Λόγια του Βαρδάρη

 • Αδημονώντας για τα λόγια του Καραμανλή
  26/06/2019 22:46

  Αδημονώντας για τα λόγια του Καραμανλή

  Δεν κρατιόντουσαν οι χιλιάδες οπαδοί της ΝΔ που γέμισαν το Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης για να ακούσουν τον Κώστα Καραμανλή να μιλάει έπειτα από 10 χρόνια ξανά από βήμα εκδήλωσης. Αυτό τους οδήγησε στο σημείο ακόμα και να γιουχάρουν τον πρόεδρο της διοικούσας της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Τάσο Σπηλιόπουλο, για να κατέβει από το βήμα.

  Η έναρξη της εκδήλωσης ήταν προγραμματισμένη στις 19:30 και από νωρίς στην είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να υποδεχθεί ακόμα και από την πόρτα του αυτοκινήτου τον πρώην πρωθυπουργό. Ο Κώστας Καραμανλής έφτασε στο Ι. Βελλίδης δυο λεπτά πριν τις 20:00 και από τις θερμές αγκαλιές και τις συνομιλίες που είχε με στελέχη της ΝΔ έκανε περίπου 10 λεπτά να καθίσει στη θέση του. Η επιθυμία του κόσμου κορυφώθηκε και εύκολα κάποιος μπορούσε να διακρίνει πως αδημονούσε να τον ακούσει να μιλάει. Όμως όλα κύλησαν βάσει του προγράμματος που παρουσίασε από χθες το makthes.gr. Πρώτα μίλησε ο Τάσος Σπηλιόπουλος, έπειτα παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές και η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία Καραμανλή.

  Ωστόσο η ομιλία του προέδρου της διοικούσας φαίνεται πως ήταν λίγο μεγαλύτερη από ό,τι περίμεναν οι παρευρισκόμενοι. Αρχικά τον χειροκροτούσαν προτού καν ολοκληρώσει τις προτάσεις του. Όμως ο κ. Σπηλιόπουλος συνέχισε να μιλάει και να αναλύει το πρόγραμμα Μητσοτάκη. Έτσι δεν άργησαν ακόμα και τα γιουχαρίσματα, πάντα σε χιουμοριστικό αλλά αγανακτισμένο ύφος.

  Αφού παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι ο κ. Σπηλιόπουλος ξανά πήρε τον λόγο και τότε αντέδρασε ακόμα και ο Κώστας Καραμανλής. Γελώντας και δείχνοντας τον εαυτό του, ρωτούσε «εγώ θα μιλήσω;». Απτόητος ο κ. Σπηλιόπουλος έκανε μια μακροσκελή εκφώνηση για τον Κώστα Καραμανλή και όταν είπε το όνομά του, όλοι στην αίθουσα σηκώθηκαν όρθιοι και  το επαναλάμβαναν εν χορώ.


Δείτε ακόμα