Εφημερίδα Μακεδονία της Θεσσαλονίκης - Η καθημερινή σας ενημέρωση

Κους Κους

Media
Ημερομηνία: 02/09/2010

Δεν ξεκίνησε καλά-καλά η νέα σεζόν και μία νέα κόντρα καταγράφηκε έστω και πίσω από τις κάμερες.

Πρωταγωνίστριες η Τατιάνα Στεφανίδου από τη μια και η Μαριέτα Χρουσαλά από την άλλη. Αφορμή η συνέντευξη που επρόκειτο να δώσει η σύζυγος Πατίτσα στην πρεμιέρα της Τάτι στο Star. Ενώ λοιπόν οι δύο κυρίες έδωσαν τα χέρια και συζητούσαν για τις λεπτομέρειες, η εδεσσαία πρώην Σταρ Ελλάς ζήτησε και η εκπομπή να είναι μαγνητοσκοπημένη αλλά και τα γυρίσματα να γίνουν όπου επιλέξει εκείνη. Το ποτήρι βεβαίως ξεχείλισε κάνοντας έξαλλη τη Στεφανίδου όταν η Μαριέτα δήλωσε: "Εγώ δεν είμαι Τζούλια". Μετά απ' αυτή την εξέλιξη η Τατιάνα αναζητά άλλο πρόσωπο για ποδαρικό με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν την  Έλλη Κοκκίνου ως υποψήφια για την πρεμιέρα της Τάτι στις 27 Σεπτεμβρίου.  

"Το σπίτι του φοιτητή" λέγεται ο νέος διαγωνισμός του Star FM 97,1 μέσω του οποίου ένας ακροατής θα κερδίσει την επίπλωση του φοιτητικού του σπιτιού ή την ανανέωση των παλιών του επίπλων με ολοκαίνουργια, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση! Ο διαγωνισμός, που διεξάγεται καθημερινά στις 2.30 μ.μ., στις 6.30 μ.μ. και στις 9.30 μ.μ., θα ολοκληρωθεί στις 16 Σεπτεμβρίου.

Η ενημερωτική εκπομπή της ΕΤ3 “Δεύτερη Ανάγνωση” με τον Κώστα Μπλιάτκα επανέρχεται από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου (10 π.μ.) με αφιέρωμα στο χθες, το σήμερα και το αύριο της ΔΕΘ.

Στη Μύκονο τελικά θα διεξαχθεί το bootcamp για το ριάλιτι "Next top model" του ΑΝΤ1, το οποίο θα δούμε επί της οθόνης στις αρχές Οκτώβρη.   

Αλλάζει φιλοσοφία και περιεχόμενο η εκπομπή των Φώτη Σεργουλόπουλου - Μαρίας Μπακοδήμου στο Star Channel, που θα ξαναδούμε στις οθόνες μας στις 13 του μήνα. Θα μοιάζει περισσότερο με το "Ράδιο Αρβύλα", καθώς θα σχολιάζει με χιουμοριστικό τρόπο όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση.
Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε απόγευμα στις 6-6.45 μ.μ. και θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο.