Αφιερώματα

Αφιέρωμα: 10 από τα καλύτερα nails spots στην πόλη... για απόλυτη περιποίηση ως τα άκρα

Χώροι που εντυπωσιάζουν με την αισθητική τους και ενθουσιάζουν με την ποιότητα τους

 21/12/2022 21:55

Αφιέρωμα: 10 από τα καλύτερα nails spots στην πόλη... για απόλυτη περιποίηση ως τα άκρα

Είναι κοινό μυστικό πως μια επίσκεψη για την περιποίηση των νυχιών μας, φτιάχνει τη διάθεση στο λεπτό.

Στη Θεσσαλονίκη ειδικά την τελευταία δεκαετία, έχουν δημιουργηθεί πολυάριθμοι χώροι για την φροντίδα και την ομορφιά των άκρων, με ορισμένους εξ αυτών να εντυπωσιάζουν με την αισθητική και το design τους, κυρίως όμως να ενθουσιάζουν με την ποιότητα των υπηρεσιών τους, δημιουργώντας το δικό τους κοινό που τους εμπιστεύεται απόλυτα για την όμορφη εικόνα και την υγιή κατάσταση των νυχιών τους.

10 εξ αυτών των χώρων βρίσκονται παρακάτω και ίσως ένας από αυτούς να είναι στο άμεσο μέλλον το δικό σου αγαπημένο nails spot στην Θεσσαλονίκη.

Μικρό γαλλικό

mikro-galliko.jpg

Το Μικρό Γαλλικό είναι ένα κομψό και ιδιαίτερο σαλόνι ομορφιάς, που έχει κατορθώσει να γίνει δημοφιλής προορισμός για τους Θεσσαλονικείς που αναζητούν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα πολυτελές περιβάλλον.

Έχει φέρει το δικό του «γαλλικό» αέρα στο κοσμοπολίτικο περιβάλλον του Sofouli Center, στο Εμπορικό Κέντρο στη Θεμιστοκλή Σοφούλη. Μπαίνοντας στο χώρο, το επιβλητικό στρογγυλό τραπέζι υποδοχής θα σου τραβήξει την προσοχή και θα σε προϊδεάσει για μία εμπειρία όλο φινέτσα και υψηλή αισθητική.

Η έμπειρη ομάδα του, πάντα με χαμόγελο, ευγένεια και καλή διάθεση, είναι έτοιμη να σε υποδεχτεί και να σε περιποιηθεί. Όπως θα διαπιστώσεις με την πρώτη ματιά, εδώ τα στάνταρντ αισθητικής και υγιεινής είναι ιδιαίτερα υψηλά.

Στο χαλαρωτικό περιβάλλον του ινστιτούτου Μικρό Γαλλικό μπορείς να βρεις υπηρεσίες φροντίδας νυχιών χεριών και ποδιών, αποτρίχωση και σχηματισμό φρυδιών.

Κάθε γυναίκα αξίζει να προσφέρει στον εαυτό της μερικές στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας. Η επαγγελματική περιποίηση των νυχιών και των χεριών είναι μία τέτοια πολυτέλεια στην οποία αξίζει να επενδύσεις, καθώς τα όμορφα χέρια συμπληρώνουν το στυλ σου και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου. Δείτε περισσότερα...

Διεύθυνση: Θεμιστοκλή Σοφούλη 57 (Sofouli Center), Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 421500

Nailspa Deluxe

nailspa-deluxa.jpg

Το Nail Spa Deluxe είναι ένας από τους ομορφότερους χώρους ομορφιάς που υπάρχουν στην πόλη. Ένας luxurious χώρος ομορφιάς και φροντίδας 140τ.μ. που δημιουργήθηκε και σχεδιάστηκε με γνώμονα τον κάθε πελάτη για να απολαύσει την premium εξυπηρέτηση για την οποία φημίζεται στην πόλη.

Εδώ θα βρεις τις καλύτερες και τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες με άκρως αναγνωρισμένα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και με προσωπικό που εκπαιδεύεται συνεχώς σε όλες τις νέες τάσεις!

Εδώ ο χώρος είναι πολύ μεγάλος, άνετος, χωρίς ακρυλικές μυρωδιές και πίστεψέ μας θα νιώσεις πολύ άνετα, πολύ γρήγορα, τόσο που μπορείς αν θες να ανοίξεις το laptop σου και να δουλέψεις παρέα με τον καφέ σου όσο περιμένεις να ξεκινήσεις το μανικιούρ ή το πεντικούρ σου, ακούγοντας feelgood μουσικές ή συζητώντας με την κολλητή σου στο ειδικά διαμορφωμένο μπαλκονάκι!

Αξίζει να πούμε πως είναι το μοναδικό κατάστημα στην Β. Ελλάδα αναγνωρισμένο από τα κεντρικά της κορυφαίας εταιρείας OPI στις Η.Π.Α. ως OFFICIAL BRANDED SALON με συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας.

Ακολουθώντας πιστά τις προδιάγραφες της OPI, το πεντικιούρ στο Nailspa Deluxe μετατρέπεται σε μια περιποίηση statement μέσα από την σειρά προϊόντων OPI PRO SPA. Τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα της OPI PRO SPA (Εξειδικευμένο τζελ για κάλους και σκληρύνσεις, μάσκα αργίλου με μενθόλη, scrub/peeling λείανσης, body butter, κ.α.) χαρίζουν μια μαλακή αίσθηση στους κάλους, απολέπιση, βαθιά ενυδάτωση και προστασία ενώ ταυτόχρονα μειώνουν το στρες και απαλύνουν την ένταση.

Δοκίμασε το Full Spa Pedicure στο Nailspa Deluxe και δεν θα το ξεχάσεις ποτέ. Άκου κι αυτό, όλα τα προϊόντα της OPI (βερνίκια, Θεραπείες, κρέμες, αξεσουάρ, travel kit) είναι διαθέσιμα και προς αγορά!

Λατρέψαμε την τεράστια βιτρίνα επιλογής χρωμάτων - είναι ίσως και η μεγαλύτερη που έχουμε δει ποτέ - με περισσότερα από 280 διαφορετικά χρώματα τόσο σε ημιμόνιμα όσο και σε απλά βερνίκια, που πραγματικά σε προβληματίζει ευχάριστα για το τι να πρωτο-διαλέξεις. Νέες collection καταφθάνουν κάθε 3 μήνες ανάλογα με την εποχή και εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο τις χρωματικές επιλογές!

Διεύθυνση: Τσιμισκή 38, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 222010

Nail Loft Studio & Academy

nail-loft.jpg

Σίγουρα θα έχεις βρεθεί σε κάποια παρέα που άκουσες φευγαλέες κουβέντες να εκθειάζουν ένα χώρο περιποίησης νυχιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ένας όμορφος χώρος στην καρδιά της πόλης, που έχει καταφέρει να γίνει γνωστός από στόμα σε στόμα και να τον εμπιστεύονται γυναίκες και άνδρες με κλειστά μάτια! Το όνομα αυτού: «Nail Loft»!

Το «Nail Loft» άνοιξε τις πόρτες του το 2016 και από τότε μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον τομέα του και μάλιστα, να αποτελεί σημείο αναφοράς στην πόλη για τις νέες τεχνικές και τα πιο καινοτόμα σχέδια στο μανικιούρ!

Φυσικά, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, γι’αυτό και οι άνθρωποι του «Nail Loft» δίνουν μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Το προσωπικό του είναι άρτια εκπαιδευμένο και επανεκπαιδεύεται συνεχώς, προκειμένου να γνωρίζει τις τελευταίες τάσεις της μόδας στην ονυχοπλαστική. Άλλωστε, η εκπαίδευση στο «Nail Loft» είναι μια διαδικασία που δεν σταματά ποτέ!

Στο «Nail Loft» θα σου παρασχεθούν προσεγμένες υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ, με ένα αποτελέσματα που θα σε ευχαριστήσει στο έπακρο – είτε προτιμάς ένα μίνιμαλ ημιμόνιμο μανικιούρ είτε σου αρέσουν τα extreme σχέδια και χρώματα, με τεχνική ακρυλικού ή τζελ, που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Ακόμη, θα βρεις κορυφαίες υπηρεσίες nail art που προσιδιάζουν σε πραγματικά έργα τέχνης.

Εάν πάλι ανήκεις στους αναποφάσιστους, μην ανησυχείς, καθώς το team του «Nail Loft» θα σε βοηθήσει στην επιλογή σχήματος, χρώματος και σχεδίων, προκειμένου να αναδειχτεί το δικό σου προσωπικό στυλ. Άλλωστε, το ωραιότερο χρώμα είναι αυτό που σου πηγαίνει πιο πολύ!

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 49, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 595049

Snip Professionals

snip.jpg

Στην ανατολική πλευρά της πόλης, στα Κωνσταντινοπολίτικα, υπάρχει ένας όμορφος χώρος, που στα 4 και πλέον χρόνια λειτουργίας του έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει, την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση και το φιλόξενο περιβάλλον του.

Είναι το Snip Professionals και το συναντάμε σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής, στη 17η Νοέμβρη.

Από την πρώτη στιγμή, σε κερδίζει ο μοντέρνας αισθητικής άνετος χώρος και η ζεστή ατμόσφαιρα, που σε καλωσορίζει.

Στο Snip Professionals θα βρεις αυτό ακριβώς που φανερώνει και το όνομα της επιχείρησης: επαγγελματίες του χώρου, άρτια καταρτισμένους και με μεγάλη εμπειρία που θα αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό σου.

Άκρως ενημερωμένη για τις σύγχρονες τάσεις, η ομάδα του Snip Professionals συζητάει μαζί σου και σου προτείνει αυτό ακριβώς που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου, στο πρόσωπό σου και φυσικά στις ανάγκες σου.

Στις υπηρεσίες κομμωτηρίου περιλαμβάνεται και το νυφικό χτένισμα, καθώς και κάθε είδους ιδιαίτερο χτένισμα ή θεραπεία. Μια αλλαγή στα μαλλιά σου θα σε ανανεώσει και θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση! Δείτε περισσότερα...

Διεύθυνση: 17ης Νοέμβρη 49, Κωνσταντινοπολίτικα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 931333

NailSpot

nailspot.jpg

Το NAILSPOT είναι εδώ και πολλά χρόνια το beauty spot της πόλης. Το αγαπημένο στέκι των γυναικών είναι στην Προξένου Κορομηλά και αποτελεί την ιδανική επιλογή για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις υπηρεσίες του.

Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό με την ευγένειά του και την εμπειρία του είναι εκεί για να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία σου.

Mε την τόσο μεγάλη γκάμα χρωμάτων και βερνικιών από τις top εταιρείες (CND, OPI, ESSIE, ORLY) είναι σίγουρο πως θα βρεις την απόχρωση που ονειρευόσουν, ενώ τα κορίτσια μπορούν να σου προτείνουν όλα τα nail trends.

Mπορείς να απολαύσεις ένα πεντικιούρ spa, που είναι η απόλυτη περιποίηση των ποδιών σου ενώ σου προτείνουμε και τη θεραπεία παραφίνης για έξτρα ενυδάτωση στα άκρα σου! Πρέπει να αναφερθούμε όμως και στις μάσκες ενυδάτωσης άκρων που μάλιστα, προτείνουμε ανεπιφύλακτα, που δίνουν εμφανή απαλότητα και αναζωογόνηση.

Διεύθυνση: Προξένου Κορομηλά 48, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 277060

Diamond Luxury Beauty Salon

diamond.jpg

Εδώ και 1 χρόνο περίπου, ένα μικρό διαμαντάκι άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Το Diamond Luxury Beauty Salon είναι ένας μοντέρνος πολυχώρος ομορφιάς όπου κάθε στιγμή περιποίησης έχει μοναδικό στόχο…να σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστές.

Το team του είναι απόλυτα εξειδικευμένο και πάντα διαθέσιμο να ακούσει τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, αλλά και να προτείνει τις καλύτερες και πιο σύγχρονες αισθητικές λύσεις για να αναδείξετε τον πιο όμορφο εαυτό σας.

Στο όμορφο περιβάλλον του Diamond Luxury Beauty Salon μπορείτε να βρείτε όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής, περιποίησης και ομορφιάς. Πρόκειται για ένα Ινστιτούτο αισθητικής με ολοκληρωμένες προτάσεις για να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας.

Στο χώρο του Diamond Luxury Beauty Salon θα βρείτε ακόμη και πολλά καλλυντικά προς πώληση. Τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ της αγοράς, σας περιμένουν για να πάρετε μαζί σας στο σπίτι λίγη από την πολυτέλεια που σας προσφέρεται εδώ. Δείτε περισσότερα...

Διεύθυνση: Λ. Ιασωνίδου 15, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 279099

Nail Stories

nail-stories.jpg

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στον 2ο όροφο του Εμπορικού κέντρου «Πλατεία» θα συναντήσεις έναν από τους ωραιότερους και πιο ολοκληρωμένους χώρους περιποίησης νυχιών αλλά και προσώπου, στην πόλη.

Το «Nail Stories» σε κερδίζει με την πρώτη ματιά, καθώς αποτελεί ένα εξαιρετικού design, ευρύχωρο και λαμπερό κατάστημα, ιδιαιτέρως προσεγμένο μάλιστα ως προς την καθαριότητα και την αποστείρωση.

Γρήγορα καταλαβαίνεις πως πρόκειται για ένα άκρως επαγγελματικό περιβάλλον, όπου γίνεται χρήση κορυφαίων υλικών και προϊόντων, ενώ το team του απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένες τεχνίτριες στο είδος τους.

Στο «Nail Stories» θα βρεις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες περιποίησης των άκρων σου, μεnailart, με σχέδια που εντυπωσιάζουν, αλλά και τεχνικές μανικιούρ με ακρυλικό, τζελ και ημιμόνιμο. Μάλιστα, σου προσφέρει 160+ διαφορετικές αποχρώσεις για να διαλέξεις αυτή που σου αρέσει περισσότερο!

Σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα το θεραπευτικό πεντικιούρ του «Nail Stories» που θα γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια περιποίησης και θεραπείας, ενώ αν ανήκεις στην κατηγορία των «βιαστικών», το «Nail Stories» σου δίνει τη λύση με το εξπρές πεντικιούρ του.

Φυσικά, οι άνθρωποί του διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εμπειρία σου στο «Nail Stories», καθώς θα σε κάνουν να νιώσεις σαν το σπίτι σου, με την ευγένεια, τη φιλοξενία και το χαμόγελό τους.

Διεύθυνση: Τσιμισκή 43, 2ος όροφος, Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία»
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 261104

Cat Nails

catnails.jpg

Στις αρχές του έτους, το Catnails άνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της πόλης, στην οδό Μανουσογιαννάκη. Η ιδιοκτήτρια Ελευθερία Χαραλαμπίδου, μετά από πολυετή εμπειρία στον κλάδο, δημιούργησε έναν καινούργιο χώρο αφιερωμένο αποκλειστικά στην περιποίηση των άκρων.

Ένας χώρος όμορφα διαμορφωμένος, ζεστός και φιλόξενος, ιδανικός για χαλάρωση, όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και όλες τις επιθυμίες. Με γνώμονα πάντα την σωστή υγιεινή, όλες οι υπηρεσίες γίνονται με τη χρήση αποστειρωμένων και κατάλληλων εργαλείων.

Όλο το team του Catnails είναι απόλυτα εξειδικευμένo στην περιποίηση των άκρων. Η ιδιοκτήτρια, μάλιστα, έχει ιδιαίτερη εξειδίκευση στο nail art, δημιουργώντας έργα τέχνης στα νύχια.

Στο Catnails ξέρουν καλά ότι τα περιποιημένα άκρα είναι απαραίτητα τόσο για την υγεία, αλλά και για την ψυχολογία σου. Τα νύχια σου τα βλέπεις συνέχεια και μπορούν να σου ανεβάσουν τη διάθεση, χωρίς να το καταλάβεις. Δείτε περισσότερα...

Διεύθυνση: Μανουσογιαννάκη 7, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315 115140

Queens Way

queens.jpg

Το Queensway_byNina είναι ένας χώρος ζεστός και φιλικός, όπου πρωταρχικός σκοπός είναι η εξυπηρέτηση και η φιλοξενία. Η ιδιοκτήτρια, Κωνσταντίνα, και το ευχάριστο προσωπικό της, σας υποδέχονται πάντα με χαμόγελο.

Εδώ, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και καλοδεχούμενοι. Γυναίκες και άντρες μπορούν να απολαμβάνουν φροντίδα και σύγχρονες υπηρεσίες, βασισμένες στις τελευταίες τάσεις.

Στο ζεστό, φιλικό περιβάλλον του Queensway_byNina μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες επαγγελματικής φροντίδας τεχνητών νυχιών με Gel και Acrygel, χαλαρωτικά και απολαυστικά μανικιούρ-πεντικιούρ, αλλά και θεραπευτικό πεντικιούρ, Lash Lift και Brow Lift, σχηματισμό φρυδιών και υπηρεσίες αποτρίχωσης.

Η επαγγελματική περιποίηση των νυχιών και των χεριών είναι μία μικρή πολυτέλεια που όλες οι γυναίκες αξίζουν να προσφέρουν στον εαυτό τους. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα όμορφα χέρια συμπληρώνουν το στυλ και τονώνουν την αυτοπεποίθηση.

Στο Queensway_byNina φυσικά παρέχονται όλες οι σύγχρονες τεχνικές περιποίησης, όπως απλό μανικιούρ, ημιμόνιμο και φυσική ενίσχυση ή επέκταση με tips σε gel και ακρυλικό. Δείτε περισσότερα...

Διεύθυνση: Ιωάννου Μιχαήλ 2, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 285043

Head to toe

head-to-toe.jpg

Εάν θέλεις περιποίηση από την κορυφή μέχρι τα νύχια, το Head to Toe στο κέντρο της πόλης είναι αυτό που χρειάζεσαι!

Ένας σύγχρονος χώρος περιποίησης και αισθητικής, όπου η ανανέωση της εμφάνισής σου είναι προτεραιότητα. Το Head to Toe είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, όπου με αγάπη και μεράκι δείχνουν μεγάλη προσήλωση στη λεπτομέρεια για να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το άριστα καταρτισμένο team του σε υποδέχεται με χαμόγελο, ακούει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και με πολλή δημιουργικότητα σου προτείνει αυτό που σου ταιριάζει. Ο άνετος και φιλόξενος χώρος, συμβάλλει στο να χαλαρώσεις και να απολαύσεις στιγμές περιποίησης.

Στο Head to Toe θα βρεις όλα όσα ψάχνεις για μανικιούρ, αλλά και πεντικιούρ – από κλασικό μέχρι θεραπευτικό ή spa για επιπλέον ενυδάτωση, πάντα με τα καλύτερα προϊόντα. Κι εδώ είναι και εξειδικευμένοι στο Nail Art, δημιουργούν δηλαδή απίθανα σχέδια στα νύχια σου, χωρίς τη βοήθεια αυτοκόλλητου! Μπορείς να δεις τα νύχια σου να μεταμορφώνονται κυριολεκτικά σε έργα τέχνης!

Εκτός όμως από όλες τις υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ, στο Head to Toe εξειδικεύονται στην ποδολογία.

Διεύθυνση: Γ. Χαραλάμπους Κυπρίου 4, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 267081











Είναι κοινό μυστικό πως μια επίσκεψη για την περιποίηση των νυχιών μας, φτιάχνει τη διάθεση στο λεπτό.

Στη Θεσσαλονίκη ειδικά την τελευταία δεκαετία, έχουν δημιουργηθεί πολυάριθμοι χώροι για την φροντίδα και την ομορφιά των άκρων, με ορισμένους εξ αυτών να εντυπωσιάζουν με την αισθητική και το design τους, κυρίως όμως να ενθουσιάζουν με την ποιότητα των υπηρεσιών τους, δημιουργώντας το δικό τους κοινό που τους εμπιστεύεται απόλυτα για την όμορφη εικόνα και την υγιή κατάσταση των νυχιών τους.

10 εξ αυτών των χώρων βρίσκονται παρακάτω και ίσως ένας από αυτούς να είναι στο άμεσο μέλλον το δικό σου αγαπημένο nails spot στην Θεσσαλονίκη.

Μικρό γαλλικό

mikro-galliko.jpg

Το Μικρό Γαλλικό είναι ένα κομψό και ιδιαίτερο σαλόνι ομορφιάς, που έχει κατορθώσει να γίνει δημοφιλής προορισμός για τους Θεσσαλονικείς που αναζητούν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα πολυτελές περιβάλλον.

Έχει φέρει το δικό του «γαλλικό» αέρα στο κοσμοπολίτικο περιβάλλον του Sofouli Center, στο Εμπορικό Κέντρο στη Θεμιστοκλή Σοφούλη. Μπαίνοντας στο χώρο, το επιβλητικό στρογγυλό τραπέζι υποδοχής θα σου τραβήξει την προσοχή και θα σε προϊδεάσει για μία εμπειρία όλο φινέτσα και υψηλή αισθητική.

Η έμπειρη ομάδα του, πάντα με χαμόγελο, ευγένεια και καλή διάθεση, είναι έτοιμη να σε υποδεχτεί και να σε περιποιηθεί. Όπως θα διαπιστώσεις με την πρώτη ματιά, εδώ τα στάνταρντ αισθητικής και υγιεινής είναι ιδιαίτερα υψηλά.

Στο χαλαρωτικό περιβάλλον του ινστιτούτου Μικρό Γαλλικό μπορείς να βρεις υπηρεσίες φροντίδας νυχιών χεριών και ποδιών, αποτρίχωση και σχηματισμό φρυδιών.

Κάθε γυναίκα αξίζει να προσφέρει στον εαυτό της μερικές στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας. Η επαγγελματική περιποίηση των νυχιών και των χεριών είναι μία τέτοια πολυτέλεια στην οποία αξίζει να επενδύσεις, καθώς τα όμορφα χέρια συμπληρώνουν το στυλ σου και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου. Δείτε περισσότερα...

Διεύθυνση: Θεμιστοκλή Σοφούλη 57 (Sofouli Center), Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 421500

Nailspa Deluxe

nailspa-deluxa.jpg

Το Nail Spa Deluxe είναι ένας από τους ομορφότερους χώρους ομορφιάς που υπάρχουν στην πόλη. Ένας luxurious χώρος ομορφιάς και φροντίδας 140τ.μ. που δημιουργήθηκε και σχεδιάστηκε με γνώμονα τον κάθε πελάτη για να απολαύσει την premium εξυπηρέτηση για την οποία φημίζεται στην πόλη.

Εδώ θα βρεις τις καλύτερες και τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες με άκρως αναγνωρισμένα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και με προσωπικό που εκπαιδεύεται συνεχώς σε όλες τις νέες τάσεις!

Εδώ ο χώρος είναι πολύ μεγάλος, άνετος, χωρίς ακρυλικές μυρωδιές και πίστεψέ μας θα νιώσεις πολύ άνετα, πολύ γρήγορα, τόσο που μπορείς αν θες να ανοίξεις το laptop σου και να δουλέψεις παρέα με τον καφέ σου όσο περιμένεις να ξεκινήσεις το μανικιούρ ή το πεντικούρ σου, ακούγοντας feelgood μουσικές ή συζητώντας με την κολλητή σου στο ειδικά διαμορφωμένο μπαλκονάκι!

Αξίζει να πούμε πως είναι το μοναδικό κατάστημα στην Β. Ελλάδα αναγνωρισμένο από τα κεντρικά της κορυφαίας εταιρείας OPI στις Η.Π.Α. ως OFFICIAL BRANDED SALON με συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας.

Ακολουθώντας πιστά τις προδιάγραφες της OPI, το πεντικιούρ στο Nailspa Deluxe μετατρέπεται σε μια περιποίηση statement μέσα από την σειρά προϊόντων OPI PRO SPA. Τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα της OPI PRO SPA (Εξειδικευμένο τζελ για κάλους και σκληρύνσεις, μάσκα αργίλου με μενθόλη, scrub/peeling λείανσης, body butter, κ.α.) χαρίζουν μια μαλακή αίσθηση στους κάλους, απολέπιση, βαθιά ενυδάτωση και προστασία ενώ ταυτόχρονα μειώνουν το στρες και απαλύνουν την ένταση.

Δοκίμασε το Full Spa Pedicure στο Nailspa Deluxe και δεν θα το ξεχάσεις ποτέ. Άκου κι αυτό, όλα τα προϊόντα της OPI (βερνίκια, Θεραπείες, κρέμες, αξεσουάρ, travel kit) είναι διαθέσιμα και προς αγορά!

Λατρέψαμε την τεράστια βιτρίνα επιλογής χρωμάτων - είναι ίσως και η μεγαλύτερη που έχουμε δει ποτέ - με περισσότερα από 280 διαφορετικά χρώματα τόσο σε ημιμόνιμα όσο και σε απλά βερνίκια, που πραγματικά σε προβληματίζει ευχάριστα για το τι να πρωτο-διαλέξεις. Νέες collection καταφθάνουν κάθε 3 μήνες ανάλογα με την εποχή και εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο τις χρωματικές επιλογές!

Διεύθυνση: Τσιμισκή 38, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 222010

Nail Loft Studio & Academy

nail-loft.jpg

Σίγουρα θα έχεις βρεθεί σε κάποια παρέα που άκουσες φευγαλέες κουβέντες να εκθειάζουν ένα χώρο περιποίησης νυχιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ένας όμορφος χώρος στην καρδιά της πόλης, που έχει καταφέρει να γίνει γνωστός από στόμα σε στόμα και να τον εμπιστεύονται γυναίκες και άνδρες με κλειστά μάτια! Το όνομα αυτού: «Nail Loft»!

Το «Nail Loft» άνοιξε τις πόρτες του το 2016 και από τότε μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον τομέα του και μάλιστα, να αποτελεί σημείο αναφοράς στην πόλη για τις νέες τεχνικές και τα πιο καινοτόμα σχέδια στο μανικιούρ!

Φυσικά, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, γι’αυτό και οι άνθρωποι του «Nail Loft» δίνουν μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Το προσωπικό του είναι άρτια εκπαιδευμένο και επανεκπαιδεύεται συνεχώς, προκειμένου να γνωρίζει τις τελευταίες τάσεις της μόδας στην ονυχοπλαστική. Άλλωστε, η εκπαίδευση στο «Nail Loft» είναι μια διαδικασία που δεν σταματά ποτέ!

Στο «Nail Loft» θα σου παρασχεθούν προσεγμένες υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ, με ένα αποτελέσματα που θα σε ευχαριστήσει στο έπακρο – είτε προτιμάς ένα μίνιμαλ ημιμόνιμο μανικιούρ είτε σου αρέσουν τα extreme σχέδια και χρώματα, με τεχνική ακρυλικού ή τζελ, που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Ακόμη, θα βρεις κορυφαίες υπηρεσίες nail art που προσιδιάζουν σε πραγματικά έργα τέχνης.

Εάν πάλι ανήκεις στους αναποφάσιστους, μην ανησυχείς, καθώς το team του «Nail Loft» θα σε βοηθήσει στην επιλογή σχήματος, χρώματος και σχεδίων, προκειμένου να αναδειχτεί το δικό σου προσωπικό στυλ. Άλλωστε, το ωραιότερο χρώμα είναι αυτό που σου πηγαίνει πιο πολύ!

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 49, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 595049

Snip Professionals

snip.jpg

Στην ανατολική πλευρά της πόλης, στα Κωνσταντινοπολίτικα, υπάρχει ένας όμορφος χώρος, που στα 4 και πλέον χρόνια λειτουργίας του έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει, την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση και το φιλόξενο περιβάλλον του.

Είναι το Snip Professionals και το συναντάμε σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής, στη 17η Νοέμβρη.

Από την πρώτη στιγμή, σε κερδίζει ο μοντέρνας αισθητικής άνετος χώρος και η ζεστή ατμόσφαιρα, που σε καλωσορίζει.

Στο Snip Professionals θα βρεις αυτό ακριβώς που φανερώνει και το όνομα της επιχείρησης: επαγγελματίες του χώρου, άρτια καταρτισμένους και με μεγάλη εμπειρία που θα αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό σου.

Άκρως ενημερωμένη για τις σύγχρονες τάσεις, η ομάδα του Snip Professionals συζητάει μαζί σου και σου προτείνει αυτό ακριβώς που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου, στο πρόσωπό σου και φυσικά στις ανάγκες σου.

Στις υπηρεσίες κομμωτηρίου περιλαμβάνεται και το νυφικό χτένισμα, καθώς και κάθε είδους ιδιαίτερο χτένισμα ή θεραπεία. Μια αλλαγή στα μαλλιά σου θα σε ανανεώσει και θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση! Δείτε περισσότερα...

Διεύθυνση: 17ης Νοέμβρη 49, Κωνσταντινοπολίτικα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 931333

NailSpot

nailspot.jpg

Το NAILSPOT είναι εδώ και πολλά χρόνια το beauty spot της πόλης. Το αγαπημένο στέκι των γυναικών είναι στην Προξένου Κορομηλά και αποτελεί την ιδανική επιλογή για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις υπηρεσίες του.

Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό με την ευγένειά του και την εμπειρία του είναι εκεί για να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία σου.

Mε την τόσο μεγάλη γκάμα χρωμάτων και βερνικιών από τις top εταιρείες (CND, OPI, ESSIE, ORLY) είναι σίγουρο πως θα βρεις την απόχρωση που ονειρευόσουν, ενώ τα κορίτσια μπορούν να σου προτείνουν όλα τα nail trends.

Mπορείς να απολαύσεις ένα πεντικιούρ spa, που είναι η απόλυτη περιποίηση των ποδιών σου ενώ σου προτείνουμε και τη θεραπεία παραφίνης για έξτρα ενυδάτωση στα άκρα σου! Πρέπει να αναφερθούμε όμως και στις μάσκες ενυδάτωσης άκρων που μάλιστα, προτείνουμε ανεπιφύλακτα, που δίνουν εμφανή απαλότητα και αναζωογόνηση.

Διεύθυνση: Προξένου Κορομηλά 48, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 277060

Diamond Luxury Beauty Salon

diamond.jpg

Εδώ και 1 χρόνο περίπου, ένα μικρό διαμαντάκι άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Το Diamond Luxury Beauty Salon είναι ένας μοντέρνος πολυχώρος ομορφιάς όπου κάθε στιγμή περιποίησης έχει μοναδικό στόχο…να σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστές.

Το team του είναι απόλυτα εξειδικευμένο και πάντα διαθέσιμο να ακούσει τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, αλλά και να προτείνει τις καλύτερες και πιο σύγχρονες αισθητικές λύσεις για να αναδείξετε τον πιο όμορφο εαυτό σας.

Στο όμορφο περιβάλλον του Diamond Luxury Beauty Salon μπορείτε να βρείτε όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής, περιποίησης και ομορφιάς. Πρόκειται για ένα Ινστιτούτο αισθητικής με ολοκληρωμένες προτάσεις για να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας.

Στο χώρο του Diamond Luxury Beauty Salon θα βρείτε ακόμη και πολλά καλλυντικά προς πώληση. Τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ της αγοράς, σας περιμένουν για να πάρετε μαζί σας στο σπίτι λίγη από την πολυτέλεια που σας προσφέρεται εδώ. Δείτε περισσότερα...

Διεύθυνση: Λ. Ιασωνίδου 15, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 279099

Nail Stories

nail-stories.jpg

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στον 2ο όροφο του Εμπορικού κέντρου «Πλατεία» θα συναντήσεις έναν από τους ωραιότερους και πιο ολοκληρωμένους χώρους περιποίησης νυχιών αλλά και προσώπου, στην πόλη.

Το «Nail Stories» σε κερδίζει με την πρώτη ματιά, καθώς αποτελεί ένα εξαιρετικού design, ευρύχωρο και λαμπερό κατάστημα, ιδιαιτέρως προσεγμένο μάλιστα ως προς την καθαριότητα και την αποστείρωση.

Γρήγορα καταλαβαίνεις πως πρόκειται για ένα άκρως επαγγελματικό περιβάλλον, όπου γίνεται χρήση κορυφαίων υλικών και προϊόντων, ενώ το team του απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένες τεχνίτριες στο είδος τους.

Στο «Nail Stories» θα βρεις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες περιποίησης των άκρων σου, μεnailart, με σχέδια που εντυπωσιάζουν, αλλά και τεχνικές μανικιούρ με ακρυλικό, τζελ και ημιμόνιμο. Μάλιστα, σου προσφέρει 160+ διαφορετικές αποχρώσεις για να διαλέξεις αυτή που σου αρέσει περισσότερο!

Σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα το θεραπευτικό πεντικιούρ του «Nail Stories» που θα γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια περιποίησης και θεραπείας, ενώ αν ανήκεις στην κατηγορία των «βιαστικών», το «Nail Stories» σου δίνει τη λύση με το εξπρές πεντικιούρ του.

Φυσικά, οι άνθρωποί του διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εμπειρία σου στο «Nail Stories», καθώς θα σε κάνουν να νιώσεις σαν το σπίτι σου, με την ευγένεια, τη φιλοξενία και το χαμόγελό τους.

Διεύθυνση: Τσιμισκή 43, 2ος όροφος, Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία»
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 261104

Cat Nails

catnails.jpg

Στις αρχές του έτους, το Catnails άνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της πόλης, στην οδό Μανουσογιαννάκη. Η ιδιοκτήτρια Ελευθερία Χαραλαμπίδου, μετά από πολυετή εμπειρία στον κλάδο, δημιούργησε έναν καινούργιο χώρο αφιερωμένο αποκλειστικά στην περιποίηση των άκρων.

Ένας χώρος όμορφα διαμορφωμένος, ζεστός και φιλόξενος, ιδανικός για χαλάρωση, όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και όλες τις επιθυμίες. Με γνώμονα πάντα την σωστή υγιεινή, όλες οι υπηρεσίες γίνονται με τη χρήση αποστειρωμένων και κατάλληλων εργαλείων.

Όλο το team του Catnails είναι απόλυτα εξειδικευμένo στην περιποίηση των άκρων. Η ιδιοκτήτρια, μάλιστα, έχει ιδιαίτερη εξειδίκευση στο nail art, δημιουργώντας έργα τέχνης στα νύχια.

Στο Catnails ξέρουν καλά ότι τα περιποιημένα άκρα είναι απαραίτητα τόσο για την υγεία, αλλά και για την ψυχολογία σου. Τα νύχια σου τα βλέπεις συνέχεια και μπορούν να σου ανεβάσουν τη διάθεση, χωρίς να το καταλάβεις. Δείτε περισσότερα...

Διεύθυνση: Μανουσογιαννάκη 7, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315 115140

Queens Way

queens.jpg

Το Queensway_byNina είναι ένας χώρος ζεστός και φιλικός, όπου πρωταρχικός σκοπός είναι η εξυπηρέτηση και η φιλοξενία. Η ιδιοκτήτρια, Κωνσταντίνα, και το ευχάριστο προσωπικό της, σας υποδέχονται πάντα με χαμόγελο.

Εδώ, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και καλοδεχούμενοι. Γυναίκες και άντρες μπορούν να απολαμβάνουν φροντίδα και σύγχρονες υπηρεσίες, βασισμένες στις τελευταίες τάσεις.

Στο ζεστό, φιλικό περιβάλλον του Queensway_byNina μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες επαγγελματικής φροντίδας τεχνητών νυχιών με Gel και Acrygel, χαλαρωτικά και απολαυστικά μανικιούρ-πεντικιούρ, αλλά και θεραπευτικό πεντικιούρ, Lash Lift και Brow Lift, σχηματισμό φρυδιών και υπηρεσίες αποτρίχωσης.

Η επαγγελματική περιποίηση των νυχιών και των χεριών είναι μία μικρή πολυτέλεια που όλες οι γυναίκες αξίζουν να προσφέρουν στον εαυτό τους. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα όμορφα χέρια συμπληρώνουν το στυλ και τονώνουν την αυτοπεποίθηση.

Στο Queensway_byNina φυσικά παρέχονται όλες οι σύγχρονες τεχνικές περιποίησης, όπως απλό μανικιούρ, ημιμόνιμο και φυσική ενίσχυση ή επέκταση με tips σε gel και ακρυλικό. Δείτε περισσότερα...

Διεύθυνση: Ιωάννου Μιχαήλ 2, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 285043

Head to toe

head-to-toe.jpg

Εάν θέλεις περιποίηση από την κορυφή μέχρι τα νύχια, το Head to Toe στο κέντρο της πόλης είναι αυτό που χρειάζεσαι!

Ένας σύγχρονος χώρος περιποίησης και αισθητικής, όπου η ανανέωση της εμφάνισής σου είναι προτεραιότητα. Το Head to Toe είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, όπου με αγάπη και μεράκι δείχνουν μεγάλη προσήλωση στη λεπτομέρεια για να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το άριστα καταρτισμένο team του σε υποδέχεται με χαμόγελο, ακούει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και με πολλή δημιουργικότητα σου προτείνει αυτό που σου ταιριάζει. Ο άνετος και φιλόξενος χώρος, συμβάλλει στο να χαλαρώσεις και να απολαύσεις στιγμές περιποίησης.

Στο Head to Toe θα βρεις όλα όσα ψάχνεις για μανικιούρ, αλλά και πεντικιούρ – από κλασικό μέχρι θεραπευτικό ή spa για επιπλέον ενυδάτωση, πάντα με τα καλύτερα προϊόντα. Κι εδώ είναι και εξειδικευμένοι στο Nail Art, δημιουργούν δηλαδή απίθανα σχέδια στα νύχια σου, χωρίς τη βοήθεια αυτοκόλλητου! Μπορείς να δεις τα νύχια σου να μεταμορφώνονται κυριολεκτικά σε έργα τέχνης!

Εκτός όμως από όλες τις υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ, στο Head to Toe εξειδικεύονται στην ποδολογία.

Διεύθυνση: Γ. Χαραλάμπους Κυπρίου 4, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 267081











ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία