτική Γυμναστική και στην πρόληψη τραυματισμών. Με κλινική εμπειρία, εξειδικευμένα σεμινάρια και μεταπτυχιακούς τίτλους στον συγκεκριμένο τομέα, αναλαμβάνουν τον απαιτητικό ρόλο της μετα-αποκατάστασης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 49, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 738927








ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία