Λόγια του Βαρδάρη

  • Το μήνυμα της παρουσίας Τσίπρα στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές
    20/04/2024 11:02

    Το μήνυμα της παρουσίας Τσίπρα στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές

    Στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στο κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" βρέθηκε χθες ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας ο οποίος μάλιστα καταχειροκροτήθηκε από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος που βρέθηκε εκεί.

    Η παρουσία Τσίπρα στην κομματική εκδήλωση αξιολογήθηκε από την Κουμουνδούρου ως πολύ σημαντική αφού στέλνει το μήνυμα της ενότητας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενόψει της κρίσιμης μάχης των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ενότητας μάλιστα από την κορυφή, μιας και ο κ. Τσίπρας το τελευταίο διάστημα ήταν αποστασιοποιημένος από το κόμμα του οποίου διετέλεσε πρόεδρος επί μια δεκαπενταετία.

    Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε βρεθεί πρόσφατα στο 4ο Συνέδριο του κόμματος, εξηγώντας μάλιστα με δημόσια παρέμβασή του λίγο πριν ξεκινήσουν οι εργασίες του συνεδρίου τους λόγους της απουσίας του. 

    Ιδιαίτερα θερμή ήταν η αντίδραση του κόσμου όταν ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας. «Όταν είσαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ένα ολόκληρο καλοδουλεμένο σύστημα που παίρνει εντολές κατευθείαν από το Μαξίμου, δουλεύει με ένα σκοπό: πως θα διαστρεβλώσει, πως θα δολοφονήσει τον χαρακτήρα σου. Αυτό το έχει ζήσει περισσότερο από τον καθένα μας στην μακρά πολιτική του σταδιοδρομία και διαδρομή ο Αλέξης Τσίπρας» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

    Στο τέλος της εκδήλωσης ο πρώην πρωθυπουργός, ανέβηκε στην εξέδρα, μετά από κάλεσμα που του απηύθυνε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Αλέξη ανέβα επάνω», του είπε χαρακτηριστικά αφού προηγουμένως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε ότι χρωστάει την ένταξή του στην πολιτική στον Αλέξη Τσίπρα.