Ξεκίνησε η αντι-Σκορδά Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία στο ξεκίνημα της εκπομπής έστειλε τα χαιρετίσματά της στην κολλητή της Φαίη, που τη διαδέχτηκε στη ζώνη του μεσημεριού του Alter. Mες στην καλή χαρά η Σταματίνα για τα καθήκοντα που την ανατέθηκαν, αλλά και για το “ποδαρικό” που της έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης. Κατά τα άλλα, η εκπομπή δεν μας επεφύλαξε κάτι το διαφορετικό σε σχέση με αυτή που βλέπαμε μέχρι πρότινος.
Στην πρώτη αυτή εκπομπή της Σταματίνας ήταν παρούσα και η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία μίλησε για πολλοστή φορά για την περιπέτεια της υγείας της. Μέσα σε όλα είδαμε να γίνεται και πρόταση γάμου on air στη βορειοελλαδίτισσα παρουσιάστρια, όχι από τον αγαπημένο της, δικηγόρο Θέμη Σοφό, αλλά από έναν φανατικό θαυμαστή της. Όλα τα ’χει ο μπαξές.
Να “κρατήσει το κορίτσι (λέγε με Θρασκιά) που είναι καλό” και τον χειμώνα, ώστε να τους σκίσουν όλους, πρότεινε ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης στον Γιώργο Παπαδάκη. Τι απάντησε ο “βασιλιάς” των πρωινών τηλεθεάσεων; Αφού έκανε τον σταυρό του είπε “μακάρι”, στέλνοντας έτσι το μήνυμά του στα ανώτερα στελέχη.
Δεν βρίσκουν αρχισυντάκτρια της αρεσκείας τους οι Λιάγκας - Σκορδά, κι όσο οι μέρες περνούν τα πράγματα δυσκολεύουν. Πάντως χθες προσέγγισαν όπως μάθαμε την Κλεοπάτρα Πατλάκη και είχαν μια πρώτη συζήτηση μαζί της, χωρίς ωστόσο να καταλήξουν κάπου. Η Πατλάκη πάντως δεν έχει κλείσει πουθενά μέχρι στιγμής και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας της με το πρωινό του Mega. Ίδωμεν.
Τις σπόντες της πέταξε προς Mega μεριά η Ευγενία Μανωλίδου λέγοντας χαρακτηριστικά: “Θα περιμένω να δω τη στήριξη του καναλιού στο reality και μετά θα μιλήσω”. Να υποθέσω ότι έχει παραπονάκια η Ευγενία. Εμ, κοτζάμ βεντέτα που ’ναι, λογικό μου φαίνεται. Χι, χι, χι.


Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια.