Λόγια του Βαρδάρη

  • Το ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Νέα Υόρκη (βίντεο)
    29/04/2024 07:58

    Το ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Νέα Υόρκη (βίντεο)

    Περιοδεία σε ΗΠΑ και Καναδά πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, η οποία και ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Υόρκη.

    Ειδικότερα, μετά την επίσκεψή του στο κατειλημμένο Πανεπιστήμιο του Κολούμπια στη Νέα Υόρκη, που πραγματοποίησε την Παρασκευή, ο κ. Κουτσούμπας βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Αστόρια, όπου και μίλησε σε συγκέντρωση της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ.

    Την παράσταση, όμως, την έκλεψε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ όχι με την ομιλία του αλλά με το... βαρύ ζεϊμπέκικο που χόρεψε στη συνέχεια. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κουτσούμπας έδειξε για ακόμη μία φορά τις χορευτικές του ικανότητες, με ένα ζεϊμπέκικο υπό τον ήχο του τραγουδιού «Σαν απόκληρος γυρίζω».

    Σημειώνεται πως ο Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκε στη Νέα Υόρκη με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ και συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του Συνδικάτου Εργαζομένων στην «Amazon» και τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.