Γυναικεία ένδυση

Α Collection Boutique: Γυναικεία ενδύματα και αξεσουάρ με υψηλή ποιότητα και διαχρονική αισθητική

Μία ελληνική μπουτίκ αφιερωμένη στη γυναίκα που συνδυάζει άνεση, στυλ, μοναδικότητα αλλά και δυναμισμό

 16/12/2023 20:35

Α Collection Boutique: Γυναικεία ενδύματα και αξεσουάρ με υψηλή ποιότητα και διαχρονική αισθητική

Στη γεμάτη ζωή αγορά της Καλαμαριάς και συγκεκριμένα στην οδό Καυκάσου 55, θα συναντήσετε μία elegant μπουτίκ που αποπνέει φινέτσα και διαχρονικό στυλ. Το όνομα αυτής είναι A Collection Boutique και δημιουργήθηκε το 2006 από την Αναστασία Δερμετζόγλου, με αμέριστη αγάπη και μεράκι.

collection-boutique2.jpg

Άνεση, άριστη ποιότητα και υψηλή αισθητική αποτελούν κυρίαρχα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις συλλογές ρούχων, τις οποίες θα ανακαλύψετε στη μπουτίκ. Συζητώντας με την ιδιοκτήτρια Αναστασία Δερμετζόγλου για την ιστορία της επιχείρησης, εκείνη μας ταξίδεψε κάποια χρόνια πίσω, στο ξεκίνημα της A Collection Boutique. «Από νεαρή ηλικία είχα μία έφεση προς το ωραίο ντύσιμο και ενώ οι σπουδές μου ήταν προς άλλη κατεύθυνση, πάντα υπήρχε στο μυαλό μου μία σκέψη για κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Φανταζόμουν τον εαυτό μου σε ένα περιβάλλον όπου θα κυριαρχεί η ομορφιά και το υψηλό γούστο.

collection-boutique3.jpg
collection-boutique4.jpg
collection-boutique5.jpg

Το προτέρημα μου στις ωραίες και σωστές επιλογές ρούχων το εφάρμοσα αρχικά στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, όπου με εμπιστευόντουσαν και με συμβουλευόντουσαν για τις επιλογές τους. Με το πέρασμα του χρόνου μου δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσω τη δική μου μπουτίκ ρούχων το Δεκέμβριο του 2006. Έτσι ξεκινά το ταξίδι της A Collection Boutique».

collection-boutique6.jpg
collection-boutique7.jpg
collection-boutique8.jpg
collection-boutique9.jpg

Στο κατάστημα θα βρείτε γυναικεία ρούχα άριστης ποιότητας για κάθε περίσταση της ζωής σας, όπως βραδινά φορέματα, ρούχα για γάμο ή βάπτιση, office look σχέδια αλλά και μία ολοκληρωμένη σειρά από casual wear κομμάτια. Παράλληλα για ένα ολοκληρωμένο και αναβαθμισμένο styling, στη μπουτίκ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γυναικείες τσάντες, καθημερινές αλλά και πιο βραδινές όπως επίσης stylish ζώνες και κοσμήματα.

collection-boutique10.jpg
collection-boutique11.jpg
collection-boutique12.jpg

Στο πλαίσιο της συζήτησης μας για την εξέλιξη της επιχείρησης, η Αναστασία Δερμετζόγλου μας ανέφερε χαρακτηριστικά. «Η επιχείρηση έχει μία σταθερά ανοδική πορεία εδώ και 18 χρόνια. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει εισαχθεί δυναμικά στο χώρο και η κόρη μου Βάσια Γεωργίου, η οποία έχοντας εξειδικευμένες σπουδές και εργασιακή εμπειρία στο χώρο της μόδας, ως επαγγελματίας στυλίστρια, προσφέρει στιλιστικές συμβουλές στις πελάτισσες της “Α Collection Boutique”. Στη συνέχεια ξεκίνησε να συμμετέχει και ο γιος μου Τάσος Γεωργίου, ο οποίος έχοντας αναπτύξει σπουδές μηχανολόγου μηχανικού, ανέλαβε τη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος του acollectionboutique.gr. Η δική μου παρουσία από την άλλη, διαθέτει την πολυετή πλέον εμπειρία στο χώρο, ενώ οι σπουδές μου στα οικονομικά, με βοήθησαν στην διαχείριση των οικονομικών στοιχείων της επιχείρησης».

collection-boutique13.jpg
collection-boutique14.jpg
collection-boutique15.jpg
collection-boutique16.jpg

Άριστη ποιότητα υφασμάτων, εξαιρετικό design και μοναδικότητα

Οι συλλογές ρούχων που θα ανακαλύψετε στην Α Collection Boutique, φέρουν υπογραφή κορυφαίων ελληνικών εταιρειών κατασκευής ενδυμάτων όπως οι Access Fashion, η Figaro Fashion και η Coelia. Επιπλέον θα συναντήσετε δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών ενώ κατά διαστήματα η μπουτίκ συνεργάζεται και με αναγνωρισμένες ευρωπαϊκές εταιρίες. Όλα τα ρούχα που φιλοξενούνται στο κατάστημα έχουν μοναδική ταυτότητα καθώς πίσω από κάθε ετικέτα υπάρχει και η εγγύηση του προϊόντος.

Στην A Collection Boutique η κάθε γυναίκα μπορεί να βρει όλα τα «must have items» της σεζόν. Μοναδικά κομμάτια, εμπνευσμένα πάντα από τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, με στόχο της ανάδειξη της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Για τις καθημερινές σας εμφανίσεις, επιλέξτε ανάμεσα σε στιλάτα all day outfit, casual αλλά κομμάτια σε office look. Από την άλλη εάν ψάχνετε το ιδανικό επίσημο look υπάρχει ολοκληρωμένη σειρά από βραδινά σύνολα, party φορέματα, και φυσικά ρούχα για πιο ιδιαίτερες στιγμές όπως αυτές του γάμου και της βάπτισης.

collection-boutique17.jpg
collection-boutique18.jpg
collection-boutique19.jpg
collection-boutique20.jpg
collection-boutique21.jpg

«Κύριο μέλημα μας ήταν και εξακολουθεί να είναι η προσωπική εξυπηρέτηση της κάθε πελάτισσας μας, καθώς η κάθε γυναίκα που μας επισκέπτεται είναι μία και μοναδική. Διαβάζουμε τον σωματότυπο και το στυλ της και τη βοηθούμε να βρει αυτό που χρειάζεται. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιλογή των ρούχων μας, με βασικό κριτήριο την άριστη ποιότητα υφασμάτων, ραφής και εφαρμογής» μας εκμυστηρεύεται η Αναστασία Δερμετζόγλου.

collection-boutique22.jpg
collection-boutique23.jpg

Και επειδή η μπουτίκ δίνει μεγάλη βαρύτητα στο ωραίο και ολοκληρωμένο styling, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κοσμήματα, χειροποίητες τσάντες και άλλα αξεσουάρ, από επώνυμα brand, όπως η Clic Jewels και αποκλειστικά σε εμάς το brand κοσμημάτων uncanny-world.com.

collection-boutique24.jpg
collection-boutique25.jpg

«Ως επιχείρηση φροντίζουμε πάντα και για τα plus size κορίτσια μας, προσφέροντας τους μοδάτες και κομψές επιλογές ρούχων. Τα ενδύματα καθώς και τα αξεσουάρ μας απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες γυναικών. Στην επιχείρηση μας έχουν ντυθεί και συνεχίζουν να ντύνονται 3 γενιές γυναικών. Η κόρη, η μητέρα αλλά και η γιαγιά καθώς αυτό που πρεσβεύουμε περήφανα είναι ότι η μόδα δεν έχει ηλικία» μας ανέφερε χαρακτηριστικά η ομάδα της A Collection Boutique.

collection-boutique26.jpg

Ενδύματα που παραμένουν για πάντα αναλλοίωτα στη ζωή της κάθε γυναίκας

Ο σεβασμός και η ειλικρίνεια απέναντι στο γυναικείο κοινό που εμπιστεύεται την A Collection Boutique, αποτέλεσαν βασικό παράγοντα στην ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα στην επιχείρηση και τον κόσμο που την επιλέγει.

Η Αναστασία Δερμετζόγλου και η κόρη της Βάσια Γεωργίου μας αναφέρουν περήφανα. «Έχουμε αναπτύξει μία πιο προσωπική και φιλική σχέση με μεγάλο αριθμό ανθρώπων από την αρχή ακόμα της λειτουργίας μας. Για εμάς η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι να παρουσιάζουμε ενδύματα, που παραμένουν για πάντα αναλλοίωτα στη ζωή της κάθε γυναίκας. Ακόμα και στις πωλήσεις του e shop μας, εάν κάποια κυρία χρειάζεται τις συμβουλές μας ασχολούμαστε σχολαστικά για την διαχείριση οποιουδήποτε ζητούμενου».

collection-boutique27.jpg
collection-boutique28.jpg

Η δυναμική παρουσία της μπουτίκ στα social media όπως Facebook, Instagram και Tik Tok βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στην εξέλιξη της αλλά και στο να γίνει γνωστό το όνομα της σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και στο εξωτερικό, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι αρκετά θετική και εκεί. Ολοκληρώνοντας τη συζήτηση μας, οι ιδιοκτήτριες της μπουτίκ μας εκμυστηρεύτηκαν πως είναι στα άμεσα σχέδια τους η δημιουργία και ενός δεύτερου καταστήματος.

collection-boutique28.jpg
collection-boutique30.jpg

Τρεις στιλιστικές προτάσεις που θα απογειώσουν τα γιορτινά σας look

Τα χριστουγεννιάτικα πάρτι είναι πάντα η πιο ωραία αφορμή για dressing up και glam πειραματισμούς. Παγιέτες, θηλυκά κοψίματα και details που κλέβουν την παράσταση έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο και φυσικά μας ξεσηκώνουν να συνθέσουμε εμφανίσεις με αισθητική αλλά και λάμψη, που θα σφραγίσουν τις αναμνήσεις των πιο ωραίων βραδιών. Η A Collection Boutique μας προτείνει τρεις υπέρκομψες επιλογές, για να μαγνητίσουμε τα βλέμματα σε όλες τις γιορτινές εμφανίσεις μας.

Η πρώτη εορταστική πρόταση περιλαμβάνει ένα μίνι φόρεμα με φτερά, το οποίο διαθέτει ψηλή λαιμόκοψη και εντυπωσιακές διαφάνειες. Τα επενδυμένα φτερά στα μανίκια και στο κάτω μέρος, του προσθέτουν επιπλέον μία πιο extravagant πινελιά. Επιλέξτε το για μια βραδινή εμφάνιση και συνδυάστε το με bold σκουλαρίκι αλλά και στρας ή glitter μπότες για μια εκθαμβωτική εμφάνιση!

collection-boutique31.jpg

Στη δεύτερη γιορτινή επιλογή συναντάμε ένα υπέροχο co-ord set με παγιέτα.

Το crop top διαθέτει μακριά μανίκια και στρογγυλή λαιμόκοψη ενώ η midi φούστα αντίστοιχα, είναι κατασκευασμένη και αυτή εξολοκλήρου από παγιέτες. Η λεπτομέρεια με σούρα και το σκίσιμο που υπάρχει στο μπροστινό μέρος της φούστας, θα σας χαρίσει ένα extra boost θηλυκότητας. Ολοκληρώστε το look σας , επιλέγοντας ένα cropped γούνινο πανωφόρι σε συνδυασμό με στρας σκουλαρίκια και λαμπερές μπότες στην ίδια χρωματική παλέτα. Το εντυπωσιακό σετ αποτελεί ιδανική επιλογή για να μαγνητίσετε τα βλέμματα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, αλλά και για events ή οποιασδήποτε βραδινή έξοδο.

collection-boutique32.jpg

Για το τρίτο εορταστικό οutfit, η A Collection Boutique μας προτείνει να επιλέξουμε ένα δυναμικό total red look. Το εκθαμβωτικό σετ αποτελείται από ένα cropped tweed σακάκι, το οποίο διαθέτει πέτο στο γιακά και λεπτομέρειες με πούπουλα στους ώμους και τις μανσέτες. Οι διακοσμητικές τσέπες με καπάκι και το κουμπί στο μπροστινό μέρος, προσδίδουν μία κομψή πινελιά στο ρούχο. Συνδυάσετε το με μίντι σατέν φούστα στο ίδιο κόκκινο χρώμα για μία σικάτη και θηλυκή εμφάνιση. Ολοκληρώστε το σύνολο σας με σκουλαρίκια από λευκό στρας, για να φωτίσετε ακόμη περισσότερο το πρόσωπο σας!

collection-boutique33.jpg

Extra tip: Προσθέστε μια φούξια πινελιά στα παπούτσια σας, για ένα πιο Fashion look. Ιδανικό για τις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις!

Αφήστε τη μαγεία των γιορτών να σας κατακλύσει και επιλέξτε μοναδικές επιλογές ένδυσης από την ολοκληρωμένη σειρά της A Collection Boutique. Θα εντυπωσιάσετε όχι μόνο κατά τη διάρκεια των εορταστικών σας εμφανίσεων αλλά και σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής σας.

collection-boutique34.jpg


Διεύθυνση: Καυκάσου 55, Καλαμαριά

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 449172

Website

Facebook

Instagram

Tik Tok


































Στη γεμάτη ζωή αγορά της Καλαμαριάς και συγκεκριμένα στην οδό Καυκάσου 55, θα συναντήσετε μία elegant μπουτίκ που αποπνέει φινέτσα και διαχρονικό στυλ. Το όνομα αυτής είναι A Collection Boutique και δημιουργήθηκε το 2006 από την Αναστασία Δερμετζόγλου, με αμέριστη αγάπη και μεράκι.

collection-boutique2.jpg

Άνεση, άριστη ποιότητα και υψηλή αισθητική αποτελούν κυρίαρχα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις συλλογές ρούχων, τις οποίες θα ανακαλύψετε στη μπουτίκ. Συζητώντας με την ιδιοκτήτρια Αναστασία Δερμετζόγλου για την ιστορία της επιχείρησης, εκείνη μας ταξίδεψε κάποια χρόνια πίσω, στο ξεκίνημα της A Collection Boutique. «Από νεαρή ηλικία είχα μία έφεση προς το ωραίο ντύσιμο και ενώ οι σπουδές μου ήταν προς άλλη κατεύθυνση, πάντα υπήρχε στο μυαλό μου μία σκέψη για κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Φανταζόμουν τον εαυτό μου σε ένα περιβάλλον όπου θα κυριαρχεί η ομορφιά και το υψηλό γούστο.

collection-boutique3.jpg
collection-boutique4.jpg
collection-boutique5.jpg

Το προτέρημα μου στις ωραίες και σωστές επιλογές ρούχων το εφάρμοσα αρχικά στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, όπου με εμπιστευόντουσαν και με συμβουλευόντουσαν για τις επιλογές τους. Με το πέρασμα του χρόνου μου δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσω τη δική μου μπουτίκ ρούχων το Δεκέμβριο του 2006. Έτσι ξεκινά το ταξίδι της A Collection Boutique».

collection-boutique6.jpg
collection-boutique7.jpg
collection-boutique8.jpg
collection-boutique9.jpg

Στο κατάστημα θα βρείτε γυναικεία ρούχα άριστης ποιότητας για κάθε περίσταση της ζωής σας, όπως βραδινά φορέματα, ρούχα για γάμο ή βάπτιση, office look σχέδια αλλά και μία ολοκληρωμένη σειρά από casual wear κομμάτια. Παράλληλα για ένα ολοκληρωμένο και αναβαθμισμένο styling, στη μπουτίκ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γυναικείες τσάντες, καθημερινές αλλά και πιο βραδινές όπως επίσης stylish ζώνες και κοσμήματα.

collection-boutique10.jpg
collection-boutique11.jpg
collection-boutique12.jpg

Στο πλαίσιο της συζήτησης μας για την εξέλιξη της επιχείρησης, η Αναστασία Δερμετζόγλου μας ανέφερε χαρακτηριστικά. «Η επιχείρηση έχει μία σταθερά ανοδική πορεία εδώ και 18 χρόνια. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει εισαχθεί δυναμικά στο χώρο και η κόρη μου Βάσια Γεωργίου, η οποία έχοντας εξειδικευμένες σπουδές και εργασιακή εμπειρία στο χώρο της μόδας, ως επαγγελματίας στυλίστρια, προσφέρει στιλιστικές συμβουλές στις πελάτισσες της “Α Collection Boutique”. Στη συνέχεια ξεκίνησε να συμμετέχει και ο γιος μου Τάσος Γεωργίου, ο οποίος έχοντας αναπτύξει σπουδές μηχανολόγου μηχανικού, ανέλαβε τη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος του acollectionboutique.gr. Η δική μου παρουσία από την άλλη, διαθέτει την πολυετή πλέον εμπειρία στο χώρο, ενώ οι σπουδές μου στα οικονομικά, με βοήθησαν στην διαχείριση των οικονομικών στοιχείων της επιχείρησης».

collection-boutique13.jpg
collection-boutique14.jpg
collection-boutique15.jpg
collection-boutique16.jpg

Άριστη ποιότητα υφασμάτων, εξαιρετικό design και μοναδικότητα

Οι συλλογές ρούχων που θα ανακαλύψετε στην Α Collection Boutique, φέρουν υπογραφή κορυφαίων ελληνικών εταιρειών κατασκευής ενδυμάτων όπως οι Access Fashion, η Figaro Fashion και η Coelia. Επιπλέον θα συναντήσετε δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών ενώ κατά διαστήματα η μπουτίκ συνεργάζεται και με αναγνωρισμένες ευρωπαϊκές εταιρίες. Όλα τα ρούχα που φιλοξενούνται στο κατάστημα έχουν μοναδική ταυτότητα καθώς πίσω από κάθε ετικέτα υπάρχει και η εγγύηση του προϊόντος.

Στην A Collection Boutique η κάθε γυναίκα μπορεί να βρει όλα τα «must have items» της σεζόν. Μοναδικά κομμάτια, εμπνευσμένα πάντα από τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, με στόχο της ανάδειξη της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Για τις καθημερινές σας εμφανίσεις, επιλέξτε ανάμεσα σε στιλάτα all day outfit, casual αλλά κομμάτια σε office look. Από την άλλη εάν ψάχνετε το ιδανικό επίσημο look υπάρχει ολοκληρωμένη σειρά από βραδινά σύνολα, party φορέματα, και φυσικά ρούχα για πιο ιδιαίτερες στιγμές όπως αυτές του γάμου και της βάπτισης.

collection-boutique17.jpg
collection-boutique18.jpg
collection-boutique19.jpg
collection-boutique20.jpg
collection-boutique21.jpg

«Κύριο μέλημα μας ήταν και εξακολουθεί να είναι η προσωπική εξυπηρέτηση της κάθε πελάτισσας μας, καθώς η κάθε γυναίκα που μας επισκέπτεται είναι μία και μοναδική. Διαβάζουμε τον σωματότυπο και το στυλ της και τη βοηθούμε να βρει αυτό που χρειάζεται. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιλογή των ρούχων μας, με βασικό κριτήριο την άριστη ποιότητα υφασμάτων, ραφής και εφαρμογής» μας εκμυστηρεύεται η Αναστασία Δερμετζόγλου.

collection-boutique22.jpg
collection-boutique23.jpg

Και επειδή η μπουτίκ δίνει μεγάλη βαρύτητα στο ωραίο και ολοκληρωμένο styling, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κοσμήματα, χειροποίητες τσάντες και άλλα αξεσουάρ, από επώνυμα brand, όπως η Clic Jewels και αποκλειστικά σε εμάς το brand κοσμημάτων uncanny-world.com.

collection-boutique24.jpg
collection-boutique25.jpg

«Ως επιχείρηση φροντίζουμε πάντα και για τα plus size κορίτσια μας, προσφέροντας τους μοδάτες και κομψές επιλογές ρούχων. Τα ενδύματα καθώς και τα αξεσουάρ μας απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες γυναικών. Στην επιχείρηση μας έχουν ντυθεί και συνεχίζουν να ντύνονται 3 γενιές γυναικών. Η κόρη, η μητέρα αλλά και η γιαγιά καθώς αυτό που πρεσβεύουμε περήφανα είναι ότι η μόδα δεν έχει ηλικία» μας ανέφερε χαρακτηριστικά η ομάδα της A Collection Boutique.

collection-boutique26.jpg

Ενδύματα που παραμένουν για πάντα αναλλοίωτα στη ζωή της κάθε γυναίκας

Ο σεβασμός και η ειλικρίνεια απέναντι στο γυναικείο κοινό που εμπιστεύεται την A Collection Boutique, αποτέλεσαν βασικό παράγοντα στην ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα στην επιχείρηση και τον κόσμο που την επιλέγει.

Η Αναστασία Δερμετζόγλου και η κόρη της Βάσια Γεωργίου μας αναφέρουν περήφανα. «Έχουμε αναπτύξει μία πιο προσωπική και φιλική σχέση με μεγάλο αριθμό ανθρώπων από την αρχή ακόμα της λειτουργίας μας. Για εμάς η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι να παρουσιάζουμε ενδύματα, που παραμένουν για πάντα αναλλοίωτα στη ζωή της κάθε γυναίκας. Ακόμα και στις πωλήσεις του e shop μας, εάν κάποια κυρία χρειάζεται τις συμβουλές μας ασχολούμαστε σχολαστικά για την διαχείριση οποιουδήποτε ζητούμενου».

collection-boutique27.jpg
collection-boutique28.jpg

Η δυναμική παρουσία της μπουτίκ στα social media όπως Facebook, Instagram και Tik Tok βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στην εξέλιξη της αλλά και στο να γίνει γνωστό το όνομα της σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και στο εξωτερικό, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι αρκετά θετική και εκεί. Ολοκληρώνοντας τη συζήτηση μας, οι ιδιοκτήτριες της μπουτίκ μας εκμυστηρεύτηκαν πως είναι στα άμεσα σχέδια τους η δημιουργία και ενός δεύτερου καταστήματος.

collection-boutique28.jpg
collection-boutique30.jpg

Τρεις στιλιστικές προτάσεις που θα απογειώσουν τα γιορτινά σας look

Τα χριστουγεννιάτικα πάρτι είναι πάντα η πιο ωραία αφορμή για dressing up και glam πειραματισμούς. Παγιέτες, θηλυκά κοψίματα και details που κλέβουν την παράσταση έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο και φυσικά μας ξεσηκώνουν να συνθέσουμε εμφανίσεις με αισθητική αλλά και λάμψη, που θα σφραγίσουν τις αναμνήσεις των πιο ωραίων βραδιών. Η A Collection Boutique μας προτείνει τρεις υπέρκομψες επιλογές, για να μαγνητίσουμε τα βλέμματα σε όλες τις γιορτινές εμφανίσεις μας.

Η πρώτη εορταστική πρόταση περιλαμβάνει ένα μίνι φόρεμα με φτερά, το οποίο διαθέτει ψηλή λαιμόκοψη και εντυπωσιακές διαφάνειες. Τα επενδυμένα φτερά στα μανίκια και στο κάτω μέρος, του προσθέτουν επιπλέον μία πιο extravagant πινελιά. Επιλέξτε το για μια βραδινή εμφάνιση και συνδυάστε το με bold σκουλαρίκι αλλά και στρας ή glitter μπότες για μια εκθαμβωτική εμφάνιση!

collection-boutique31.jpg

Στη δεύτερη γιορτινή επιλογή συναντάμε ένα υπέροχο co-ord set με παγιέτα.

Το crop top διαθέτει μακριά μανίκια και στρογγυλή λαιμόκοψη ενώ η midi φούστα αντίστοιχα, είναι κατασκευασμένη και αυτή εξολοκλήρου από παγιέτες. Η λεπτομέρεια με σούρα και το σκίσιμο που υπάρχει στο μπροστινό μέρος της φούστας, θα σας χαρίσει ένα extra boost θηλυκότητας. Ολοκληρώστε το look σας , επιλέγοντας ένα cropped γούνινο πανωφόρι σε συνδυασμό με στρας σκουλαρίκια και λαμπερές μπότες στην ίδια χρωματική παλέτα. Το εντυπωσιακό σετ αποτελεί ιδανική επιλογή για να μαγνητίσετε τα βλέμματα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, αλλά και για events ή οποιασδήποτε βραδινή έξοδο.

collection-boutique32.jpg

Για το τρίτο εορταστικό οutfit, η A Collection Boutique μας προτείνει να επιλέξουμε ένα δυναμικό total red look. Το εκθαμβωτικό σετ αποτελείται από ένα cropped tweed σακάκι, το οποίο διαθέτει πέτο στο γιακά και λεπτομέρειες με πούπουλα στους ώμους και τις μανσέτες. Οι διακοσμητικές τσέπες με καπάκι και το κουμπί στο μπροστινό μέρος, προσδίδουν μία κομψή πινελιά στο ρούχο. Συνδυάσετε το με μίντι σατέν φούστα στο ίδιο κόκκινο χρώμα για μία σικάτη και θηλυκή εμφάνιση. Ολοκληρώστε το σύνολο σας με σκουλαρίκια από λευκό στρας, για να φωτίσετε ακόμη περισσότερο το πρόσωπο σας!

collection-boutique33.jpg

Extra tip: Προσθέστε μια φούξια πινελιά στα παπούτσια σας, για ένα πιο Fashion look. Ιδανικό για τις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις!

Αφήστε τη μαγεία των γιορτών να σας κατακλύσει και επιλέξτε μοναδικές επιλογές ένδυσης από την ολοκληρωμένη σειρά της A Collection Boutique. Θα εντυπωσιάσετε όχι μόνο κατά τη διάρκεια των εορταστικών σας εμφανίσεων αλλά και σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής σας.

collection-boutique34.jpg


Διεύθυνση: Καυκάσου 55, Καλαμαριά

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 449172

Website

Facebook

Instagram

Tik Tok


































ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία