Αφιερώματα

Αφιέρωμα: Ανακαλύψτε τα 9 από τα καλύτερα κρεοπωλεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης

Ένα ταξίδι στις νέες γαστρονομικές τάσεις του κόσμου

 19/12/2022 18:15

Αφιέρωμα: Ανακαλύψτε τα 9 από τα καλύτερα κρεοπωλεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης

Οι εποχές όπου τα κρεοπωλεία ήταν απλώς για να πάμε, να αγοράσουμε το κρέας της επιλογής μας και να φύγουμε έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Τα καταστήματα πέρασαν στις επόμενες γενιές που έφεραν όλες τις νέες τεχνολογίες, νέο εξοπλισμό, τις παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις.

Πλέον μια επίσκεψη στα νέα κρεοπωλεία είναι εμπειρία και ένα ταξίδι σε νέες γεύσεις! Ψάξαμε εμείς για εσάς, τα 9 από τα καλύτερα Κρεοπωλεία στη Δυτική Θεσσαλονίκη και σας προσκαλούμε να τα γνωρίσετε!

Το Κρεοπωλείο της γειτονιάς

gheitonias.jpg

Το Κρεοπωλείο της Γειτονιάς εδώ και 10 χρόνια στα δυτικά της πόλης αποτελεί μία σίγουρη επιλογή για φρέσκο και ποιοτικό κρέας. Είναι ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο κρεοπωλείο το οποίο δραστηριοποιείται στην εμπορία νωπού κρέατος, δίνοντας έμφαση στην υψηλή ποιότητα, την γεύση και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Οι άνθρωποι εδώ είναι πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαμόγελο και ευγένεια. Οι ιδιοκτήτες, 4ης γενιάς κρεοπώλες, ξέρουν από καλό κρέας, και είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να κάνετε τις καλύτερες επιλογές.

Στο Κρεοπωλείο της Γειτονιάς βρίσκετε τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα κρέατα της αγοράς. Ελληνικά κρέατα, μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, σε διάφορες κοπές και παρασκευές.

Όλες οι παρασκευές τους είναι χειροποίητες και φτιαγμένες με μεράκι και προσοχή, όπως ακριβώς θα έφτιαχνε το φαγητό της μία παραδοσιακή μαγείρισσα. Οι συνταγές για τους συνδυασμούς και τις μαρινάδες, προκύπτουν μετά από έρευνα και δοκιμές, ώστε να καταλήγει στο τραπέζι σας το καλύτερο δυνατό προϊόν. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 45, Κορδελιό
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 559490

Μπουτίκ κρεάτων Πάσχος

-3PsqZ.jpg

Η «Μπουτίκ Κρεάτων Πάσχος» λειτουργεί τα τελευταία πέντε χρόνια στα Πεύκα Θεσσαλονίκης και τα τελευταία τριανταπέντε στο Σοχό, όπου ξεκίνησε, το 1988, από το Γεώργιο Πάσχο, τον πατέρα της οικογένειας.

Είναι, σήμερα, μία οικογενειακή επιχείρηση, που έχει αναλάβει η δεύτερη γενιά – τέσσερις κόρες κι ένας γιος. Όπως οι ίδιοι λένε είναι, όλα αυτά τα χρόνια, «ορκισμένοι» στο ελληνικό κρέας, πωλώντας προϊόντα από μοσχάρια που προέρχονται αποκλειστικά από τη μονάδα τους, μεγαλωμένα με τις καλύτερες τροφές, με αγάπη και μεράκι.

Το πρώτο κρεοπωλείο που άνοιξε στο Σοχό Θεσσαλονίκης – ανακαινισμένο πλέον – έχει κερδίσει, όλα αυτά τα χρόνια, τους φανατικούς του πελάτες, που το εμπιστεύονται για την εξαιρετική ποιότητα των κρεάτων του και την άμεση σχέση που έχουν αναπτύξει με την ιδιοκτήτρια οικογένεια.

Από τις κτηνοτροφικές αυτές μονάδες της οικογενείας – μία παραδοσιακή και δυναμικά εξελισσόμενη επιχείρηση, όπου τηρούνται όλες οι πατροπαράδοτες διδαχές δεκαετιών ως προς την παραγωγή ποιοτικού μοσχαρίσιου κρέατος - προέρχονται τα κρέατα που μπορούμε να προμηθευτούμε καθημερινά στη «Μπουτίκ Κρεάτων Πάσχος», εν ολίγοις παραδοσιακές γεύσεις, σε έναν σύγχρονο κι εξειδικευμένο χώρο. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόφος Παπανικολάου 66, Πεύκα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 676050

Κρεοπωλείο Σάββας

-bPAwn.jpg

Στην περιοχή της Πολίχνης, στα δυτικά της πόλης, υπάρχει ένα κατάστημα με πολυετή ιστορία, που προσφέρει φρέσκο κρέας από το 1958 μέχρι σήμερα, περνώντας από γενιά σε γενιά και συνεχίζοντας με την ίδια ψυχή και αγάπη για το καλό κρέας και τη σωστή εξυπηρέτηση.

Με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, το «Κρεοπωλείο Σάββας» προσφέρει αδιάκοπα επί 6 δεκαετίες και πλέον, αγνό, εντόπιο κρέας με πληθώρα επιλογών σε είδη και κοπές.

Το «Κρεοπωλείο Σάββας» έχει περάσει σήμερα στην τρίτη γενιά της οικογένειας Αβραμίδη, η οποία εργάζεται καθημερινά με πολύ μεράκι για να ικανοποιεί απόλυτα και πάντα το κοινό του, που είναι σταθερό, ενώ η φήμη του κρεοπωλείου συνεχώς εξαπλώνεται.

Παράλληλα, η οικογένεια Αβραμίδη επιλέγει σταθερά όλα αυτά τα χρόνια τους συνεργάτες της, φροντίζοντας πάντοτε να αποκτά την καλύτερη ποιότητα σε ελληνικό κρέας, χωρίς καμία έκπτωση στην καταλληλότερη επιλογή των προϊόντων που θα καταλήξουν στο φούρνο, στην κατσαρόλα, στο barbecue και ακολούθως στο τραπέζι σου. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη 69, Πολίχνη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 651285, 6932916840

Κρεοπωλείο Βαρδόπουλος

-FwYU1.jpg

Όταν μία ανάγκη για διαρκή δημιουργία συναντά το χώρο της διάθεσης νωπών κρεάτων, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι άλλο, από έναν χώρο όπου οι προτάσεις ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες.

Στο «Κρεοπωλείο Βαρδόπουλος», στον Εύοσμο, πατέρας και κόρη διατηρούν μαζί μία επιχείρηση που πρωτοάνοιξε το 2000, με όσο το δυνατόν καλύτερης ποιότητας κρέατα, βιολογικές επιλογές κι αρκετά προϊόντα τύπου delicatessen, που συμβάλλουν σε ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε τραπέζι.

Μία μεγάλη ποικιλία κρεατοσκευασμάτων - πάνω από 70 κωδικοί οι οποίοι εμπλουτίζονται διαρκώς με νέες συνταγές - με περισσότερα είδη σχάρας το καλοκαίρι και περισσότερα προϊόντα για φούρνο το χειμώνα, συγκαταλέγονται στα προϊόντα του κρεοπωλείου.

Για το μοσχαρίσιο κρέας υπάρχει η επιλογή ντόπιου ελληνικού ή Γαλλίας αναλόγως των γευστικών προτιμήσεων των πελατών, ενώ όλα τα υπόλοιπα κρέατα του καταστήματος, είναι ελληνικής προέλευσης. Στα ράφια του κρεοπωλείου βρίσκουμε αρκετές βιολογικές επιλογές όπως βιολογικό μοσχάρι Αναρράχης Κοζάνης, βουβαλίσια προϊόντα από την Κερκίνη Σερρών, προϊόντα μαύρου χοίρου από αυτόχθονη φυλή της Μακεδονίας και ποικιλία από κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής Ιωαννίνων, Μακεδονίας και Κρήτης.

Κατόπιν παραγγελίας βρίσκει κανείς και προϊόντα όπως rib eye Αργεντινής, μπριζόλες Tomahawk ή άλλες κοπές. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αγίου Κωνσταντίνου 101, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 660070

Κρεαταγορά Σταυρούπολης

-mfU09.jpg

Η «Κρεαταγορά Σταυρούπολης» είναι η συνέχεια μίας οικογενειακής παράδοσης, που μέχρι το 2006, λειτουργούσε σε άλλο χώρο. Είναι ένα κρεοπωλείο με όλα τα είδη που αναζητά κανείς σε κρέας και κρεατοσκευάσματα, αλλά και με περίπου 100 κωδικούς τοπικών προϊόντων από μικρές οικοτεχνίες των γύρω περιοχών, που εγγυώνται την ποιότητα σε κάθε βιτρίνα και ράφι της.

Εδώ κάθε κρέας, κάθε κατηγορίας, προέρχεται από επιλεγμένες περιοχές γειτονικές της Θεσσαλονίκης, όπως η Νάουσα, η Κατερίνη, η Βέροια, ο Λαγκαδάς, κ.ά., ενώ τα κοτόπουλα είναι χωριάτικα, ελευθέρας βοσκής, από την Κρήτη και τα Γιάννενα.

Ο μοσχαρίσιος κιμάς κι ο χειροποίητος γύρος, είναι μεταξύ των προϊόντων που επιλέγουν κυρίως οι πελάτες, μαζί και με τα μπιφτέκια, τα σουτζουκάκια και τα χοιρινά σνίτσελ, ενώ ξεχωρίζουν τα προϊόντα κοτόπουλου, όπως τα παναρισμένα κεφτεδάκια κοτόπουλου, το σνίτσελ με διάφορα παναρίσματα και η τηγανιά.

Ανάλογα με την εποχή, παρασκευάζονται και ειδικά προϊόντα, βασικά για κάθε γιορτινό ή άλλο τραπέζι. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μεσολογγίου 13, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 665500

Ελληνικά Κρέατα Νερατζάκης

-7WedU.jpg

Το κρεοπωλείο Ελληνικά Κρέατα Νερατζάκη έχει μακρά ιστορία στο ποιοτικό κρέας. Εδώ και 50 χρόνια γράφει ιστορία στο είδος του, με τα καλύτερα κρέατα της πόλης. Η ποιότητα το κρατά στην κορυφή ήδη, 3 γενιές.

Μία οικογενειακή επιχείρηση, που δημιουργεί ένα όμορφο, ζεστό κλίμα στον πελάτη με την ευγένεια και την άψογη εξυπηρέτηση. Αυτό είναι και το στοιχείο που τους κάνει να ξεχωρίσουν, σε συνδυασμό πάντα με την εξαιρετική ποιότητα στα κρέατα και τις λογικές τιμές.

Δεν πρόκειται όμως απλά για ένα ακόμη κρεοπωλείο. Εδώ βρίσκεται έναν ολοκληρωμένο πολυχώρο της γειτονιάς. Πέρα από κρέας και τα παράγωγά του, μπορείτε να βρείτε ακόμη μία μεγάλη γκάμα από προϊόντα παντοπωλείου και μαναβική.

Με αυτό τον τρόπο παρέχουν όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε ένα πλήρες, νόστιμο γεύμα, ενώ θα βρείτε και όλα τα είδη για την καθημερινότητα σας, από το ξεκίνημα της ημέρας σας με φρέσκο ψωμί, γευστικά snacks και γλυκίσματα έως προϊόντα καθαριότητας για το σπίτι. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Στρατηγού Ζέρβα Ναπολέοντα 27, Μενεμένη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 763332

Meat for you

meat-for-you.jpg

Oικογενειακή επιχείρηση το «Meat for you», άνοιξε το Σεπτέμβριο του 2020 στη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου, στους Αμπελόκηπους, φέροντας μία προηγούμενη εμπειρία ετών της οικογένειας. Ένας χώρος με αποκλειστικά χειροποίητα κρεατοσκευάσματα, φτιαγμένα από τους ανθρώπους της επιχείρησης, με νέα προϊόντα να προκύπτουν κάθε τόσο, με γνώμονα πάντα την πολύ καλή εξυπηρέτηση, σε συνδυασμό με την καλύτερη ποιότητα, σε όλα τα είδη.

Οι άνθρωποι του «Meat for you», τρίτης γενιάς κρεοπώλες, είναι μία ομάδα που έχει μάθει να μη συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από το άριστα σε ποιότητα κι εξυπηρέτηση. Ο καθένας, συμπληρώνει τον άλλο.

Είτε πρόκειται για το άτομο που εμπνέεται και δημιουργεί τα κρεατοσκευάσματα με κλασσικές, αλλά και πρωτότυπες δημιουργίες – σε συνδυασμό με το άριστης ποιότητας κρέας με τα φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά και τα μπαχαρικά, οι συγκεκριμένες δημιουργίες είναι ικανές να εκπλήξουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους – είτε για το μέλος της ομάδας που αναζητά τις καλύτερες και ποιοτικότερες φάρμες για προμήθεια πρώτων υλών, είτε για τον άνθρωπο που παρακολουθεί τις νέες τάσεις εντός κι εκτός Ελλάδας, όσον αφορά στις νέες κοπές και σε καινούρια προϊόντα, η ομάδα προσπαθεί διαρκώς να εξελίσσεται, προτείνοντας νέες επιλογές. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου 53, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 746831

Meet the meat

meet-meat.jpg

Το «Meet the Meat» στην Αριστοτέλους 6 στο Ελευθέριο - Κορδελιό, είναι ένα από τα καταστήματα της δυτικής Θεσσαλονίκης, όπου τα πάντα γίνονται με χαμόγελο και με μία οικεία, θετική στάση των ανθρώπων του.

Το κατάστημα πρωτοάνοιξε το 2003 και σήμερα συμπληρώνει 19 έτη λειτουργίας έχοντας, πλέον, κερδίσει τους φανατικούς του πελάτες, που φτάνουν μέχρι εκεί κι από άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης ή εκτός αυτής.

Λειτουργώντας κι ως παντοπωλείο προτείνει, εκτός από τα ποιοτικά του κρεατικά, τοπικά προϊόντα που μπορούν, σε συνδυασμό, να αποτελέσουν τα συστατικά για ένα ολοκληρωμένο, νόστιμο γεύμα.

Έχοντας, στο παρελθόν παππού κρεοπώλη, η σημερινή ιδιοκτήτρια του «Meet the Meat» συνεχίζει την παράδοση στο χώρο και κερδίζει οποιονδήποτε, με τη γλυκύτητά της. Στο κρεοπωλείο της όλα είναι τοπικά, ποιοτικά και στις καλύτερες δυνατές τιμές, με τα λουκάνικα που βασίζονται σε τοπική συνταγή των Γρεβενών, να ξεχωρίζουν. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 6, Κορδελιό
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 773551

Κρεοπωλείο 7ΛΟΦΟΣ

7lofos.jpg

Στη Μεγάλου Αλεξάνδρου 4, στους Αμπελόκηπους, το Κρεοπωλείο «7ΛΟΦΟΣ» προσφέρει, από το 2000, τη δική του εξειδίκευση σε εκλεκτά κρέατα.

Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με τη φιλοσοφία της άμεσης εξυπηρέτησης και της ποιότητας στα προϊόντα που το διαπνέει, μπορείς να βρεις καθημερινά μία μεγάλη ποικιλία από κρέατα και δικά τους κρεατοσκευάσματα, από τις κλασσικές επιλογές, μέχρι τις premium κοπές, για τις οποίες ξεχωρίζουν.

Η έννοια της ποιότητας είναι εμφανής σε κάθε τομέα του Κρεοπωλείου «7ΛΟΦΟΣ», που εδώ και 22 χρόνια διακρίνεται για τα εκλεκτά του προϊόντα, τόσο στον τομέα των κρεάτων, όσο και των deli προτάσεων που έχει να σου κάνει σε sauce, τυριά και άλλα, για να συνοδέψεις την κάθε σου επιλογή.

Στις βιτρίνες του ξεχωρίζουν οι Premium κοπές, όπως και τα εκλεκτά κρέατα άριστης ποιότητας, και στα δικά τους χειροποίητα παρασκευάσματα, τα οποία μπορείς να βρεις σε μεγάλη ποικιλία.

Μαζί με τις παραδοσιακές γεύσεις σε κάθε είδους κρέας, θα βρεις και gourmet προτάσεις.

Περιηγήσου μεταξύ ζουμερών χοιρινών μπριζολών – το αγαπημένο ίσως, για τους ίδιους, comfort food των ελληνικών νοικοκυριών – κιμάδων, σνίτσελ, πανσετών, ρολών, προϊόντων κοτόπουλου, κουνελιού, κ.ά.

Δοκίμασε το premium ποιότητας Ribeye Black Angus Αμερικής, τη σπαλομπριζόλα, το ζουμερό και γευστικά μαριναρισμένο χοιρομέρι, την Tomahawk, την Tagliata ή μοσχαρίσιο Οσομπούκο, λουκάνικα κάθε είδους και φυσικά πιο «μερακλήδικα» προϊόντα, όπως κοντοσούβλι, αρνάκι ή κατσίκι.

Διεύθυνση: Μέγα Αλεξάνδρου 24, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 720888










Οι εποχές όπου τα κρεοπωλεία ήταν απλώς για να πάμε, να αγοράσουμε το κρέας της επιλογής μας και να φύγουμε έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Τα καταστήματα πέρασαν στις επόμενες γενιές που έφεραν όλες τις νέες τεχνολογίες, νέο εξοπλισμό, τις παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις.

Πλέον μια επίσκεψη στα νέα κρεοπωλεία είναι εμπειρία και ένα ταξίδι σε νέες γεύσεις! Ψάξαμε εμείς για εσάς, τα 9 από τα καλύτερα Κρεοπωλεία στη Δυτική Θεσσαλονίκη και σας προσκαλούμε να τα γνωρίσετε!

Το Κρεοπωλείο της γειτονιάς

gheitonias.jpg

Το Κρεοπωλείο της Γειτονιάς εδώ και 10 χρόνια στα δυτικά της πόλης αποτελεί μία σίγουρη επιλογή για φρέσκο και ποιοτικό κρέας. Είναι ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο κρεοπωλείο το οποίο δραστηριοποιείται στην εμπορία νωπού κρέατος, δίνοντας έμφαση στην υψηλή ποιότητα, την γεύση και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Οι άνθρωποι εδώ είναι πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαμόγελο και ευγένεια. Οι ιδιοκτήτες, 4ης γενιάς κρεοπώλες, ξέρουν από καλό κρέας, και είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να κάνετε τις καλύτερες επιλογές.

Στο Κρεοπωλείο της Γειτονιάς βρίσκετε τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα κρέατα της αγοράς. Ελληνικά κρέατα, μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, σε διάφορες κοπές και παρασκευές.

Όλες οι παρασκευές τους είναι χειροποίητες και φτιαγμένες με μεράκι και προσοχή, όπως ακριβώς θα έφτιαχνε το φαγητό της μία παραδοσιακή μαγείρισσα. Οι συνταγές για τους συνδυασμούς και τις μαρινάδες, προκύπτουν μετά από έρευνα και δοκιμές, ώστε να καταλήγει στο τραπέζι σας το καλύτερο δυνατό προϊόν. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 45, Κορδελιό
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 559490

Μπουτίκ κρεάτων Πάσχος

-3PsqZ.jpg

Η «Μπουτίκ Κρεάτων Πάσχος» λειτουργεί τα τελευταία πέντε χρόνια στα Πεύκα Θεσσαλονίκης και τα τελευταία τριανταπέντε στο Σοχό, όπου ξεκίνησε, το 1988, από το Γεώργιο Πάσχο, τον πατέρα της οικογένειας.

Είναι, σήμερα, μία οικογενειακή επιχείρηση, που έχει αναλάβει η δεύτερη γενιά – τέσσερις κόρες κι ένας γιος. Όπως οι ίδιοι λένε είναι, όλα αυτά τα χρόνια, «ορκισμένοι» στο ελληνικό κρέας, πωλώντας προϊόντα από μοσχάρια που προέρχονται αποκλειστικά από τη μονάδα τους, μεγαλωμένα με τις καλύτερες τροφές, με αγάπη και μεράκι.

Το πρώτο κρεοπωλείο που άνοιξε στο Σοχό Θεσσαλονίκης – ανακαινισμένο πλέον – έχει κερδίσει, όλα αυτά τα χρόνια, τους φανατικούς του πελάτες, που το εμπιστεύονται για την εξαιρετική ποιότητα των κρεάτων του και την άμεση σχέση που έχουν αναπτύξει με την ιδιοκτήτρια οικογένεια.

Από τις κτηνοτροφικές αυτές μονάδες της οικογενείας – μία παραδοσιακή και δυναμικά εξελισσόμενη επιχείρηση, όπου τηρούνται όλες οι πατροπαράδοτες διδαχές δεκαετιών ως προς την παραγωγή ποιοτικού μοσχαρίσιου κρέατος - προέρχονται τα κρέατα που μπορούμε να προμηθευτούμε καθημερινά στη «Μπουτίκ Κρεάτων Πάσχος», εν ολίγοις παραδοσιακές γεύσεις, σε έναν σύγχρονο κι εξειδικευμένο χώρο. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόφος Παπανικολάου 66, Πεύκα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 676050

Κρεοπωλείο Σάββας

-bPAwn.jpg

Στην περιοχή της Πολίχνης, στα δυτικά της πόλης, υπάρχει ένα κατάστημα με πολυετή ιστορία, που προσφέρει φρέσκο κρέας από το 1958 μέχρι σήμερα, περνώντας από γενιά σε γενιά και συνεχίζοντας με την ίδια ψυχή και αγάπη για το καλό κρέας και τη σωστή εξυπηρέτηση.

Με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, το «Κρεοπωλείο Σάββας» προσφέρει αδιάκοπα επί 6 δεκαετίες και πλέον, αγνό, εντόπιο κρέας με πληθώρα επιλογών σε είδη και κοπές.

Το «Κρεοπωλείο Σάββας» έχει περάσει σήμερα στην τρίτη γενιά της οικογένειας Αβραμίδη, η οποία εργάζεται καθημερινά με πολύ μεράκι για να ικανοποιεί απόλυτα και πάντα το κοινό του, που είναι σταθερό, ενώ η φήμη του κρεοπωλείου συνεχώς εξαπλώνεται.

Παράλληλα, η οικογένεια Αβραμίδη επιλέγει σταθερά όλα αυτά τα χρόνια τους συνεργάτες της, φροντίζοντας πάντοτε να αποκτά την καλύτερη ποιότητα σε ελληνικό κρέας, χωρίς καμία έκπτωση στην καταλληλότερη επιλογή των προϊόντων που θα καταλήξουν στο φούρνο, στην κατσαρόλα, στο barbecue και ακολούθως στο τραπέζι σου. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη 69, Πολίχνη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 651285, 6932916840

Κρεοπωλείο Βαρδόπουλος

-FwYU1.jpg

Όταν μία ανάγκη για διαρκή δημιουργία συναντά το χώρο της διάθεσης νωπών κρεάτων, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι άλλο, από έναν χώρο όπου οι προτάσεις ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες.

Στο «Κρεοπωλείο Βαρδόπουλος», στον Εύοσμο, πατέρας και κόρη διατηρούν μαζί μία επιχείρηση που πρωτοάνοιξε το 2000, με όσο το δυνατόν καλύτερης ποιότητας κρέατα, βιολογικές επιλογές κι αρκετά προϊόντα τύπου delicatessen, που συμβάλλουν σε ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε τραπέζι.

Μία μεγάλη ποικιλία κρεατοσκευασμάτων - πάνω από 70 κωδικοί οι οποίοι εμπλουτίζονται διαρκώς με νέες συνταγές - με περισσότερα είδη σχάρας το καλοκαίρι και περισσότερα προϊόντα για φούρνο το χειμώνα, συγκαταλέγονται στα προϊόντα του κρεοπωλείου.

Για το μοσχαρίσιο κρέας υπάρχει η επιλογή ντόπιου ελληνικού ή Γαλλίας αναλόγως των γευστικών προτιμήσεων των πελατών, ενώ όλα τα υπόλοιπα κρέατα του καταστήματος, είναι ελληνικής προέλευσης. Στα ράφια του κρεοπωλείου βρίσκουμε αρκετές βιολογικές επιλογές όπως βιολογικό μοσχάρι Αναρράχης Κοζάνης, βουβαλίσια προϊόντα από την Κερκίνη Σερρών, προϊόντα μαύρου χοίρου από αυτόχθονη φυλή της Μακεδονίας και ποικιλία από κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής Ιωαννίνων, Μακεδονίας και Κρήτης.

Κατόπιν παραγγελίας βρίσκει κανείς και προϊόντα όπως rib eye Αργεντινής, μπριζόλες Tomahawk ή άλλες κοπές. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αγίου Κωνσταντίνου 101, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 660070

Κρεαταγορά Σταυρούπολης

-mfU09.jpg

Η «Κρεαταγορά Σταυρούπολης» είναι η συνέχεια μίας οικογενειακής παράδοσης, που μέχρι το 2006, λειτουργούσε σε άλλο χώρο. Είναι ένα κρεοπωλείο με όλα τα είδη που αναζητά κανείς σε κρέας και κρεατοσκευάσματα, αλλά και με περίπου 100 κωδικούς τοπικών προϊόντων από μικρές οικοτεχνίες των γύρω περιοχών, που εγγυώνται την ποιότητα σε κάθε βιτρίνα και ράφι της.

Εδώ κάθε κρέας, κάθε κατηγορίας, προέρχεται από επιλεγμένες περιοχές γειτονικές της Θεσσαλονίκης, όπως η Νάουσα, η Κατερίνη, η Βέροια, ο Λαγκαδάς, κ.ά., ενώ τα κοτόπουλα είναι χωριάτικα, ελευθέρας βοσκής, από την Κρήτη και τα Γιάννενα.

Ο μοσχαρίσιος κιμάς κι ο χειροποίητος γύρος, είναι μεταξύ των προϊόντων που επιλέγουν κυρίως οι πελάτες, μαζί και με τα μπιφτέκια, τα σουτζουκάκια και τα χοιρινά σνίτσελ, ενώ ξεχωρίζουν τα προϊόντα κοτόπουλου, όπως τα παναρισμένα κεφτεδάκια κοτόπουλου, το σνίτσελ με διάφορα παναρίσματα και η τηγανιά.

Ανάλογα με την εποχή, παρασκευάζονται και ειδικά προϊόντα, βασικά για κάθε γιορτινό ή άλλο τραπέζι. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μεσολογγίου 13, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 665500

Ελληνικά Κρέατα Νερατζάκης

-7WedU.jpg

Το κρεοπωλείο Ελληνικά Κρέατα Νερατζάκη έχει μακρά ιστορία στο ποιοτικό κρέας. Εδώ και 50 χρόνια γράφει ιστορία στο είδος του, με τα καλύτερα κρέατα της πόλης. Η ποιότητα το κρατά στην κορυφή ήδη, 3 γενιές.

Μία οικογενειακή επιχείρηση, που δημιουργεί ένα όμορφο, ζεστό κλίμα στον πελάτη με την ευγένεια και την άψογη εξυπηρέτηση. Αυτό είναι και το στοιχείο που τους κάνει να ξεχωρίσουν, σε συνδυασμό πάντα με την εξαιρετική ποιότητα στα κρέατα και τις λογικές τιμές.

Δεν πρόκειται όμως απλά για ένα ακόμη κρεοπωλείο. Εδώ βρίσκεται έναν ολοκληρωμένο πολυχώρο της γειτονιάς. Πέρα από κρέας και τα παράγωγά του, μπορείτε να βρείτε ακόμη μία μεγάλη γκάμα από προϊόντα παντοπωλείου και μαναβική.

Με αυτό τον τρόπο παρέχουν όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε ένα πλήρες, νόστιμο γεύμα, ενώ θα βρείτε και όλα τα είδη για την καθημερινότητα σας, από το ξεκίνημα της ημέρας σας με φρέσκο ψωμί, γευστικά snacks και γλυκίσματα έως προϊόντα καθαριότητας για το σπίτι. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Στρατηγού Ζέρβα Ναπολέοντα 27, Μενεμένη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 763332

Meat for you

meat-for-you.jpg

Oικογενειακή επιχείρηση το «Meat for you», άνοιξε το Σεπτέμβριο του 2020 στη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου, στους Αμπελόκηπους, φέροντας μία προηγούμενη εμπειρία ετών της οικογένειας. Ένας χώρος με αποκλειστικά χειροποίητα κρεατοσκευάσματα, φτιαγμένα από τους ανθρώπους της επιχείρησης, με νέα προϊόντα να προκύπτουν κάθε τόσο, με γνώμονα πάντα την πολύ καλή εξυπηρέτηση, σε συνδυασμό με την καλύτερη ποιότητα, σε όλα τα είδη.

Οι άνθρωποι του «Meat for you», τρίτης γενιάς κρεοπώλες, είναι μία ομάδα που έχει μάθει να μη συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από το άριστα σε ποιότητα κι εξυπηρέτηση. Ο καθένας, συμπληρώνει τον άλλο.

Είτε πρόκειται για το άτομο που εμπνέεται και δημιουργεί τα κρεατοσκευάσματα με κλασσικές, αλλά και πρωτότυπες δημιουργίες – σε συνδυασμό με το άριστης ποιότητας κρέας με τα φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά και τα μπαχαρικά, οι συγκεκριμένες δημιουργίες είναι ικανές να εκπλήξουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους – είτε για το μέλος της ομάδας που αναζητά τις καλύτερες και ποιοτικότερες φάρμες για προμήθεια πρώτων υλών, είτε για τον άνθρωπο που παρακολουθεί τις νέες τάσεις εντός κι εκτός Ελλάδας, όσον αφορά στις νέες κοπές και σε καινούρια προϊόντα, η ομάδα προσπαθεί διαρκώς να εξελίσσεται, προτείνοντας νέες επιλογές. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου 53, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 746831

Meet the meat

meet-meat.jpg

Το «Meet the Meat» στην Αριστοτέλους 6 στο Ελευθέριο - Κορδελιό, είναι ένα από τα καταστήματα της δυτικής Θεσσαλονίκης, όπου τα πάντα γίνονται με χαμόγελο και με μία οικεία, θετική στάση των ανθρώπων του.

Το κατάστημα πρωτοάνοιξε το 2003 και σήμερα συμπληρώνει 19 έτη λειτουργίας έχοντας, πλέον, κερδίσει τους φανατικούς του πελάτες, που φτάνουν μέχρι εκεί κι από άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης ή εκτός αυτής.

Λειτουργώντας κι ως παντοπωλείο προτείνει, εκτός από τα ποιοτικά του κρεατικά, τοπικά προϊόντα που μπορούν, σε συνδυασμό, να αποτελέσουν τα συστατικά για ένα ολοκληρωμένο, νόστιμο γεύμα.

Έχοντας, στο παρελθόν παππού κρεοπώλη, η σημερινή ιδιοκτήτρια του «Meet the Meat» συνεχίζει την παράδοση στο χώρο και κερδίζει οποιονδήποτε, με τη γλυκύτητά της. Στο κρεοπωλείο της όλα είναι τοπικά, ποιοτικά και στις καλύτερες δυνατές τιμές, με τα λουκάνικα που βασίζονται σε τοπική συνταγή των Γρεβενών, να ξεχωρίζουν. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 6, Κορδελιό
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 773551

Κρεοπωλείο 7ΛΟΦΟΣ

7lofos.jpg

Στη Μεγάλου Αλεξάνδρου 4, στους Αμπελόκηπους, το Κρεοπωλείο «7ΛΟΦΟΣ» προσφέρει, από το 2000, τη δική του εξειδίκευση σε εκλεκτά κρέατα.

Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με τη φιλοσοφία της άμεσης εξυπηρέτησης και της ποιότητας στα προϊόντα που το διαπνέει, μπορείς να βρεις καθημερινά μία μεγάλη ποικιλία από κρέατα και δικά τους κρεατοσκευάσματα, από τις κλασσικές επιλογές, μέχρι τις premium κοπές, για τις οποίες ξεχωρίζουν.

Η έννοια της ποιότητας είναι εμφανής σε κάθε τομέα του Κρεοπωλείου «7ΛΟΦΟΣ», που εδώ και 22 χρόνια διακρίνεται για τα εκλεκτά του προϊόντα, τόσο στον τομέα των κρεάτων, όσο και των deli προτάσεων που έχει να σου κάνει σε sauce, τυριά και άλλα, για να συνοδέψεις την κάθε σου επιλογή.

Στις βιτρίνες του ξεχωρίζουν οι Premium κοπές, όπως και τα εκλεκτά κρέατα άριστης ποιότητας, και στα δικά τους χειροποίητα παρασκευάσματα, τα οποία μπορείς να βρεις σε μεγάλη ποικιλία.

Μαζί με τις παραδοσιακές γεύσεις σε κάθε είδους κρέας, θα βρεις και gourmet προτάσεις.

Περιηγήσου μεταξύ ζουμερών χοιρινών μπριζολών – το αγαπημένο ίσως, για τους ίδιους, comfort food των ελληνικών νοικοκυριών – κιμάδων, σνίτσελ, πανσετών, ρολών, προϊόντων κοτόπουλου, κουνελιού, κ.ά.

Δοκίμασε το premium ποιότητας Ribeye Black Angus Αμερικής, τη σπαλομπριζόλα, το ζουμερό και γευστικά μαριναρισμένο χοιρομέρι, την Tomahawk, την Tagliata ή μοσχαρίσιο Οσομπούκο, λουκάνικα κάθε είδους και φυσικά πιο «μερακλήδικα» προϊόντα, όπως κοντοσούβλι, αρνάκι ή κατσίκι.

Διεύθυνση: Μέγα Αλεξάνδρου 24, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 720888










ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία