
Συνεχίζεται η πτωτική πορεία της διαφημιστικής δαπάνης στα ΜΜΕ. Το πρώτο εξάμηνο του 2010 καταγράφηκαν απώλειες 7,7% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
Μεταμεσονύχτιο ενημερωτικό πρόγραμμα σχεδιάζουν στη ΝΕΤ με επικρατέστερο παρουσιαστή τον Θοδωρή Αθερίδη.
Σε εβδομαδιαία βάση θα μεταδίδεται από τα μέσα του άλλου μήνα η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Χίλιες και μία νύχτες”.
Δεν θα συνεχιστεί το νυχτερινό δελτίο των 11 της ΕΤ1. Οι πληροφορίες λένε ότι θα αντικατασταθεί από ένα νέο 20λεπτο δελτίο που σχεδιάζει να βγάλει η ΝΕΤ στις 12 τα μεσάνυχτα.
Νέα συνάντηση μεταξύ Forthnet (Νοva) και Σούπερ Λίγκας αναμένεται από μέρα σε μέρα με σκοπό την επέκταση της συμφωνίας των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Να θυμίσουμε ότι η Nova προσφέρει 43 εκατ. ευρώ ανά έτος και ζητά επέκταση για τρία συν ένα χρόνια.
Τρέχει και δεν φτάνει η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία δεν κατάφερε να εξασφαλίσει για το Star τον τίτλο της εκπομπής "Αξίζει να το δεις", μετά και την αρνητική απάντηση που έλαβε από τον ΑΝΤ1. Και να φανταστείτε ότι η πρεμιέρα της ατιτλοφόρητης εκπομπής της είναι σε 15 μέρες.
Μετά την τηλεόραση και τις μουσικές εμφανίσεις ο συμπατριώτης μας Σωτήρης Καλυβάτσης θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στο θεατρικό σανίδι, συμμετέχοντας στην παράσταση “Κορίτσια με τα μαύρα” των Ρήγα - Αποστόλου.
Και στον χώρο της ένδυσης, και μάλιστα της online, επεκτείνεται ο όμιλος ΑΝΤ1, ο οποίος ανακοίνωσε τη δημιουργία του πρώτου πριβέ κλαμπ αγοραστών στο ίντερνετ brandsgalaxy.gr. Η καινοτομία του σάιτ, που θα προσφέρει online αγορές επώνυμων ρούχων, υποδημάτων, αξεσουάρ και οικιακών ειδών με τιμές έως και 70% χαμηλότερες από τις προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης, είναι πως ενώ η εγγραφή είναι δωρεάν, προκειμένου κάποιος να γίνει μέλος πρέπει είτε να λάβει πρόσκληση από κάποιο μέλος ή να συγκινήσει τα μέλη του πριβέ κλαμπ με τους λόγους που επιθυμεί να γίνει ένας από αυτούς, ώστε να του επιτρέψουν τη δημιουργία λογαριασμού.