ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Θεσσαλονίκη «ταξιδεύει» στον υπέροχο κόσμο των ηρώων του «The Comic Con vol.8» (βίντεο, φωτ.)

Η μεγάλη γιορτή των κόμικς επιστρέφει από τις 17 ως τις 19 Μαΐου στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» και στο Περίπτερο 6 της ΔΕΘ-Helexpo - Όλα όσα μάς είπαν οι διοργανωτές

 09/05/2024 13:04

Η Θεσσαλονίκη «ταξιδεύει» στον υπέροχο κόσμο των ηρώων του «The Comic Con vol.8» (βίντεο, φωτ.)

Λίνα Πέτκου

Όσοι αγαπούν τον Μίκυ Μάους, τον Spiderman και τον Batman, τα Χελωνονιντζάκια, τον βασιλιά Λάιο-Νο και τους Thundercats ή ήρωες από τα ιαπωνικά Manga και anime και πολλούς άλλους λατρεμένους χαρακτήρες της 9ης τέχνης, θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν ένα μαγευτικό «ταξίδι» στον κόσμο των κόμικς και του animation, με όχημα το «The Comic Con vol.8».

Η μεγάλη γιορτή για τα κόμικς, το cosplay, τις ταινίες δράσης, τα βίντεο, τα board και card games αλλά και τα βιβλία, τα συλλεκτικά αντικείμενα και οτιδήποτε άλλο ανήκει στην σύγχρονη pop κουλτούρα, επιστρέφει και φέτος στη Θεσσαλονίκη, βρίσκοντας στέγη στην πιο υπερ ηρωική διοργάνωση της Ελλάδας.

comic-con2.jpg


Μάλιστα, το κορυφαίο Comic Convention μεγαλώνει και επεκτείνεται σε δύο χώρους συνολικού εμβαδού 6.000 τμ. (που συνδέονται εσωτερικά).

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 200 Έλληνες και ξένοι δημιουργοί comics και εικονογράφοι, δημιουργοί του cosplay, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, του animation και του gaming θα γεμίσουν τους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης» και του Περιπτέρου 6 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ – Helexpo, για ένα τριήμερο (17-19 Μαΐου) γεμάτο φαντασία, έμπνευση και δημιουργικότητα με δράσεις, masterclasses, Q&As, φέρνοντας έτσι το κοινό σε επαφή με ό,τι νεότερο «παίζει» στους συγκεκριμένους χώρους.

66b032e3-bca4-4a8f-b17a-b61c77783eb6.jpg



Όλα όσα μάς είπαν οι διοργανωτές

Η παρουσίαση που πραγματοποίησαν οι διοργανωτές μάς έδωσε μια γεύση για όσα πρόκειται να διαδραματιστούν το επόμενο παρασκευοσαββατοκύριακο.

«Φτάσαμε στο τρίτο σημείο αναφοράς στη διοργάνωση. Ξεκινήσαμε το 2015 στην αποθήκη Γ’ στο λιμάνι, το 2018 μετακομίσαμε στο Βελλίδειο και φέτος πήραμε έναν ακόμα όροφο, θα λέγαμε, με το περίπτερο 6 της ΔΕΘ. Ο κ. Αγγελούδης μάς τίμησε ευχόμενος καλή επιτυχία στο comic con και στους υπερήρωες της Θεσσαλονίκης που κάνουν στην Θεσσαλονίκη ένας σούπερ προορισμό», είπε ο υπεύθυνος διοργανωτής Λ. Παπαδόπουλος.

comic-con4.jpg


Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo Κυριάκος Ποζρικίδης τόνισε πως «εμείς δεν κάνουμε τίποτα παρά να παρέχουμε στη διοργάνωση την υποδομή, το υλικό και την αγάπη μας. Αυτή είναι η δουλειά της ΔΕΘ-Helexpo.

Το comic con εκτός από το ποιοτικό στοιχείο προσφέρει και ποιοτικά στοιχεία στην πόλη. Χαιρόμαστε πολύ που μεγαλώνει φετος και επεκτείνεται και ελπίζω με την ανάπλαση να διεξαχθεί σε ένα υπερηρωικο συνεδριακό κέντρο. Καλή επιτυχία για ακόμη μια χρονιά».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της φετινής διοργάνωσης παρουσιάστηκε και ένα μικρό βίντεο από όσα συνέβησαν στο περσινό Comic Con 7.

Μεταξύ των καλεσμένων φέτος είναι: ο Kevin Eastman, ο συνδημιουργός από τα Χελωνονιντζάκια, ο Drew Kapryshyn, ο γνωστός για τις μεταγλωττίσεις Ακίνδυνος Γκίκας και πολλά ακόμα ονόματα από τον κόσμο των κόμικς και των games.

comic-con1.jpg

«Το φετινό line up έχει τίποτα να ζηλέψει από τα αντίστοιχα comic con του εξωτερικού», τόνισαν οι διοργανωτές.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Διαδημοτικής Συνεργασίας του Δ. Θεσσαλονίκης Βασίλης Γάκης στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στα κόμικς που διάβαζε τότε, όταν αντάλλαζε με τους φίλους του Μίκυ Μάους και Μπλέικ. «Παρακολουθώ το comic con από την πρώτη στιγμή, από τότε που δίδασκα marketing σε μια σχολή. Είχα εντυπωσιαστεί με όλο το ‘’τρελοκομείο’’ που γινόταν αρχικά στην αποθήκη και μετά στο Βελλίδειο. Χαίρομαι πολύ που ο θεσμός αυτός είναι κάθε χρόνο πολύ πετυχημένος και φερνει έντονη εξωστρέφεια στην πόλη.

441162223-363981973315077-1685698489450890114-n.jpg



Ο Δ. Θεσσαλονίκης στηρίζει από την πλευρά του πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες. Μεγάλο μπράβο σε όλους για αυτό που ετοιμάζουν για την πόλη μας και δεσμεύομαι στην οριοθετηση και τη διαμόρφωση ambassadors και σε άλλες μορφές τέχνης, πέραν της γαστρονομίας».

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πυλαίας -Χορτιάτη Ανατολή Κωνσταντινίδου δήλωσε και εκείνη τη χαρά της για τη φετινή συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση, καθώς ο εν λόγω δήμος θα φιλοξενήσει τον συνδημιουργό από τα Χελωνονιντζάκια Kevin Eastman, ανάμεσα σε άλλες εκδηλώσεις που τρέχουν για τα παιδιά.

Ο Λεόντιος Παπαδόπουλος, ένας από τους υπεύθυνους διοργανωτές του «The Comin Con», δίνει με δυο λόγια το στίγμα του φετινού φεστιβάλ και εξηγεί στο makthes.gr γιατί δεν πρέπει να το χάσουμε με τίποτα!

Δώστε μας με δύο λόγια το στίγμα της φετινής διοργάνωσης. Σε τι ξεχωρίζει από τις προηγούμενες;

«Η σημαντικότερη διαφορά της όγδοης διοργάνωσης από την προηγούμενη είναι το μέγεθός της. Εκτός από το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» θα απλωθεί και στο Περίπτερο 6 της ΔΕΘ-Helexpo, σε συνολική έκταση που αγγίζει τα 6.000 τ.μ. Αυτό σημαίνει περισσότερους δημιουργούς, περισσότερους cosplayers, περισσότερα video, board και card games και περισσότερες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Επίσης, θα φιλοξενήσουμε τους περισσότερους διεθνείς καλλιτέχνες από ποτέ. Όπως τον Κέβιν Ίστμαν, για παράδειγμα. τον συνδημιουργό των Teenage Mutant Ninja Turtles που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να σβήσει τα 40 κεράκια από τη γέννησή τους. Δεν είναι τυχαίο το σλόγκαν “think bigger”»!

Τι σας δίνει τη μεγαλύτερη χαρά στη φετινή διοργάνωση;

«Αυτό που μου έδινε χαρά και σε όλες τις προηγούμενες: να βλέπω χαρούμενους ανθρώπους που περνάνε όμορφα έχοντας αφήσει πίσω τους τις σκοτούρες της καθημερινότητας και να ξέρω ότι αυτό οφείλεται στη διοργάνωση».

Ποιος είναι ο στόχος του Comic Con και τι αποκομίζουν οι επισκέπτες αλλά και η πόλη της Θεσσαλονίκης από τη διοργάνωση; Το ρωτώ αυτό διότι το Comic Con τον περασμένο μήνα έλαβε το βραβείο στην κατηγορία Contribution to the Cultural & Creative Identity στα Thessaloniki Ambassadors’ Awards, που απονεμήθηκαν για πρώτη φορά στην πόλη μας, από τον φορέα συνεδριακού τουρισμού Thessaloniki Convention Bureau.

«Οι επισκέπτες πάντως κερδίζουν σίγουρα το χαμόγελο. Το The Comic Con δημιουργήθηκε κυρίως για δύο λόγους. Ο πρώτος -και αυτονόητος- ήταν για να μοιραστούμε την αγάπη μας για τα κόμικς, όχι μόνο με τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης ή της Βόρειας Ελλάδας αλλά και με επισκέπτες από όλη την Ευρώπη. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι το καταφέραμε, αφού φτάσαμε στο σημείο να έχουμε επισκέπτες μέχρι και από τον Λίβανο ή την Αίγυπτο.

Ο δεύτερος λόγος ήταν γιατί επιθυμούσαμε να κάνουμε κάτι για την πόλη. Να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην αναγνωρισιμότητα και την εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης. Γνωρίζαμε ότι οι πόλεις που φιλοξενούν comic conventions έχουν τεράστια οφέλη.

comic-con3.jpg


Σκεφτείτε ότι ο επισκέπτης θα μείνει σε ξενοδοχείο, θα φάει στο εστιατόριο, θα πιει τον καφέ του στην καφετέρια και το βράδυ θα πιει και ένα ποτό στο μπαρ. Και ταυτόχρονα θα περιπλανηθεί στην πόλη, θα δει τα στενά της, τα μνημεία της, θα μάθει την ιστορία της. Και όλα αυτά αφού θα έχει έρθει στην Θεσσαλονίκη για να γνωρίσει τον αγαπημένο του σχεδιαστή, σεναριογράφο, voice actor…»

Και πώς σχολιάζει ο διοργανωτής το γεγονός ότι τις ίδιες ακριβώς ημέρες διεξάγεται και το Comicdom CON Athens 2024, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων;

«Για εμάς δεν υπάρχουν ανταγωνιστές. Πρόκειται για δύο διοργανώσεις με το ίδιο αντικείμενο αλλά με διαφορετικό προσανατολισμό και φιλοσοφία. Εμείς ακολουθούμε τον προγραμματισμό μας, σχεδιάζουμε τα πλάνα μας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Τέλος, μας αποκάλυψε την ημερομηνία του επόμενου comic con 9 το οποίο θα πραγματοποιηθεί ακριβώς σε έναν χρόνο από σήμερα, 9 με 11 Μαΐου 2025.


INFO

The Comic Con vol.8 – Thessaloniki Comic Convention

Παρασκευή 17/5 & Σάββατο 18/5 10:00 - 21:00

Κυριακή 19/5: 10:00 - 20:00

Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» & Περίπτερο 6 (ΔΕΘ Helexpo)

Τιμές Εισιτηρίων

10 ευρώ: εισιτήριο ημέρας. Εξασφαλίζει την είσοδο στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» για μία μόνο ημέρα.
18 ευρώ (early bird): Εισιτήριο τριημέρου σε προνομιακή τιμή ώστε να εξασφαλίσετε -οικονομικά- θέση σε όλα τα events της διοργάνωσης.

Ελεύθερη είσοδος για παιδιά ως 8 ετών.


Το πλήρες πρόγραμμα ανά ημέρα εδώ:

https://thecomiccon.gr/schedule/



Περισσότερες πληροφορίες στα Social media της διοργάνωσης:

https://www.facebook.com/thecomiccongr

https://www.instagram.com/thecomiccongr/

https://www.tiktok.com/@thecomiccongr?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR37fMO8PLan89C_nRQpV95mDn69aSWpBatkusl0dY8o3wlKcCCY9vNDbuU_aem_ARsOVE1RwDe-VTNFfMRGXPWqzp6ot9_RL5yEyoN_52fY02xn6Jfucl7x_OummoHXGuHA9OXJa7o3K0_IMmN4gfaU



Δείτε το official trailer:


Όσοι αγαπούν τον Μίκυ Μάους, τον Spiderman και τον Batman, τα Χελωνονιντζάκια, τον βασιλιά Λάιο-Νο και τους Thundercats ή ήρωες από τα ιαπωνικά Manga και anime και πολλούς άλλους λατρεμένους χαρακτήρες της 9ης τέχνης, θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν ένα μαγευτικό «ταξίδι» στον κόσμο των κόμικς και του animation, με όχημα το «The Comic Con vol.8».

Η μεγάλη γιορτή για τα κόμικς, το cosplay, τις ταινίες δράσης, τα βίντεο, τα board και card games αλλά και τα βιβλία, τα συλλεκτικά αντικείμενα και οτιδήποτε άλλο ανήκει στην σύγχρονη pop κουλτούρα, επιστρέφει και φέτος στη Θεσσαλονίκη, βρίσκοντας στέγη στην πιο υπερ ηρωική διοργάνωση της Ελλάδας.

comic-con2.jpg


Μάλιστα, το κορυφαίο Comic Convention μεγαλώνει και επεκτείνεται σε δύο χώρους συνολικού εμβαδού 6.000 τμ. (που συνδέονται εσωτερικά).

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 200 Έλληνες και ξένοι δημιουργοί comics και εικονογράφοι, δημιουργοί του cosplay, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, του animation και του gaming θα γεμίσουν τους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης» και του Περιπτέρου 6 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ – Helexpo, για ένα τριήμερο (17-19 Μαΐου) γεμάτο φαντασία, έμπνευση και δημιουργικότητα με δράσεις, masterclasses, Q&As, φέρνοντας έτσι το κοινό σε επαφή με ό,τι νεότερο «παίζει» στους συγκεκριμένους χώρους.

66b032e3-bca4-4a8f-b17a-b61c77783eb6.jpg



Όλα όσα μάς είπαν οι διοργανωτές

Η παρουσίαση που πραγματοποίησαν οι διοργανωτές μάς έδωσε μια γεύση για όσα πρόκειται να διαδραματιστούν το επόμενο παρασκευοσαββατοκύριακο.

«Φτάσαμε στο τρίτο σημείο αναφοράς στη διοργάνωση. Ξεκινήσαμε το 2015 στην αποθήκη Γ’ στο λιμάνι, το 2018 μετακομίσαμε στο Βελλίδειο και φέτος πήραμε έναν ακόμα όροφο, θα λέγαμε, με το περίπτερο 6 της ΔΕΘ. Ο κ. Αγγελούδης μάς τίμησε ευχόμενος καλή επιτυχία στο comic con και στους υπερήρωες της Θεσσαλονίκης που κάνουν στην Θεσσαλονίκη ένας σούπερ προορισμό», είπε ο υπεύθυνος διοργανωτής Λ. Παπαδόπουλος.

comic-con4.jpg


Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo Κυριάκος Ποζρικίδης τόνισε πως «εμείς δεν κάνουμε τίποτα παρά να παρέχουμε στη διοργάνωση την υποδομή, το υλικό και την αγάπη μας. Αυτή είναι η δουλειά της ΔΕΘ-Helexpo.

Το comic con εκτός από το ποιοτικό στοιχείο προσφέρει και ποιοτικά στοιχεία στην πόλη. Χαιρόμαστε πολύ που μεγαλώνει φετος και επεκτείνεται και ελπίζω με την ανάπλαση να διεξαχθεί σε ένα υπερηρωικο συνεδριακό κέντρο. Καλή επιτυχία για ακόμη μια χρονιά».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της φετινής διοργάνωσης παρουσιάστηκε και ένα μικρό βίντεο από όσα συνέβησαν στο περσινό Comic Con 7.

Μεταξύ των καλεσμένων φέτος είναι: ο Kevin Eastman, ο συνδημιουργός από τα Χελωνονιντζάκια, ο Drew Kapryshyn, ο γνωστός για τις μεταγλωττίσεις Ακίνδυνος Γκίκας και πολλά ακόμα ονόματα από τον κόσμο των κόμικς και των games.

comic-con1.jpg

«Το φετινό line up έχει τίποτα να ζηλέψει από τα αντίστοιχα comic con του εξωτερικού», τόνισαν οι διοργανωτές.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Διαδημοτικής Συνεργασίας του Δ. Θεσσαλονίκης Βασίλης Γάκης στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στα κόμικς που διάβαζε τότε, όταν αντάλλαζε με τους φίλους του Μίκυ Μάους και Μπλέικ. «Παρακολουθώ το comic con από την πρώτη στιγμή, από τότε που δίδασκα marketing σε μια σχολή. Είχα εντυπωσιαστεί με όλο το ‘’τρελοκομείο’’ που γινόταν αρχικά στην αποθήκη και μετά στο Βελλίδειο. Χαίρομαι πολύ που ο θεσμός αυτός είναι κάθε χρόνο πολύ πετυχημένος και φερνει έντονη εξωστρέφεια στην πόλη.

441162223-363981973315077-1685698489450890114-n.jpg



Ο Δ. Θεσσαλονίκης στηρίζει από την πλευρά του πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες. Μεγάλο μπράβο σε όλους για αυτό που ετοιμάζουν για την πόλη μας και δεσμεύομαι στην οριοθετηση και τη διαμόρφωση ambassadors και σε άλλες μορφές τέχνης, πέραν της γαστρονομίας».

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πυλαίας -Χορτιάτη Ανατολή Κωνσταντινίδου δήλωσε και εκείνη τη χαρά της για τη φετινή συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση, καθώς ο εν λόγω δήμος θα φιλοξενήσει τον συνδημιουργό από τα Χελωνονιντζάκια Kevin Eastman, ανάμεσα σε άλλες εκδηλώσεις που τρέχουν για τα παιδιά.

Ο Λεόντιος Παπαδόπουλος, ένας από τους υπεύθυνους διοργανωτές του «The Comin Con», δίνει με δυο λόγια το στίγμα του φετινού φεστιβάλ και εξηγεί στο makthes.gr γιατί δεν πρέπει να το χάσουμε με τίποτα!

Δώστε μας με δύο λόγια το στίγμα της φετινής διοργάνωσης. Σε τι ξεχωρίζει από τις προηγούμενες;

«Η σημαντικότερη διαφορά της όγδοης διοργάνωσης από την προηγούμενη είναι το μέγεθός της. Εκτός από το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» θα απλωθεί και στο Περίπτερο 6 της ΔΕΘ-Helexpo, σε συνολική έκταση που αγγίζει τα 6.000 τ.μ. Αυτό σημαίνει περισσότερους δημιουργούς, περισσότερους cosplayers, περισσότερα video, board και card games και περισσότερες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Επίσης, θα φιλοξενήσουμε τους περισσότερους διεθνείς καλλιτέχνες από ποτέ. Όπως τον Κέβιν Ίστμαν, για παράδειγμα. τον συνδημιουργό των Teenage Mutant Ninja Turtles που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να σβήσει τα 40 κεράκια από τη γέννησή τους. Δεν είναι τυχαίο το σλόγκαν “think bigger”»!

Τι σας δίνει τη μεγαλύτερη χαρά στη φετινή διοργάνωση;

«Αυτό που μου έδινε χαρά και σε όλες τις προηγούμενες: να βλέπω χαρούμενους ανθρώπους που περνάνε όμορφα έχοντας αφήσει πίσω τους τις σκοτούρες της καθημερινότητας και να ξέρω ότι αυτό οφείλεται στη διοργάνωση».

Ποιος είναι ο στόχος του Comic Con και τι αποκομίζουν οι επισκέπτες αλλά και η πόλη της Θεσσαλονίκης από τη διοργάνωση; Το ρωτώ αυτό διότι το Comic Con τον περασμένο μήνα έλαβε το βραβείο στην κατηγορία Contribution to the Cultural & Creative Identity στα Thessaloniki Ambassadors’ Awards, που απονεμήθηκαν για πρώτη φορά στην πόλη μας, από τον φορέα συνεδριακού τουρισμού Thessaloniki Convention Bureau.

«Οι επισκέπτες πάντως κερδίζουν σίγουρα το χαμόγελο. Το The Comic Con δημιουργήθηκε κυρίως για δύο λόγους. Ο πρώτος -και αυτονόητος- ήταν για να μοιραστούμε την αγάπη μας για τα κόμικς, όχι μόνο με τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης ή της Βόρειας Ελλάδας αλλά και με επισκέπτες από όλη την Ευρώπη. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι το καταφέραμε, αφού φτάσαμε στο σημείο να έχουμε επισκέπτες μέχρι και από τον Λίβανο ή την Αίγυπτο.

Ο δεύτερος λόγος ήταν γιατί επιθυμούσαμε να κάνουμε κάτι για την πόλη. Να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην αναγνωρισιμότητα και την εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης. Γνωρίζαμε ότι οι πόλεις που φιλοξενούν comic conventions έχουν τεράστια οφέλη.

comic-con3.jpg


Σκεφτείτε ότι ο επισκέπτης θα μείνει σε ξενοδοχείο, θα φάει στο εστιατόριο, θα πιει τον καφέ του στην καφετέρια και το βράδυ θα πιει και ένα ποτό στο μπαρ. Και ταυτόχρονα θα περιπλανηθεί στην πόλη, θα δει τα στενά της, τα μνημεία της, θα μάθει την ιστορία της. Και όλα αυτά αφού θα έχει έρθει στην Θεσσαλονίκη για να γνωρίσει τον αγαπημένο του σχεδιαστή, σεναριογράφο, voice actor…»

Και πώς σχολιάζει ο διοργανωτής το γεγονός ότι τις ίδιες ακριβώς ημέρες διεξάγεται και το Comicdom CON Athens 2024, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων;

«Για εμάς δεν υπάρχουν ανταγωνιστές. Πρόκειται για δύο διοργανώσεις με το ίδιο αντικείμενο αλλά με διαφορετικό προσανατολισμό και φιλοσοφία. Εμείς ακολουθούμε τον προγραμματισμό μας, σχεδιάζουμε τα πλάνα μας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Τέλος, μας αποκάλυψε την ημερομηνία του επόμενου comic con 9 το οποίο θα πραγματοποιηθεί ακριβώς σε έναν χρόνο από σήμερα, 9 με 11 Μαΐου 2025.


INFO

The Comic Con vol.8 – Thessaloniki Comic Convention

Παρασκευή 17/5 & Σάββατο 18/5 10:00 - 21:00

Κυριακή 19/5: 10:00 - 20:00

Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» & Περίπτερο 6 (ΔΕΘ Helexpo)

Τιμές Εισιτηρίων

10 ευρώ: εισιτήριο ημέρας. Εξασφαλίζει την είσοδο στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» για μία μόνο ημέρα.
18 ευρώ (early bird): Εισιτήριο τριημέρου σε προνομιακή τιμή ώστε να εξασφαλίσετε -οικονομικά- θέση σε όλα τα events της διοργάνωσης.

Ελεύθερη είσοδος για παιδιά ως 8 ετών.


Το πλήρες πρόγραμμα ανά ημέρα εδώ:

https://thecomiccon.gr/schedule/



Περισσότερες πληροφορίες στα Social media της διοργάνωσης:

https://www.facebook.com/thecomiccongr

https://www.instagram.com/thecomiccongr/

https://www.tiktok.com/@thecomiccongr?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR37fMO8PLan89C_nRQpV95mDn69aSWpBatkusl0dY8o3wlKcCCY9vNDbuU_aem_ARsOVE1RwDe-VTNFfMRGXPWqzp6ot9_RL5yEyoN_52fY02xn6Jfucl7x_OummoHXGuHA9OXJa7o3K0_IMmN4gfaU



Δείτε το official trailer:


ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία